Μια σοβαρότατη καταγγελία!

- Ιανουαρίου 01, 2018

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟ (4001/2011) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ«,

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ» (ΕΔΕΥ Α.Ε.) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ -ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.
Ο ΝΟΜΟΣ 4001/11 ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ 2289/95 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ (ΕΔΕΥ Α.Ε.) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ 2289/95, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΔΕΥ Α.Ε. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ -ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ- ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ & ΕΓΚΑΙΡΑ -ΜΕΣΩ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ- ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΟΔΗΓΙΑ 94/22 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) π.χ. ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ 4 & 5 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΗΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ- ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠAΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ……..
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ -ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ- ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ………..

Δρ. Ηλίας ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ


Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=JjRqW-Alm6Y

Πηγή: vimasaronikou.wordpress.com
 
-->