$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Μαρινόπουλος - Σάλος μετά το δημοσίευμα της «δημοκρατίας»... Πώς συνεχίζουν να ζουν στη χλιδή παρά την πτώχευση...

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πώς μέσα από ένα σύνθετο και αριστοτεχνικό πλέγμα εταιριών που ξεκινούν από την Ελλάδα και εκτείνονται από την Κύπρο και το Λουξεμβούργο μέχρι τις ΗΠΑ, τις Μπαχάμες, το Κατάρ, τη Βουλγαρία, την Ολλανδία και τη Γαλλία


Φως σε μία υπόθεση που δεν έχει πάρει έκταση από τα Μέσα Ενημέρωσης ρίχνει η εφημερίδα «Δημοκρατία» αποκαλύπτοντας τις πρακτικές της εταιρείας «Μαρινόπουλος» με τις οποίες τα σούπερ μάρκετ οδηγήθηκαν στην πτώχευση, αλλά και το πώς οι διοικούντες έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια Μαρινόπουλου που μόλις δύο χρόνια πριν ζητούσε την υπαγωγή της στον πτωχευτικό κώδικα, όχι μόνο δεν ήταν ποτέ σε δεινή οικονομική κατάσταση, αλλά στην πραγματικότητα είχε μεθοδεύσει την πτώχευση προκειμένου να υφαρπάξει χρήματα από τον ελληνικό λαό.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πώς μέσα από ένα σύνθετο και αριστοτεχνικό πλέγμα εταιριών που ξεκινούν από την Ελλάδα και εκτείνονται από την Κύπρο και το Λουξεμβούργο μέχρι τις ΗΠΑ, τις Μπαχάμες, το Κατάρ, τη Βουλγαρία, την Ολλανδία και τη Γαλλία, η οικογένεια μετέφερε σύμφωνα με υπολογισμούς 1,8 δισ. ευρώ σε ασφαλείς εταιρίες και τοποθεσίες του εξωτερικού, κάνοντας παράλληλα πολλαπλές επενδύσεις. Χρήματα για τα οποία έχει κληθεί να πληρώσει ο φορολογούμενος έλληνας πολίτης, καθώς προέρχονται και από τα δάνεια που πήρε η εταιρία από τις ελληνικές τράπεζες.

Έρχονται ακόμα στοιχεία που δείχνουν πώς, ακόμη και εν μέσω κρίσης, άνθρωποι με τεράστια οικονομική επιφάνεια κατάφεραν να απομακρύνουν από τη χώρα κεφάλαια, υποθηκεύοντας ακόμη περισσότερο το μέλλον της. Καθώς και στοιχεία που δείχνουν πώς οι αδελφοί Μαρινόπουλου ξεγέλασαν την ελληνική Δικαιοσύνη, κάνοντας δήθεν συμφωνία με προμηθευτές εταιρίες χωρίς σαφές αντικείμενο επιχειρηματικής δράσης, οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν δικές τους εταιρίες, προκειμένου να προχωρήσουν τη διαδικασία της πτώχευσης, αλλά και να μεταφέρουν μέχρι την τελευταία στιγμή τεράστια ποσά, κυριολεκτικά… στους εαυτούς τους.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το καλοκαίρι του 2016 έναν χρόνο μόλις πριν από την επιβολή των capital controls στη χώρα μας, η εταιρεία «Μαρινόπουλος» καταθέτει στο Πρωτοδικείο αίτηση για το άρθρο 106Β (πτώχευση εν λειτουργία) η οποία αρχικώς αναβάλλεται, καθώς πολυάριθμοι προμηθευτές καταθέτουν «κύριες παρεμβάσεις», ζητώντας να απορριφθεί η αίτηση της Μαρινόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τη «μη νόμιμη, καταχρηστική, αβάσιμη και αναληθή». Η συζήτηση μετατίθεται μερικές μέρες αργότερα, προκειμένου να κληθούν στη συζήτηση βασικοί πιστωτές της εταιρίας.

Στην αίτηση προστασίας η εταιρία Μαρινόπουλος, για να δικαιολογήσει τη δυσχερή θέση όπου βρίσκεται, επικαλείται την ύφεση που χτύπησε την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια και περιγράφει μια διαδικασία κατά την οποία τα κέρδη μετατράπηκαν σε ζημίες μετά το 1011, «με αποκορύφωμα το 2015». Με βάση τα στοιχεία που η ίδια η εταιρία καταθέτει στην αίτησή της για τον Δεκέμβριο του 2015 οι υποχρεώσεις έφταναν τα 1,324 δισ. ευρώ εκ των οποίων μόνο οι μεταχρονολογημένες επιταγές αντιστοιχούσαν σε 553.000.000 ευρώ. Παράλληλα, τον Νοέμβριο του 2015 στο ταμείο της εταιρίας υπήρχαν μόλις 6.100.000 ευρώ οδηγώντας σε μη αναστρέψιμο αδιέξοδο.

Η σωτηρία ήρθε μέσω Σκλαβενίτη

Προκειμένου να μην υποστεί ακόμη ένα πλήγμα με ανυπολόγιστες συνέπειες η ελληνική οικονομία, αρχίζει το σχέδιο εξαγοράς του δικτύου Μαρινόπουλος από τον Σκλαβενίτη. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοινώνεται πως πάνω από το 70% των πιστωτών συναινεί με το σχέδιο εξυγίανσης, συναινεί δηλαδή να «κουρευτούν» κατά 50% οι απαιτήσεις τους.

Είχε προηγηθεί μία επιστολή από τον ίδιο τον Στέλιο Σκλαβενίτη προς τους προμηθευτές, με την οποία τους καλούσε να συμμετάσχουν στη διαδικασία εξυγίανσης του Μαρινόπουλου, εξηγώντας γιατί αναλαμβάνει το εγχείρημα και καλώντας τους να δεχτούν το «κούρεμα» της τάξης του 50%. Τέλος, τους τόνιζε πως η νέα εταιρία δεν θα είχε καμία σχέση με την εταιρία Μαρινόπουλο αλλά με τη Σκλαβενίτης. Τον Ιανουάριο του 2017 εγκρίνεται από το Πρωτοδικείο Αθηνών η συμφωνία εξυγίανσης.

Και για καλή τύχη των εργαζομένων, όχι μόνο δεν πετάχτηκαν στον δρόμο από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά συνέχισαν όλοι την εργασία τους, αφού ο Σκλαβενίτης δεν έδιωξε κανέναν.

Έρευνα: Μαρία Παναγιώτου

Αλλά ας επιστρέψουμε στην αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα, τον Ιούνιο του 2016.

Τα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν εκατοντάδες εκτενή αφιερώματα για την οικογένεια Μαρινόπουλου, η οποία «από ένα φαρμακείο στην Ομόνοια δημιούργησε μια “παντοκρατορία” ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην πτώχευση».

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τις πολυτελείς κατοικίες που διαθέτουν τα αδέλφια στην Αθήνα και τη Μύκονο, για ένα «παλάτι στο βροχερό Λονδίνο», για ακίνητα στη Νέα Υόρκη, και εν πάση περιπτώσει για μια ζωή βγαλμένη σαν μέσα από τα παραμύθια, κεντημένη με χλιδή και πολυτέλεια, την οποία η οικογένεια απολαμβάνει μεταξύ Παρισιού, Μόντε Κάρλο, Χάμπτονς (σ.σ.: το παραθεριστικό θέρετρο της αστικής τάξης της Νέας Υόρκης) και Λονδίνου.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως για την οικογένεια Μαρινόπουλου δεν έχουν αλλάξει ιδιαιτέρως. Απολαμβάνουν τον ίδιο ακριβώς τρόπο ζωής, ξοδεύοντας όσα ξόδευαν πάντα. Το γεγονός θα έκανε και τον πιο αδαή να αναρωτηθεί: «Μα τελικά πτώχευσαν;»
Οπως δείχνουν τα στοιχεία, οι ίδιοι, μάλλον όχι. Τη μόνη που φρόντισαν να πτωχεύσουν είναι η εταιρία τους «Αφοί Μαρινόπουλος Α.Ε»., μετακυλίοντας τα χρέη τους στους πιστωτές τους και στον ελληνικό λαό.

Χθες η «δημοκρατία» παρουσίασε ένα σχεδιάγραμμα, που αποτελεί στην πραγματικότητα μια εντυπωσιακή πυραμίδα εταιριών, η οποία ξεκινάει από την «Αφοί Μαρινόπουλος Α.Ε.» στην Ελλάδα και φτάνει σε εταιρίες που εδρεύουν στην Κύπρο, στο Λουξεμβούργο, στις Μπαχάμες, στην Ελβετία, στη Βουλγαρία, στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, στο Γιβραλτάρ και στην Ολλανδία.

Ακολουθώντας κανείς το σχεδιάγραμμα μπορεί να διαπιστώσει, για παράδειγμα, πως η εταιρία «Αφοί Μαρινόπουλος Holdings Α.Ε.» ελέγχει εξ ολοκλήρου δύο εταιρίες: τη Marinopoulos Brothers Cyprus Limited, που έχει έδρα στην Κύπρο, και τη Highway Investements Α.Ε., που έχει έδρα στην Ελλάδα. Η Marinopoulos Brothers Cyprus Limited, τώρα, που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2005, κατέχει το 52% της εταιρίας Foranti, η οποία με τη σειρά της είναι μέτοχος στη συμμετοχική εταιρία του Μαρινόπουλου στο Λουξεμβούργο, που έχει την επωνυμία Marinopoulos Holding SARL.

Μπερδευτήκατε; Κι όμως, εάν ήθελε κάποιος να περιγράψει όλο το πλέγμα των εταιριών, αυτές θα ήταν μόνο οι πρώτες λέξεις. Γιατί φτιάχνει κανείς μια τόσο περίτεχνη πυραμίδα; Μόνο για έναν λόγο: για να κρύψει μέσα σε έναν δαίδαλο τις διαδρομές των χρημάτων, τις οποίες θα μελετήσουμε τις επόμενες μέρες.


Η πολύ περίεργη υπόθεση με την… τετραπλή εταιρία

Λίγο πριν το σχέδιο εξυγίανσης, η εταιρία Μαρινόπουλος καταθέτει λίστα με όλους τους πιστωτές οι οποίοι έχουν απαιτήσεις εις βάρος της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η εταιρία Helens RE SA, η οποία έχει έδρα στο εξωτερικό, η εταιρία Helens Re I, η εταιρία Helens Re ΙI, η εταιρία Helens Re IΙΙ και η εταιρία Helens Re IV, που έχουν έδρα στην Ελλάδα.

Υπάρχουν, δηλαδή, τέσσερις εταιρίες, στις οποίες το μόνο που αλλάζει στην επωνυμία είναι η αρίθμηση.

Και οι τέσσερις εταιρίες φέρεται ότι συμμετείχαν σε συμφωνία πώλησης και αναμίσθωσης μεταξύ του ομίλου Μαρινόπουλος. Οι τέσσερις Helens ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τη Helens RE SA, η οποία έχει έδρα στο Λουξεμβούργο, συστήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, πιθανότατα για την εξαγορά και μόνο των ελληνικών εταιριών, κι έχει διευθυντή κάποιον Sheik Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ!

Θεωρητικά, λοιπόν, οι τέσσερις αυτές εταιρίες αγοράζουν από την εταιρία Μαρινόπουλος τέσσερα ακίνητα – ένα καθεμιά: ένα στον Αλιμο Αττικής, ένα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ένα στη Νέα Ιωνία Αττικής κι ένα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Την ημέρα της αγοραπωλησίας, οι εταιρίες μισθώνουν παράλληλα στη «Μαρινόπουλος» τα ακίνητα που μόλις έχουν αγοράσει.

Οι εταιρίες αυτές, οι οποίες συστήθηκαν τον Μάρτιο του 2014, δηλώνουν τον Σεπτέμβριο του 2016 ότι η «Μαρινόπουλος» τους χρωστά 144.720.207 ευρώ – προφανώς(;) από μισθώματα και τόκους.

Τα αναπάντητα ερωτήματα πίσω από τη Helens

1 Είναι σύμπτωση ότι οι εταιρίες ιδρύθηκαν από τον Παναγιώτη Μπερνίτσα, ο οποίος είναι δικηγόρος της οικογένειας Μαρινόπουλου εδώ και 30 χρόνια;

2 Πώς γίνεται ένας δικηγόρος να έχει δικαίωμα να μεταφέρει ποσά έως 10.000.000 ευρώ από τις εταιρίες προς το εξωτερικό και να ανοίγει λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες;

3 Ποιοι είναι οι άνθρωποι και, κυρίως, πού είναι οι άνθρωποι που τις εκπροσωπούν; Αληθεύει ότι είναι υπάλληλοι του Παναγιώτη Μπερνίτσα;

4 Πώς είναι δυνατόν εταιρίες που συνάπτουν τόσο μεγάλες συμφωνίες να δηλώνουν ανύπαρκτη έδρα; Στη διεύθυνση «Αριστείδου 6, Αθήνα», που έχουν δηλώσει, δεν φαίνεται να διατηρούν γραφεία σε κανέναν όροφο.

5 Πώς γίνεται να συνάπτουν συμφωνία leasing με τη «Μαρινόπουλος», όταν δεν έχουν άδεια για τέτοια δραστηριότητα;

6 Πώς γίνεται τέσσερις εταιρίες οι οποίες έχουν αρχικό κεφάλαιο 24.000 και στις οποίες δεν έγινε ποτέ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να αγοράζουν ακίνητα τόσο μεγάλης αξίας, χωρίς έστω να έχουν στις οικονομικές καταστάσεις τους κάποιο δάνειο που τους χορηγήθηκε;

7 Πώς είναι δυνατόν αυτές οι… μεγάλες εταιρίες να μην έχουν δημοσιεύσει καμιά φορολογική δήλωση;

8 Πώς γίνεται, σύμφωνα με ισοζύγιο της Grant Thornton για την εταιρία «Μαρινόπουλος», που συντάχθηκε στις 31/12/2015, η «Μαρινόπουλος» να μη χρωστά παρά περίπου 9.800.000 ευρώ στις τέσσερις εταιρίες και ξαφνικά λίγους μήνες αργότερα να εμφανίζεται ένα χρέος, ύψους περίπου 144.800.000 ευρώ; (Στις 30/06/2016 με εξώδικη διαμαρτυρία τους και οι τέσσερις εταιρίες ζητούν από τη «Μαρινόπουλος» 4.729.394,8 ευρώ, 5.203.518,8 ευρώ, 3.224.939,8 ευρώ και 2.670.102,56 ευρώ, αντίστοιχα. Μετά τη συμφωνία εξυγίανσης δηλώνουν ότι οι απαιτήσεις τους είναι 40.720.002 ευρώ, 41.152.444 ευρώ, 27.171.872 ευρώ, αντίστοιχα.)

9 Πώς γίνεται η εταιρία αυτή να εξαιρείται από το «κούρεμα», καθώς χαρακτηρίστηκε «εταιρία χρηματοδοτικής μίσθωσης», ενώ δεν είχε την ανάλογη άδεια;

10 Πώς γίνεται ένας πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, του οποίου μάλιστα η οικογένεια διατηρεί ολόκληρη τράπεζα στο Λουξεμβούργο, να έχει όλες αυτές τις εταιρίες χωρίς νομιμοποιητικά και έλεγχο, καθώς από το 2014 ούτε στο Λουξεμβούργο η εταιρία δεν έχει καταθέσει οικονομικά στοιχεία; (Ο έλεγχος της «μαμάς» εταιρίας είναι επίσης ένας λαβύρινθος, καθώς ελέγχεται από άλλη εταιρία, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από τέσσερις άλλες εταιρίες, οι οποίες έχουν έδρα στο Λουξεμβούργο.)

dimokratianews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1419,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,443,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4727,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,291,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,131,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2303,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3894,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,532,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μαρινόπουλος - Σάλος μετά το δημοσίευμα της «δημοκρατίας»... Πώς συνεχίζουν να ζουν στη χλιδή παρά την πτώχευση...
Μαρινόπουλος - Σάλος μετά το δημοσίευμα της «δημοκρατίας»... Πώς συνεχίζουν να ζουν στη χλιδή παρά την πτώχευση...
Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πώς μέσα από ένα σύνθετο και αριστοτεχνικό πλέγμα εταιριών που ξεκινούν από την Ελλάδα και εκτείνονται από την Κύπρο και το Λουξεμβούργο μέχρι τις ΗΠΑ, τις Μπαχάμες, το Κατάρ, τη Βουλγαρία, την Ολλανδία και τη Γαλλία
https://4.bp.blogspot.com/-FaRAW9oumaI/WtiPozCadqI/AAAAAAABoRA/d8LDh5SqeuYRCxu56fsvktymW7XKiY2rQCLcBGAs/s640/Marinopoulos-Salos-meta-to-dhmosieuma-ths-dhmokratias.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-FaRAW9oumaI/WtiPozCadqI/AAAAAAABoRA/d8LDh5SqeuYRCxu56fsvktymW7XKiY2rQCLcBGAs/s72-c/Marinopoulos-Salos-meta-to-dhmosieuma-ths-dhmokratias.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/04/Marinopoulos-Salos-meta-to-dhmosieuma-ths-dhmokratias.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/04/Marinopoulos-Salos-meta-to-dhmosieuma-ths-dhmokratias.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων