Ο Ράμα συνεργάζεται με τους Κοσοβάρους του UCK για να αναβιώσει το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας

- Οκτωβρίου 14, 2017

Μεταγραφές υφυπουργών από το γειτονικό Κόσοβο του κολλητού του, πρώην διοικητή του UCK, Ραμούς Χαραντινάι κάνει ο Έντι Ράμα σε μια προσπάθεια να αναβιώσει τον παναλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. Αλλά τα κολλητηλίκια δε σταματάνε εκεί…

Ο νάρκισσος Ράμα, έχει βλέψεις να μετεξελιχθεί στο «μεγάλο ηγέτη όλων των Αλβανών», στα πρότυπα του, επίσης κολλητού του, Ερντογαν.

Δε διστάζει μάλιστα να επιστρατεύσει τη βοήθεια των Κοσοβάρων του UCK, που στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου, μετατρέποντας τους σε στελέχη του τακτικού αλβανικού στρατού.

Να μην έχουν λοιπόν αυταπάτες όσοι προσβλέπουν σε συνεργασία με την Αλβανία του υποκριτή Ράμα, η οποία κλείνει το μάτι στην ΕΕ με την ψήφιση του νόμου περι εθνικών μειονοτήτων που ψήφισε την Παρασκευή.

Γιατι ναι μεν αναγνώρισε επιγραμματικά 9 εθνικές μειονότητες, από τρεις που η Αλβανία αναγνώριζε πρακτικά μεχρι σήμερα, πλην όμως διαχωρίζει τους Βλάχους από την εθνική ελληνική μειονότητα, ενώ αναγνώρισε τον ίδιο Βουλγαρόφωνο πληθυσμό ως δύο διαφορετικές μειονότητες, τη βουλγαρική και την μακεδονική, προκαλώντας τόσο την Ελλάδα όσο και τη Βουλγαρία.

infiltr8or

Πηγή: olympia

 
-->