Post/Page

NEWS - TOP

{latest}

Θρασύτατη απειλή απο Νικόλα Παπαδόπουλο σε εμένα και την οικογένεια μου

Γράφει ο Όμηρος Αλεξάνδρου Τον Ιανουάριο του 2008, ένα μήνα πριν τις Προεδρικές Εκλογές στις οποίες υποψήφιοι ήταν ο Τάσος Παπαδόπου...


Γράφει ο Όμηρος Αλεξάνδρου

Τον Ιανουάριο του 2008, ένα μήνα πριν τις Προεδρικές Εκλογές στις οποίες υποψήφιοι ήταν ο Τάσος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Χριστόφια και Γιαννάκης Κασουλίδης, με πήρε στο κινητό μου τηλέφωνο ο τότε βουλευτής, και υίος του τότε Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου, και νυν υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος με τον οποίο ουδέποτε στο παρελθόν είχα οιανδήποτε σχέση, επαφή η επικοινωνία.

Σας μεταφέρω πιο κάτω αυτούσιο το περιεχόμενο της επικοινωνίας μας:

ΝΠ - Ο κ. Αλεξάνδρου;
OA – Ναι παρακαλώ…
ΝΠ – κ. Αλεξάνδρου Νικόλας Παπαδόπουλος
ΟΑ- Ναι παρακαλώ
ΝΠ – Κύριε Αλεξάνδρου δεν νομίζετε ότι αδικείτε τον πρόεδρο Παπαδόπουλο με αυτές τις ανακρίβειες και ασυναρτησίες που γράφετε;
ΟΑ – Για ποίες ανακρίβειες αναφέρεστε, μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Πέστε μου και αν κάτι δεν είναι αλήθεια, τότε είμαι πρόθυμος να το ανακαλέσω και να απολογηθώ.
ΝΠ – κ. Αλεξάνδρου δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σας, εσείς ξέρετε καλά τι γράφετε.
ΟΑ – Τότε γιατί με πήρατε τηλέφωνο αφού δεν γίνεστε συγκεκριμένος; Σκληρή κριτική έκανα και κάνω και στον Κληρίδη και στον Αναστασιάδη και στο ΑΚΕΛ με αφορμή το Χρηματιστηριακό Σκάνδαλο και σε άλλα θέματα για τα οποία κρίνω ότι κάποιοι πολιτικοί βλάπτουν την πατρίδα μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.
ΝΠ – Ακούστε κ. Αλεξάνδρου για να τελειώνουμε. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!
ΟΑ- Στον μπαμπά σας;
ΝΠ – Στο Πρόεδρο κ. Αλεξάνδρου
ΟΑ – Στο μπαμπά σας κ. Παπαδόπουλε;
ΝΠ – Στον πατέρα μου κ. Αλεξάνδρου αν το προτιμάτε
ΟΑ – Αν κατάλαβα καλά αυτό αποτελεί απροκάλυπτη απειλή κατά της οικογένειας μου η οποία σε τίποτα δεν σας έφτεξε.
ΝΠ – Πάρτε το όπως θέλετε.
ΟΑ – Ακούστε κ. Παπαδόπουλε, αλλού αυτές οι μαγκιές και οι απειλές όχι σε εμένα. Αν ο πατέρας και θείος μου έδωσαν την ζωή τους στο Αγώνα της ΕΟΚΑ, πολεμώντας τους εξωτερικούς εχθρούς της Κύπρου, εγώ δεν θα διστάσω αν χρειαστεί, να θυσιάσω την ζωή μου πολεμώντας τους εσωτερικούς εχθρούς της Κύπρου, εσένα τον μπαμπά σου και τους όμοιους σας.
Ο ΝΠ μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Και επειδή ενδεχομένως ο ίδιος και κάποια φανατισμένα κομματόσκυλα, θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν τα όσα αναφέρω πιο πάνω, είμαι έτοιμος να πάρω όρκο σε ότι αγαπώ ότι αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Συνεπώς τον καλώ να απολογηθεί έστω και τώρα. Εγώ δεν κράτησα ούτε θα κρατήσω ποτέ κακία σε κανένα αρκεί κάποιοι να συνειδητοποιήσουν το κακό που κάνουν στο τόπο και να ομονοήσουν για να σώσουμε την Κύπρο μας

Είχε προηγηθεί λίγε μέρες πριν ένα άρθρο μου στο διαδύκτιο με το οποίο ασκούσα κριτική στον Τάσο Παπαδόπουλο (Πρόεδρο 2003-2008) για τα εξής θέματα:

1. Στο ρόλο που ο ίδιος και το δικηγορικό του γραφείο διαδραμάτισαν στην ληστεία του Χρηματιστηρίου (ΧΑΚ) 1999-2000 ( Π.Χ Ψεύτικα Ενημερωτικά Δελτία νεοεισερχόμενων στο ΧΑΚ εταιρειών μαϊμού που το γραφείο του ετοίμαζε σε συνεργασία με κάποια μεγάλα ελεγκτικά γραφεία, Ξεφόρτωμα μετοχών της Λαϊκής Τράπεζας και των εταιρειών του συγκροτήματος Λανίτη, εταιρείες σε μεγάλους φορολογικούς παράδεισους κ.λ.π)
2. Στο ρόλο που ο ίδιος, το δικηγορικό του γραφείο και ο επιστήθιος φίλος του Πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας Κίκης Λαζαρίδης, διαδραμάτισαν στο ξέπλυμα 12 περίπου δις του δικτάτορα της Γιουγκοσλαβίας Σ. Μιλόσεβιτς. Μεταγωγικά τότε αεροπλάνα έρχοντο στην Κύπρο από την Γιουγκοσλαβία και μετέφεραν σε σακούλες δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία, κάποιοι υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας εξαναγκάζοντο να δουλεύουν μέχρι πρωίας να τα καταμετρούν και να τα καταθέτουν στους λογαριασμούς 8 υπεράκτιων εταιρειών που ίδρυσε το δικηγορικό γραφείο του Τάσου Παπαδόπουλου για να παράκαμψη του εμπάργκο των ΗΕ. Ενέργειες για τις οποίες ο Τάσος μεταγενέστερα ήτο καταζητούμενο πρόσωπο στην Γιουγκοσλαβία και οι οποίες ενέργειες ήταν η κύρια αιτία που οι εταίροι μας το 2013 μας κούρεψαν για να κλείσουν το τεράστιο πλυντήριο την Λαϊκή και να καταστρέψουν την κυπριακή οικονομία. Τότε μεγαλομέτοχος της Λαϊκής 25% ήταν ο τραπεζικός κολοσσός HSBC. Με αφορμή τα όσα συνέβαιναν στην Λαϊκή, το αφεντικό της HSBC πήρε το προσωπικό του Jet και ήρθε στην Κύπρο και σε κοινή συνάντηση του με τον Τάσο και τον Κίκη ζήτησε δύο πράγματα: α) Να σταματήσει άμεσα το ξέπλυμα των δις του Μιλόσεβιτς και β) Να μεσολαβήσουν στον τρίτο της παρέας, τότε Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αυξέντη Αυξεντίου, ούτως ώστε να αυξήσει την συμμετοχή της HSBC στο κεφάλαιο της Λαϊκής στο 51%, να την ελέγξει, να την εκσυγχρονίσει και να την καταστήσει τράπεζα διεθνούς εμβέλειας, πράγμα που θα ωφελούσε τα μέγιστα την κυπριακή οικονομία. Οι δύο μάγκες όμως προκειμένου να μην βγουν στην επιφάνεια οι βρωμιές τους, του αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να τους πει ότι, από αύριο θα ψάξω αγοραστή του ποσοστού της HSBC στην Λαική. Αυτό όντως έγινε τις επόμενες μέρες, μόνο που εκεί καραδοκούσε ο απατεώνας Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος ενεργώντας σε συνεννόηση με το Tosca Fund του Ντουμπάι, άρπαξε το ποσοστό της HSBC. Τα υπόλοιπα παρατράγουδα είναι σε όλους γνωστά. Μέσα από αυτά που σας περιέγραψα πιο πάνω, ποιοι κατά την άποψη σας ήταν οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής του τραπεζικού συστήματος και της κυπριακής οικονομίας;
3. Στο Κυπριακό ο Τάσος Παπαδόπουλος έκανε μια σειρά λαθών με μεγαλύτερο την συμφωνία της 8ης Ιουλίου 2006. Το 2004 ο κυπριακός λαός είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στο Σχέδιο ΑΝΑΝ, που στην ουσία σήμαινε και όχι στην καταστροφική για την Κύπρο λύση στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ. Αντί λοιπόν ο Τάσος να σεβαστεί την ετειμυγορία του κυπριακού λαού και να επανατοποθετήσει το κυπριακό στη σωστή του βάση, υπέκυψε στα κελεύσματα του συγκυβερνώντος ΑΚΕΛ, στελέχη του οποίου κατείχαν τα μισά υπουργία, προκειμένου να επανεκλεγεί Πρόεδρος τον 2/2008. Έτσι προχώρησε στην Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 με τον Ταλάτ που προέβλεπε λύση του κυπριακού στην βάση της ρατσιστικής και αντιδημοκρατικής ΔΔΟ.

Με λίγα λόγια φίλοι μου τα πιο πάνω ήταν τα ασυνάρτητα που ο Ατάλαντος υιός του Τάσου με πήρε τηλέφωνο να με απειλήσει για να σταματήσω να γράφω.

Για 17 χρόνια τώρα φίλοι μου, με μεγάλο προσωπικό και οικογενειακό κόστος, γράφω και κρίνω, χωρίς πολιτικό χρώμα το πολιτικό σύστημα και κυρίως το παλαιοκομματικό κατεστημένο που αντιπροσωπεύουν τα κόμματα ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ. Ωστόσο πέραν κάποιων φανατισμένων κομματόσκυλλων, ουδείς άλλος πολιτικός δεν με απείλησε τόσο απροκάλυπτα εμένα και την οικογένεια μου εκτός από τον Ατάλαντο με τα πολλά τάλαντα υιό του Τάσου. Έναν επιπόλαιο και παρορμητικό νεανίσκο που ζούσε και ζεί στη χλιδή της Στράκκας, χωρίς ποτέ του να έχει εργαστεί για να είναι σε θέση να καταλαβαίνει και να αφουγκράζετε το πόνο και την εξαθλίωση του μέσου κύπριου πολίτη που το κομματικό κατεστημένο τον οδήγησε.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ αυτός ο πολιτικός φελλός (Σε αντίθεση με τον πατέρα του που παρά τα όποια λάθη του είχε έναν πολιτικό βάρος και εκτόπισμα) στηριζόμενος στην καταγωγή του και στο αμύθητο χρήμα της οικογένειας, μέρος του οποίου προήλθε από τους καταδολιεφθέντες επενδυτές του ΧΑΚ και τον φίλο Γιουγκοσλαβικό λαό, ζητά σήμερα από τον ανώριμο πολιτικά ψηφοφόρο την ψήφο του στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές για να τον σώσει!!!

Για τις μωροφιλοδοξίες ενός Ατάλαντου Διζωνικού που μας πουλά την ΔΔΟ με το δήθεν σωστό περιεχόμενο, και ο οποίος ψήφισε μαζί με το ΔΗΣΥ όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια, κινδυνεύει να χαθεί η προοπτική της εκλογής ενός χαρισματικού και πανέξυπνου πολιτικού, του Γιώργου Λιλλήκα που τάσσεται ευθαρσώς εναντίον της καταστροφικής ΔΔΟ και έχει το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για τα κοινωνικοοικονομικά θέματα για να μας βγάλει από τα τραγικά μας αδιέξοδα.

Φίλες και φίλοι εγώ δεν ανήκω σε κάποιο πολιτικό χώρο, ψήφιζα πάντα και ψηφίζω στην βάση πολιτικών θέσεων που συμφέρουν αυτόν τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο θεός και όχι στην βάση κομματικών και προσωπικών συμφερόντων. Το παλαιοκομματικό κατεστημένο που αντιπροσωπεύουν τα 3 αμαρτωλά κόμματα εξουσίας ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ μας κυβέρνησαν στην μετά Μακάριο εποχή και που οδήγησαν σήμερα; Στα τάρταρα. Θα κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος; θα συνεχίσουμε να εναλλάσσουμε και να ανακυκλώνουμε στην εξουσία επίορκους, ανεπαρκείς και ατάλαντους; Αν πράγματι αγαπούμε τον τόπο μας θα πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτούς που αποδεδειγμένα μας κατέστρεψαν. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στου ήρωες μας καις τις μελλοντικές γενιές.Δεν υπάρχουν σχόλια

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

- Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου...
- Tο Sahiel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το Sahiel.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.