ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ «ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!

- Φεβρουαρίου 20, 2018

Ένα ακόμα δείγμα, ότι οι… φίλοι και… προστάτες μας δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα συμφέροντά τους, αλλά και ότι οι Τούρκοι υπό τον Ερντογάν Πασά είναι «διεθνείς παίκτες» μεγάλου βεληνεκούς*, είναι η «αποκατάσταση» των γερμανο-τουρκικών σχέσεων, με την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ στο Βερολίνο. Η οποία, έρχεται λίγο μετά την κίνηση «καλής θέλησης» των Τούρκων, με την απελευθέρωση του ανταποκριτή της γερμανικής εφημερίδας Die Welt Ντένις Γιουτσέλ από τις τουρκικές φυλακές.

Μάλιστα, όπως είπε ο Γιλντιρίμ, κανονίστηκε επίσκεψη του Ερντογάν Πασά στο Βερολίνο, αμέσως μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Γερμανία.

Βέβαια, ο Γιλντιρίμ διέψευσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για συμφωνία «κάτω από το τραπέζι» μεταξύ Βερολίνου- Άγκυρας, η οποία προέβλεπε να αφεθεί ελεύθερος ο δημοσιογράφος και ως αντάλλαγμα η γερμανική κυβέρνηση να εγκρίνει τη συνεργασία της βιομηχανίας Rheinmetall στην κατασκευή 1.000 τουρκικών τεθωρακισμένων τύπου «Άλταϊ» αξίας περίπου 7 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά η συμφωνία είναι πλέον κοινό μυστικό!

(*) Και μην πιστεύετε τα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια, που πανηγυρίζουν καθημερινά γιατί δήθεν οι Τούρκοι… «απομονώνονται διεθνώς», «χάνουν παντού», «βρίσκονται σε δύσκολη θέση» και άλλα τέτοια παραμύθια, που διαψεύδονται από την σκληρή πραγματικότητα!

ethnikismos.net 
-->