$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Πραξικόπημα Στην Κέρκυρα! Σύριζα Εναντίον Σύριζα! Η Αποκαθήλωση Του Τσίπρα Ξεκίνησε Απο Την Κέρκυρα!

Ο Σύριζα στην Κέρκυρα Διαλύεται, και εάν όχι, έχει ξεσπάσει άνευ προηγουμένου εμφύλιος, με αφορμή την απέραντη χωματερή σκουπιδιών που έχει καταντήσει το Νησί τον Φαιάκων


AMBER ALERT Αγνοούνται Παυλίδης Βάκη!

Ο Σύριζα στην Κέρκυρα Διαλύεται, και εάν όχι, έχει ξεσπάσει άνευ προηγουμένου εμφύλιος, με αφορμή την απέραντη χωματερή σκουπιδιών που έχει καταντήσει το Νησί τον Φαιάκων, απο τι μιά άκρη του νησιού στην άλλη, και την αντίθεση της οργάνωσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Νότια Κέρκυρα, λειτουργίας του παράνομου ΧΥΤΑ/Υ Λευκίμμης.

Μέ τους Δυό Βουλευτές Κέρκυρας του Σύριζα να αγνοούνται, Κώστας Παυλίδης, Φωτεινή Βάκη, γενικά απο το Νησί τον Φαιάκων, και να τους βρίσκουμε στα τηλεοπτικά πάνελ των καναλιών των αθηνών, να ασχολούνται με θέματα εκτός του τοπικού ενδιαφέροντος που αφορά τα προβλήματα του Νησιού, δίνουν την εντύπωση ότι μάλλον και αυτή θα την κάνουν σαν λαγοί, στις ερχόμενες εκλογές, όπως τι έκανε ο πρωην Βουλευτής Κέρκυρας με την ΝΔ, Νίκος Δένδιας, που όταν κατάλαβε οτι δεν θα επανεκλεγεί βουλευτής στο Νησί, προτίμησε να κατεβει υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και να επανεκλεγεί, κάπως έτσι φαίνεται και το έργo με τους δυο Βουλευτές Κέρκυρας να επαναλαμβάνεται!

H ανακοίνωση των οργανώσεων μελών ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Κέρκυρας:

«Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη και στήριξή μας στη Δημοτική αρχή( που υπάγεται στο Σύριζα) και τη παράταξη ΝΕΡΙΚΙ, για τη συνεχή διαφοροποίηση της Δημοτικής αρχής από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή -κατά την άποψή μας- η δημοτική αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τη τετράχρονη στασιμότητα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, την αθέτηση των προγραμματικών της θέσεων και το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα».

Είναι σαφές ότι γίνεται μια προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, να αποδοθούν τα πάντα στη δημοτική αρχή που σαφώς έχει μεγάλο μερίδιο ευθυνών. Όμως η δημοτική αρχή και ο Κ. Νικολούζος-σημερινός Δήμαρχος Κέρκυρας, λειτουργούσε στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο πρωθυπουρός Α. Τσίπρας στο πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο μιλούσε για τον « εθνικό σχε, διασμό» και τον «οδικό χάρτη», αλλά και για τα ΠΕΣΔΑ, οι Οργανώσεις και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτιζαν. Τώρα την ώρα της κρίσης και της λαϊκής οργής αποστασιοποιούνται και επιχειρούν να φορτω΄σουν όλες τις αμαρτίες στον Κ. Νικολούζο που σαφώς έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθυνών.

Δηλώνουμε πλέον ξεκάθαρα ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη και στήριξή μας στη Δημοτική αρχή και τη παράταξη ΝΕΡΙΚΙ, για τη συνεχή διαφοροποίηση της Δημοτικής αρχής από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή -κατά την άποψή μας- η δημοτική αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τη τετράχρονη στασιμότητα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, την αθέτηση των προγραμματικών της θέσεων και το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, με μεθοδευμένους χειρισμούς.

Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε πρόθεση αστυνομικής καταστολής και βίας, και εκ των προτέρων θεωρούμε υπεύθυνους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, που σχεδιάζουν και μεθοδεύουν τη μεταφορά και ταφή σκουπιδιών στη Λευκίμμη, αλλά και όσους θεσμικούς τάσσονται υπέρ του ανοίγματος του ΧΥΤΑ χωρίς να ενοχλούνται από τις απόψεις οτί «και λίγη καταστολή θα χρειαστεί»’.

Δεν αγνοούμε τη διαχρονική κοινωνικοπολιτική αξία του κεντρικού προεκλογικού μηνύματος του ΣΥΡΙΖΑ προς τις εκλογές του 2012, που γίνεται επίκαιρο σήμερα.

Αποφάσισαν χωρίς εμάς. Προχωράμε χωρίς αυτούς.

Σύντροφοι, Μήπως λιγουλάκι Αργά ξυπνήσατε? Μην ανησυχείτε τα προβλήματα σας, θα σας τα λύσει ο Τσίπρας, με ένα Νόμο και ένα Άρθρο, όπως τα Μνημονια που τα έσκισε, αλλά αντ αυτού, εσκισε τα ποπουδάκια μας!

Άρθρο -  Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.grΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

[/fa-fire/ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ]_$type=two$count=4$hide=mobile$show=home

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,113,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,440,ΑΠΟΨΕΙΣ,1362,ΑΡΗΣ,174,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,549,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,755,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,200,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,418,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,41,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,34,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,645,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4654,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1481,ΕΛΛΑΔΑ,2641,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,318,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1026,ΕΣΕΙΣ,501,ΗΛΙΟΣ,105,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,271,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,84,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,119,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2235,ΚΥΠΡΟΣ,259,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,151,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,618,ΝΑΣΑ,481,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,630,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,10,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,439,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1679,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,613,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1227,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,303,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2139,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3831,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,180,ΣΕΛΗΝΗ,83,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,130,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1129,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,49,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1128,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,31,ΤΟΥΡΚΙΑ,500,ΥΓΕΙΑ,2272,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,87,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,56,LIFESTYLE,324,UFO,213,VIDEO,2948,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Πραξικόπημα Στην Κέρκυρα! Σύριζα Εναντίον Σύριζα! Η Αποκαθήλωση Του Τσίπρα Ξεκίνησε Απο Την Κέρκυρα!
Πραξικόπημα Στην Κέρκυρα! Σύριζα Εναντίον Σύριζα! Η Αποκαθήλωση Του Τσίπρα Ξεκίνησε Απο Την Κέρκυρα!
Ο Σύριζα στην Κέρκυρα Διαλύεται, και εάν όχι, έχει ξεσπάσει άνευ προηγουμένου εμφύλιος, με αφορμή την απέραντη χωματερή σκουπιδιών που έχει καταντήσει το Νησί τον Φαιάκων
https://4.bp.blogspot.com/-fw-bZvjA1C8/Wq-Ss1bQxNI/AAAAAAABnS0/LK8RzwWFDwUIcU0zgtS-S-Jwjod0RLMDgCLcBGAs/s640/praksikophma-sthn-kerkyra-syriza-enan.png
https://4.bp.blogspot.com/-fw-bZvjA1C8/Wq-Ss1bQxNI/AAAAAAABnS0/LK8RzwWFDwUIcU0zgtS-S-Jwjod0RLMDgCLcBGAs/s72-c/praksikophma-sthn-kerkyra-syriza-enan.png
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/03/praksikophma-sthn-kerkyra-syriza-enan.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/03/praksikophma-sthn-kerkyra-syriza-enan.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων