$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Άρχισαν Συναντήσεις Εξωγήινων με Αξιωματικούς των ΗΠΑ

Ο Δρ Michael Salla είναι παγκόσμια ένας διάσημος μελετητής, ειδικός στην διεθνή πολιτική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα γνωστός για μελέτες και διαδικασίες που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή.


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Δρ Michael Salla είναι παγκόσμια ένας διάσημος μελετητής, ειδικός στην διεθνή πολιτική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα γνωστός για μελέτες και διαδικασίες που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή.

Ο Salla είναι τώρα πεπεισμένος, βάσει πρόσφατων πληροφοριών οι οποίες προέρχονται από διαρροές, ότι λαμβάνουν χώρα σε προσωπικό επίπεδο, επαφές μεταξύ όντων από άλλους πλανήτες και υψηλόβαθμων του ναυτικού και του στρατού των ΗΠΑ. Αυτές οι επαφές αποτελούν ένα προκαταρκτικό βήμα για το μέλλον των σχέσεων τόσο ανάμεσα στις εξωγήινες φυλές και την ανθρωπότητα, αλλά και μεταξύ των εξουσιών που κυβερνούν τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο Michael Salla, ανάμεσα στις αλλοδαπές φυλές συγκαταλέγονται οι Ερπετοειδείς (Reptilians) καθώς και φυλές των οποίων ο τρόπος ζωής βασίζεται στο πυρίτιο.

Οι φυλές αυτές φαίνεται να παρακολουθούν τη Γη και την ανθρωπότητα εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διαδίδεται ότι προς το παρόν συμμετέχουν στη δημιουργία ενός νέου είδους υβριδικού ανθρώπου που προορίζεται να τοποθετηθεί στη Γη για ένα νέο είδος ανθρώπων στο εγγύς μέλλον.

Οι εξωγήινοι που πολλοί τους ονομάζουν και «Ελεγκτές» ή «Παρατηρητές» έχουν εξελιχθεί πολύ στον τομέα της τεχνολογίας ενώ έχουν και πολύ μεγάλη γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. Ωστόσο, φαίνεται να είναι σαφές ότι δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου πνευματικά. Λέγεται ότι οι φυλές Mantis και Ερπετοειδών δουλεύουν μαζί, αλλά και ότι η κάθε μία έχει και το δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα. Οι Γκρίζοι (Greys) αποτελούν το εργατικό δυναμικό, αλλά δεν εκτιμώνται, ούτε από τους Mantis ούτε από τα Ερπετοειδή.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι μεταξύ αυτών των εξωγήινων υπάρχει επίσης μία φυλή που ονομάζεται «Ebens», μερικοί από τους οποίους προέρχονται από το αστρικό σύστημα Zeta Reticuli, ο οποίος είναι γνωστός ως ο πλανήτης των «Greys».

Ο Michael Salla ισχυρίζεται ότι οι πηγές είναι αξιόπιστες (ναύαρχοι κλπ) και ότι όλες αυτές οι «επαφές» συμβαίνουν ήδη εδώ και ένα χρόνο. Οι ομοιότητες σε αυτές τις ανεξάρτητες αναφορές τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μυστικό πρόγραμμα συναντήσεων που περιλαμβάνει ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματικούς τόσο του ναυτικού όσο και του αμερικανικού στρατού.

Μέσα σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, οι πηγές αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας σειράς συναντήσεων στο ΟΗΕ όπου συζητήθηκαν τα UFO και η εξωγήινη ζωή.

Μία άλλη πηγή που επίσης δεν κατονομάζεται, φαίνεται να υποστήριξε πρόσφατα ότι έλαβε χώρα μια συνάντηση μεταξύ αξιωματούχων και εξωγήινων στο Akau, ένα από τα δύο τεχνητά νησιά στο σύμπλεγμα Johnston Atoll, όπου διεξάγονται πυρηνικές δοκιμές και καταστροφές χημικών και βιολογικών όπλων.

Στο Akau υποστηρίζεται ότι υπήρχαν εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Κίνας και του Βατικανού, τουλάχιστον.

Όλα αυτά φαίνεται να σχετίζονται με το μυστικό «Πρόγραμμα Serpo», το οποίο ακολουθούν πολλές θεωρίες ανάμεσα σε μυθοπλασίες και πραγματικά γεγονότα αλλά και αρκετή σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν κάπως απίθανα έως αποκυήματα φαντασίας, αλλά για τον Michael Salla, οι συναντήσεις με τους εξωγήινους και τους ανώτατους αξιωματικούς είναι πραγματικές και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αποκάλυψή τους στην ανθρωπότητα είναι πολύ κοντά.

Δείτε και το σχετικό video:

Face-to-face meetings are being held between US officials and Extraterrestrial Races

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


Δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο με τον Salla όπου αναφέρεται ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών και ότι πέραν αυτού υπάρχει ένα δίκτυο παγκόσμιας παιδεραστίας που προωθούνται από τους Δρακονιανούς για να εκβιάζουν κορυφαίους πολιτικούς:

«60 ALIEN GENE RACES COME TO HELP US». Interview with Michael Salla at The Ufology World Congress.


diadrastika.com

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

[/fa-fire/ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ]_$type=two$count=4$hide=mobile$show=home

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,113,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,442,ΑΠΟΨΕΙΣ,1366,ΑΡΗΣ,174,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,550,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,755,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,200,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,420,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,42,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,34,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,646,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4660,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1484,ΕΛΛΑΔΑ,2642,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,318,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1029,ΕΣΕΙΣ,502,ΗΛΙΟΣ,105,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,272,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,86,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,121,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2239,ΚΥΠΡΟΣ,260,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,151,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,618,ΝΑΣΑ,481,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,633,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,10,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,439,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1683,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,613,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1229,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,303,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2143,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3836,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,180,ΣΕΛΗΝΗ,83,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,130,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1130,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,49,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1129,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,31,ΤΟΥΡΚΙΑ,504,ΥΓΕΙΑ,2279,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,87,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,56,LIFESTYLE,325,UFO,213,VIDEO,2950,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Άρχισαν Συναντήσεις Εξωγήινων με Αξιωματικούς των ΗΠΑ
Άρχισαν Συναντήσεις Εξωγήινων με Αξιωματικούς των ΗΠΑ
Ο Δρ Michael Salla είναι παγκόσμια ένας διάσημος μελετητής, ειδικός στην διεθνή πολιτική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα γνωστός για μελέτες και διαδικασίες που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή.
https://1.bp.blogspot.com/-Ip2yoBFW2dM/WuTpHKrQvhI/AAAAAAABo74/rPhxf992uW45Z2tmYQhwXu0yKvLmcmlNgCLcBGAs/s640/archisan-synantiseis-exogiinon-axiomatikoys-ton.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Ip2yoBFW2dM/WuTpHKrQvhI/AAAAAAABo74/rPhxf992uW45Z2tmYQhwXu0yKvLmcmlNgCLcBGAs/s72-c/archisan-synantiseis-exogiinon-axiomatikoys-ton.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/04/archisan-synantiseis-exogiinon-axiomatikoys-ton.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/04/archisan-synantiseis-exogiinon-axiomatikoys-ton.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων