$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

«Αλλάχ Ακμπάρ.... Το Τελ Αβίβ θα εξαφανιστεί – Είμαστε οι Φρουροί της Ιερουσαλήμ»... Ο Ερντογάν ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον βομβαρδισμό της τουρκίας...!!!

Σε δρόμο χωρίς γυρισμό πλέον οι σχέσεις Ισραήλ-Toυρκίας με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κατεβάζει χιλιάδες ισλαμιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για την Παλαιστίνη με Αλλάχ Ακμπάρ, κάψιμο σημαιών ΗΠΑ-Ισραήλ.


Σε δρόμο χωρίς γυρισμό πλέον οι σχέσεις Ισραήλ-Toυρκίας με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κατεβάζει χιλιάδες ισλαμιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για την Παλαιστίνη με Αλλάχ Ακμπάρ, κάψιμο σημαιών ΗΠΑ-Ισραήλ.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κινητοποίησε τον ισλαμικό «Στρατό» του και διέλυσε τις όποιες ψευδαισθήσεις Δυτικών και μη σχετικά με την μελλοντική πορεία αυτής της Τουρκίας.

Με ιαχές Αλλάχ Ακμπάρ προσέρχονται οι χιλιάδες πολίτες της νέας Τουρκίας των ισλαμιστών ηγετών στην σύναξη κατά του Ισραήλ. Αφίσες, πανό, σημαίες για τον νέο «προστάτη» της Ιερουσαλήμ, την…Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν. Σίγουρα κάποιοι στο Ισραήλ θα μετανοιώνουν πικρά τα όσα έγιναν μερικά χρόνια πριν και ειδικά την «συγγνώμη» μετά το Μαβί Μαρμαρά.

Δεν μιλάμε απλά για προκλήσεις. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν υιοθέτησε ρητορική…Ιράν απέναντι στο Ισραήλ!

«Είναι η σειρά μας να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», «ζήτω η κόλαση για τους τυράννους» είπε ο Ερντογάν ξεπερνώντας κάθε όριο στις προκλήσεις κατά του Ισραήλ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 16.30 με ανάγνωση του Κορανίου και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ηγέτης του Μεγάλου Ενωμένου Κόμματος (BBP) της συμμαχίας που στηρίζουν Ερντογάν, Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος είπε πως πιστεύει πως μια μέρα τα παλαιστινιακά εδάφη θα γίνουν ξανά παλαιστινιακά.

«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση. Αυτοί που σήμερα μετέφεραν την πρωτεύουσά τους στην Ιερουσαλήμ, αύριο δεν θα μπορούν να βρουν ούτε το Τελ Αβίβ», είπε εκφράζοντας την ευχή να συνεχιστεί η ενότητα.

«Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα πέσει η ιστορία»

Μεγάλο συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με κύριο ομιλητή τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κύριο σύνθημα «Κάτω η τυραννία, στήριξη στην Ιερουσαλήμ».

«Είναι η σειρά μας ως μουσουλμάνοι να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στο συλλαλητήριο, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 500 χιλιάδες κόσμος, κρατώντας τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες.

Χιλιάδες ισλαμιστές, οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους Παλαιστίνιους στη Γάζα, παρουσία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού της Παλαιστινιακής Αρχής Ράμι Χαντάλα, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από το κάλεσμα που απηύθυνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επέκρινε δριμύτατα το Ισραήλ μετά τον θάνατο τουλάχιστον 60 Παλαιστινίων τη Δευτέρα από ισραηλινά πυρά στη Γάζα, λίγο πριν από τη Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας νωρίς το βράδυ.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε με τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν στο χώρο του συλλαλητηρίου με ελικόπτερο και μαζί με τους άλλους ηγέτες που παρευρίσκονταν κράτησαν όλοι τα χέρια ψηλά ως ένδειξη ενότητας.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Ιερουσαλήμ δεν είναι μια απλή πόλη, είναι ένα σύμβολο, είναι ένα διαγώνισμα -όπως χαρακτηριστικά είπε- στο οποίο ο ισλαμικός κόσμος και ολόκληρη η ανθρωπότητα έμεινε στην ίδια τάξη.

Ανέφερε ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Οθωμανική Αυτοκρατορία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ιερουσαλήμ και από τότε δεν έχει δει άσπρη μέρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη έγιναν συνεργοί του Ισραήλ, όταν το 1967 η Ιερουσαλήμ πέρασε υπό κατοχή.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε «ζήτω η κόλαση για τους τυράννους» προσθέτοντας ότι είναι απέναντι σε ένα αγώνα με τους σιωνιστές.

«Εγώ τους σιωνιστές τους διαχωρίζω από τους Εβραίους. Ο αγώνας είναι ενάντια στους σιωνιστές», ανέφερε.

«Είναι η σειρά μας ως μουσουλμάνοι να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι δεν είναι υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων αλλά υπέρ της δημιουργίας προβλημάτων.

Κάλεσε μάλιστα τον αμερικανικό λαό να υψώσει τη φωνή του ενάντια στην κυβέρνησή του, ενώ για το Ισραήλ είπε ότι στόχος του είναι κυρίως η Τουρκία και ο ίδιος προσωπικά.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Παλαιστίνης, Ραμί Χαμντάλαχ, είπε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τον ίδιο ιστορικό ρόλο με αποφασιστικότητα.

Χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας ότι αυτό που έκαναν οι ΗΠΑ είναι μια μεγάλη επίθεση, μια μεγάλη πρόκληση.

«Είμαστε αντίθετοι με αυτό το άνομο βήμα των ΗΠΑ και από αυτό εδώ το βήμα απευθύνουμε έκκληση στη διεθνή κοινότητα».

O Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, στη δική του ομιλία ανέφερε ότι «συγκεντρωθήκαμε εδώ για να καταδικάσουμε τον τύραννο Ισραήλ», λέγοντας ότι τα εδάφη της Παλαιστίνης αιματοβάφτηκαν για άλλη μια φορά.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε με ικανοποίηση τον πυροβολισμό χιλιάδων Παλαιστινίων. Οι ΗΠΑ έγιναν συνέταιροι αυτού του τυράννου μεταφέροντας την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ».

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είπε «είμαστε στο πόδι για την Γάζα», προσθέτοντας ότι η 14η Μάϊου είναι μέρα ντροπής για την ιστορία της ανθρωπότητας.

«Καταδικάζω τις ΗΠΑ», είπε «οι οποίες έριξαν λάδι στη φωτιά».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι η αστάθεια στη Μέση Ανατολή θα αυξηθεί περισσότερο. Χαρακτήρισε το Ισραήλ δολοφόνο παιδιών καταδικάζοντας το Ισραήλ και την τυραννία του.

Επιπλέον είπε ότι η Τουρκία δεν ξεχωρίζει την Ιερουσαλήμ από το Ισλάμ.

«Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα πέσει η ιστορία. Αν πέσει η Ιερουσαλήμ θα χάσει η Άγκυρα», ανέφερε.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και ηγέτες των χωρών που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη για την έκτακτη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ).

stoxos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,105,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,383,ΑΠΟΨΕΙΣ,1223,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,542,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,744,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,116,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,187,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,310,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,34,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,632,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1308,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4431,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1379,ΕΛΛΑΔΑ,2569,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,313,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1001,ΕΣΕΙΣ,488,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,55,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2079,ΚΥΠΡΟΣ,251,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,609,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,599,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1585,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,598,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1190,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2030,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3610,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1093,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1089,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,412,ΥΓΕΙΑ,2167,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,81,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,305,UFO,212,VIDEO,2897,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: «Αλλάχ Ακμπάρ.... Το Τελ Αβίβ θα εξαφανιστεί – Είμαστε οι Φρουροί της Ιερουσαλήμ»... Ο Ερντογάν ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον βομβαρδισμό της τουρκίας...!!!
«Αλλάχ Ακμπάρ.... Το Τελ Αβίβ θα εξαφανιστεί – Είμαστε οι Φρουροί της Ιερουσαλήμ»... Ο Ερντογάν ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον βομβαρδισμό της τουρκίας...!!!
Σε δρόμο χωρίς γυρισμό πλέον οι σχέσεις Ισραήλ-Toυρκίας με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κατεβάζει χιλιάδες ισλαμιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για την Παλαιστίνη με Αλλάχ Ακμπάρ, κάψιμο σημαιών ΗΠΑ-Ισραήλ.
https://1.bp.blogspot.com/-Sb0b8Z6dY6Q/WwB3n2oGz9I/AAAAAAABpzc/b6XzSToB1HYUgqUBSk4n2SM1tJc7_PkNgCLcBGAs/s640/To-Tel-Abib-tha-eksafanistei-Eimaste-oi-Frouroi.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Sb0b8Z6dY6Q/WwB3n2oGz9I/AAAAAAABpzc/b6XzSToB1HYUgqUBSk4n2SM1tJc7_PkNgCLcBGAs/s72-c/To-Tel-Abib-tha-eksafanistei-Eimaste-oi-Frouroi.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/05/To-Tel-Abib-tha-eksafanistei-Eimaste-oi-Frouroi.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/05/To-Tel-Abib-tha-eksafanistei-Eimaste-oi-Frouroi.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content