$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Η ΚΙΝΑ “ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αυτή την εποχή, η υπερδύναμη που επενδύει τα περισσότερα κονδύλια στην διαστημική έρευνα και τεχνολογία, είναι η Κίνα. Στον τομέα λοιπόν, της διαστημικής τεχνολογίας είναι απαραίτητο το σπάνιο ευγενές μέταλλο που λέγεται Όσμιο.


Σαν απατημένη γκόμενα κάνει η Αμερική…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Αυτή την εποχή, η υπερδύναμη που επενδύει τα περισσότερα κονδύλια στην διαστημική έρευνα και τεχνολογία, είναι η Κίνα. Στον τομέα λοιπόν, της διαστημικής τεχνολογίας είναι απαραίτητο το σπάνιο ευγενές μέταλλο που λέγεται Όσμιο. Το οποίο πήρε το όνομά του από την ελληνική λέξη “οσμή”, την οποία αποκτά το μέταλλο επειδή, όταν εκτίθεται στον ατμοσφαιρικό αέρα, επικαλύπτεται από ένα λεπτό στρώμα οξειδίου, το οποίο έχει χαρακτηριστική μυρωδιά. Το ακριβότερο, σπανιότατο και πολυτιμότερο είδος Οσμίου, είναι το Όσμιο εξωγήινης προελεύσεως (από Κομήτες και Μετεωρίτες) και ακολούθως το Όσμιο ηφαιστειακής προελεύσεως. Αμφότερα, αυτά τα είδη Οσμίου υπάρχουν εντός και πέριξ της νήσου Κω και ειδικότερα στο νησιωτικό τρίγωνο Κάλυμνος – Ίμια – Κως.

Ενδιαφέρον της Κίνας για την Ελλάδα…

Έτσι, από τη στιγμή που η Κίνα ασχολείται με το διάστημα, είναι εύλογο ότι θα ασχοληθεί και με τις διαστημικές πύλες, αλλά και τις υποθαλάσσιες διαπλανητικές πύλες, μερικές εκ των οποίων – σύμφωνα με γνωστούς ωκεανολόγους, αστρονόμους κλπ – υπάρχουν στο ως άνω νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου μας. Είναι λοιπόν, απολύτως λογικό οι Κινέζοι να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Κω. Άλλωστε, είναι πολύ πρόσφατη η επίσκεψη του Κινέζου Πρέσβη με το επιτελείο του, στην Κω, όπου υπέγραψε τουριστικές και όχι μόνο συμφωνίες με το Δήμαρχο του Αιγαιοπελαγίτικου νησιού. Θέμα πολύ σημαντικό, με πραγματικά οφέλη για την Πατρίδα μας, που αναπτύξαμε σε προηγούμενο άρθρο μου. Όμως δυστυχώς κάποιοι, ίσως, να ενοχλήθηκαν από το συνεχές και αυξανόμενο ενδιαφέρον των Κινέζων για το Αιγαίο Πέλαγος και για την επικείμενη αεροναυτική παρουσία της Κίνας στο ελληνικό αρχιπέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο ανορθόδοξος πόλεμος των Άγγλων…

Εμείς, σε αυτούς τους “αντιρρησίες συνείδησης” θα απαντήσουμε, θέτοντας ερώτημα: “Τι ακριβώς γύρευε η θαλασσοκράτειρα Αγγλία στο μαλακό υπογάστριο της Κίνας την χρονική περίοδο 1830-1842; Πιο συγκεκριμένα η Κίνα κατά τον πόλεμο της τριετίας 1839-1842, στον γνωστό Πόλεμο του Οπίου ή στον Άγγλο-Κινεζικό Πόλεμο, ο οποίος διεξήχθη ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυτοκρατορία των Τσινγκ λόγω των αντιμαχόμενων απόψεων τους πάνω σε διπλωματικές σχέσεις, το εμπόριο, καθώς και την απονομή της δικαιοσύνης για ξένους υπηκόους. Τότε απωλέστηκαν για την αυτοκρατορία πέντε (5) κύριοι εμπορικοί και στρατιωτικοί λιμένες, λόγω του ανορθόδοξου πολέμου που διεξήγαγε η Αγγλία. Ενός ανορθόδοξου πολέμου, που περιελάμβανε το “μπούκωμα” αυτών των παραλιών με τεράστιες ποσότητες οπίου, αλκοόλ και εκδιδομένων άρρωστων γυναικών από αφροδίσια νοσήματα!

Έτσι, μέσω αυτής της τακτικής, η κινεζική νεολαία και τα κινεζικά στρατεύματα απώλεσαν την σωματική τους υγεία και δύναμη, με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να κυριαρχήσουν στα ΝΔ παράλια της μετέπειτα Κίνας για εκατοντάδες χρόνια!

Οι Τούρκοι αντιγράφουν αυτή την εγκληματική τακτική…

Την τακτική αυτή των Άγγλων υιοθέτησε και εφαρμόζει η Τουρκία του ισλαμοφασίστα Ερντογάν – ο οποίος μελετά Ιστορία, αντίθετα από τους δικούς μας – ρίχνοντας τόνους ηρωίνης, χασίς και άλλων ναρκωτικών ουσιών στα νησιά μας. Πλημυρίζοντάς τα με λαθρομετανάστες, σε μια περίοδο αβάσταχτης οικονομικής κρίσεως και σε μια περίοδο, κατά την οποία αρκετοί από τους εισαγόμενους λαθρομετανάστες, νοσούν από αρρώστιες που δεν είναι ιάσιμες.

Άλλωστε, θα ενθυμείστε – έχω και εγώ αναφέρει σε άρθρα μου – την εξάρθρωση πολλών συμμοριών Τουρκαλβανικής μαφίας, που συμμετείχαν σε κυκλώματα διακίνησης σκληρών ναρκωτικών στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας.

Όπως, το κύκλωμα, που εξαρθρώθηκε στα μέσα Απριλίου, διακινητών ηρωίνης στην Κάλυμνο! Όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα αυτής της εγκληματικής συμμορίας. Ο ένας εκ των οποίων, είναι Πακιστανός και εκφράζονται ανησυχίες, αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, πως αυτοί είναι πράκτορες της ΜΙΤ.

Η θρασύτητα των ΗΠΑ…

Η στρατιωτική υπερδύναμη της Κίνας, η οποία θαυμάζει τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδος, ενδεχομένως και του τεράστιου ενδιαφέροντός της για τον απίστευτο πλούτο του Αιγαίου μας, γνωρίζει τον υποκινούμενο από τις ΗΠΑ υπόγειο και ανίερο “πόλεμο” της Τουρκίας κατά της Ελλάδος!

Είναι λογισμός μας λοιπόν, πως πολύ σύντομα η Κίνα θα μπει ως αγκάθι στα σχέδια των ΗΠΑ στο Αιγαίο Πέλαγος! Οι οποίες ΗΠΑ, στοχεύουν στη τριχοτόμηση – συνεκμετάλλευση με την Τουρκία, του υποθαλάσσιου πλούτου μας στο Αιγαίο!

Αφού, πρόσφατα το “γεράκι” των ΗΠΑ στην Ελλάδα, που ακούει στο όνομα Τζέφρι Πάιατ πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, εισέβαλε με περίσσια θρασύτητα και αλαζονεία στη Βουλή των Ελλήνων, στο ΥΠΕΘΑ, και στην Κιβωτό της παγκόσμιας Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος! Όπου, όπως μας μετέφεραν, ήταν απίστευτα προκλητικός και απειλητικός!

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Πότε στο παρελθόν, είδαμε τέτοια “εισβολή” από αντίστοιχο Ρώσο, Κινέζο, Γάλλο αξιωματούχο; Ενώ είναι γνωστό τοις πάσι, ότι αυτές οι χώρες διαθέτουν τεράστια ισχύ σε όλα τα επίπεδα!

Τι συμβαίνει αλήθεια με την εξωτερική μας πολιτική;

Χαράσσεται κατ΄ εντολή των ΗΠΑ;

Μας απειλούν οι ΗΠΑ ή λάθος κατάλαβα;

Και ερωτούμε: Είναι απαραίτητο να εκσυγχρονιστούν 100 F-16 πληρώνοντας υπέρογκα ποσά στις ΗΠΑ, ενώ η Γαλλία, με τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις, θα μπορούσε να μας παραχωρήσει με τη μέθοδο Leasing 45 Mirage 2000-5 ή 25 Rafale – M μαζί με όλα τα παρελκόμενά τους;

Να σημειωθεί εδώ, ότι οι ΗΠΑ μας επέδωσαν εκβιαστικό, απειλητικό μήνυμα – τελεσίγραφο – όπως μια άλλη εποχή με τον φασίστα Εμανουέλε Γκράτσι – πως εάν δεν δεχτούμε να απαντήσουμε καταφατικά στις παράλογες απαιτήσεις τους για την αναβάθμιση των F-16 έως τις 30 Απριλίου, τότε λήγει το ενδιαφέρον τους. Δηλαδή, τι εννοεί ο ποιητής; Τι εννοεί ο Τζέφρι Πάιατ;

Πώς εάν εκπνεύσει η προθεσμία και δεν θα έχει απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση, ενδεχομένως να έχουμε και άλλο στρατιωτικό ατύχημα; Ενδεχομένως να ελευθερωθεί το πώμα από το μπουκάλι της οργής των Τούρκων για το Αιγαίο;

Με άλλα λόγια, θα δοθεί το ΟΚ για ένα “θερμό” επεισόδιο;

Μήπως, προμηνύματα είναι, όσα τραγικά γίνονται αυτές τις ημέρες στη Μυτιλήνη, η οποία έχει επί της ουσίας καταληφτεί από χιλιάδες λαθρομετανάστες και δεκάδες κατασκόπους της ΜΙΤ;

Επανέρχομαι…


Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1419,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,443,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4727,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,291,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,131,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2303,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3894,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,532,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η ΚΙΝΑ “ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Η ΚΙΝΑ “ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Αυτή την εποχή, η υπερδύναμη που επενδύει τα περισσότερα κονδύλια στην διαστημική έρευνα και τεχνολογία, είναι η Κίνα. Στον τομέα λοιπόν, της διαστημικής τεχνολογίας είναι απαραίτητο το σπάνιο ευγενές μέταλλο που λέγεται Όσμιο.
https://2.bp.blogspot.com/-oM6q13dXwU8/WuXIbGAWngI/AAAAAAABo8s/C4-Pw8phYQ8tuGwvmR5SaAfA3Z7kqOebACLcBGAs/s640/h-kina-kontrarei-thn-tourkia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-oM6q13dXwU8/WuXIbGAWngI/AAAAAAABo8s/C4-Pw8phYQ8tuGwvmR5SaAfA3Z7kqOebACLcBGAs/s72-c/h-kina-kontrarei-thn-tourkia.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/04/h-kina-kontrarei-thn-tourkia.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/04/h-kina-kontrarei-thn-tourkia.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων