Ποια είδηση ΕΚΡΥΨΑΝ τα κανάλια και ποια ταινία δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ (Βίντεο)

- Οκτωβρίου 05, 2017

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μέσα ενημέρωσης κρύβουν ειδήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν την πραγματική εικόνα, η οποία επικρατεί στον πλανήτη. Ενδεχόμενα, η αρχισυνταξία να ξεκινά από πολύ ψηλά και να καταλήγει στον πιο μικρό και ασήμαντο ρεπόρτερ.

Η είδηση που δεν είδαμε να παιχτεί στα κανάλια είναι πως ένας Σουδανός μετανάστης άνοιξε πυρ σε Εκκλησία λευκών στο Τενεσί των ΗΠΑ, σκοτώνοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας άλλους έξι.

Το γεγονός συγκαλύφθηκε. Αν είχε συμβεί το αντίθετο, η καθεστηκυία τάξη πραγμάτων θα έκανε λόγο νυχθημερόν για «ρατσισμό», «εθνικισμό» και για απαγόρευση «κατοχής όπλων», όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ σχετικά με την δολοφονία δεκάδων ανθρώπων στο Λας Βέγκας μετά από πυροβολισμούς λευκού.

Ο δράστης, «ένας Αφροαμερικανός 26 ετών», σύμφωνα με την αρχική περιγραφή που έδωσε η Αστυνομία, έφθασε με αυτοκίνητο μπροστά στον ναό Burnette Chapel Church of Christ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, και πυροβόλησε εναντίον μιας πιστής στον χώρο παρκαρίσματος έξω από την εκκλησία.

Κατόπιν μπήκε στην εκκλησία, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν περίπου πενήντα πιστοί.

Πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, πριν χτυπήσει έναν νεωκόρο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο νεωκόρος, παρότι τραυματισμένος, πήγε στον χώρο στάθμευσης, πήρε ένα όπλο από το αυτοκίνητό του και ξαναμπήκε στον ναό. Ο ύποπτος τότε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.Οι ιστορίες σχετικά με την τρομοκρατία δεν είναι ευχάριστες. Όλοι πρέπει να καταδικάζουν τις τρομοκρατικές πράξεις από όπου κι αν προέρχονται. Όχι επιλεκτικά!

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί δολοφόνοι, ούτε καλά και κακά τανκς, όπως μα θύμισε μια σκηνή από παλιά ελληνική ταινία!

Παρακολουθήστε και θα καταλάβετε ποια ιδεολογία έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα και αναζητά την πρωτοκαθεδρία σε διεθνές επίπεδο!

Η αλήθεια πονάει…


Πηγή: el.gr

 
-->