Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πορείες στην Αθήνα ενόψει Γρηγορόπουλου και Ερντογάν

- Δεκεμβρίου 06, 2017

Φρούριο θα είναι το κέντρο της Αθήνας ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη, ενώ θα κλείσουν κατά διαστήματα και κεντρικοί δρόμοι, όπως και σταθμοί του μετρό.
Πορείες προγραμματίζουν ομάδες αντιεξουσιαστών.

Κλειστοί σταθμοί του μετρό

Κλειστοί θα είναι την Τετάρτη, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο σταθμός στο Σύνταγμα θα κλείσει από τις 12:00 και ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο από τις 16:00.

Τα μέτρα για την επίσκεψη Ερντογάν

Λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας, ύστερα από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 06:00 την Πέμπτη έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α′ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ′ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: huffingtonpost.gr
 
-->