$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Η ΔΟΥΡΟΥ “ΤΑΡΙΧΕΥΕΙ” ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει Εξουσία διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η “αριστερά” όταν κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, τότε θα απαλλάξει τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα από τα ληστρικά Μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής
egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει Εξουσία διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η “αριστερά” όταν κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, τότε θα απαλλάξει τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα από τα ληστρικά Μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αφού, εκείνοι, της αριστεράς, ότι έλεγαν θα το έκαναν. Θα έσκιζαν τα Μνημόνια, καταργώντας τα με ένα Νόμο. Τόσο μα τόσο απλά.

Έτσι, τους πίστεψε ο ελληνικός λαός και τους έκανε Εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας έγινε Πρωθυπουργός. Αυτός, ο μεγάλος “επαναστάτης” του γλυκού νερού, μας έφερε ακόμη δυο Μνημόνια τα οποία είναι περισσότερο αιματοβαμμένα από τα προηγούμενα. Όπου θέτοντας την υπογραφή τους (ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας) μαζί με τον άλλο “επαναστάτη” των λόγων τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του, των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” – Θου Κύριε φυλακήν τω στοματί μου, δηλαδή, Βάλε Κύριε φρουρά στο στόμα μου – δεσμεύουν και την επόμενη κυβέρνηση για την τήρησή τους. Δένοντας χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό με την απόλυτη εξαθλίωση και την Πατρίδα με την παραχώρηση της εδαφικής και κυριαρχικής της υπόστασης.

Το alter ego του Αλέξη Τσίπρα, ήταν και είναι η Ρένα Δούρου…

Η πλέον μαχητική αγωνίστρια του ΣΥΡΙΖΑ και φερόμενη ως το alter ego του Αλέξη Τσίπρα, από την εποχή που αυτός εξελέγη Πρόεδρος του κόμματος το 2008, ήταν η Ρένα Δούρου. Η οποία εξελέγη Βουλευτής του κόμματος στη Β΄ Αθηνών κατά τις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012. Την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Αξιωματική Αντιπολίτευση και όλοι θαύμαζαν την μαχητικότητα και τον ρεαλιστικό της λόγο στα ΜΜΕ. Από την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντλούσε δυναμική και αύξανε την επιρροή του στο λαό. Βλέπετε ήταν επιπλέον, αυτό το “άρωμα γυναίκας” που αιχμαλώτιζε τον κόσμο.

Έτσι, η Ρένα Δούρου, η οποία είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, με φιλοδοξίες τις οποίες όμως κοντρολάρει η λογική, αποφάσισε να κατέβει από το τρένο πριν αυτό εκτροχιαστεί.

Αποφάσισε λοιπόν, να αφήσει στην κ. Ελένη Αυλωνίτου τη βουλευτική της έδρα στη Β΄ Αθηνών και να διεκδικήσει εκείνη την Περιφέρεια της Αττικής, αφού αυτό το πολιτικό αξίωμα θα την καθιστούσε ως μια “μικρή Πρωθυπουργό”, όρο που καθιέρωσε ο Κώστας Σημίτης για τον Περιφερειάρχη της μεγαλύτερης και πιο σημαντικής Περιφέρειας της Ελλάδος!

Επιπλέον, δεν θα συμμετείχε στα δεινά που θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία ως κυβέρνηση. Μη υπογράφοντας Μνημόνια και μνημονιακούς νόμους, αφού ήξερε, όπως γνώριζε και ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του, πως η κυβέρνησή τους θα υποτασσόταν στους ξένους δανειστές – δυνάστες μας!

“Αποσύρθηκε” διακριτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, η Ρένα Δούρου, στις Περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Αττικής και αποτέλεσε τον προάγγελο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Όμως, από την ημέρα που εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Αττικής (ανέλαβε τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου 2014), η Ρένα Δούρου σιγά-σιγά άρχισε να αραιώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Έγινε ιδιαίτερα προσεκτική και ακριβοθώρητη. Σπάνιες οι εμφανίσεις της στα ΜΜΕ και η ταύτισή της με το ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, διακριτικά απείχε από το προσκλητήριο του κόμματός της κατά την προεκλογική εκστρατεία των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, προστατεύοντας το πολιτικό της προφίλ. Το οποίο θα ήταν πολύ υψηλότερο αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής, που το τσαλάκωσαν κατά κάποιον τρόπο.

Παρά ταύτα, στον σημερινό κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το ισχυρό alter ego του φθαρμένου στην ελληνική κοινωνία Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος σε όλες τις δημοσκοπήσεις υπολείπεται της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημαντικά!

Έτσι, ποιος από τη σημερινή ριζοσπαστική αριστερά, μπορεί να ισχυριστεί πως εάν δεν υπήρχε η Ρένα Δούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβλεπε Εξουσία;

Τα πολιτικά σχέδια της κ. Δούρου…

Οι επόμενες συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εξόχως καθοριστικές, από τη στιγμή που θα παρθούν αποφάσεις για όλα τα ζητήματα.

Από εκεί θα διαφανεί και η μελλοντική πολιτική κίνηση τακτικής της Ρένας Δούρου. Θα εγκαταλείψει την Περιφέρεια και θα συμμετέχει στον ευρύτατο ανασχηματισμό που έχει στο μυαλό του ο Πρωθυπουργός; Σε υψηλότατο υπουργείο όμως, όπως το υπουργείο των Εξωτερικών; Γιατί, το alter ego του Πρωθυπουργού θα πρέπει να πάρει το πρώτο στην ιεραρχία υπουργείο της χώρας.

Ή υπό τον φόβο του πολιτικού τσαλακώματος σε μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλική – οσφειοκαμπτική της πολιτική, θα αποφασίσει να μην συμμετέχει και να αμφισβητήσει τον Αλέξη Τσίπρα, αναλαμβάνοντας εκείνη τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ; Αναμένοντας βεβαίως την εκλογική ήττα η οποία οσονούπω θα φτάνει!

Και από τη στιγμή που οι υποστηριχτές της στον κομματικό μηχανισμό σε μια τέτοια προοπτική, είναι ήδη πάρα πολλοί!

Πάντως, η Ρένα Δούρου, αν δεν καταφέρει να “ανατρέψει” τον Αλέξη Τσίπρα, τότε προσανατολίζεται, ακόμη και στην ίδρυση ενός νέου κόμματος που θα αναδεικνύει μια “καθαρή αριστερά”!

Την “καθαρή αριστερά”, που αποκηρύττει την κολοβή αριστερά του Τσίπρα, η οποία στήριξε και ψήφισε τα νέα Μνημόνια, την αριστερά της σκληρής λιτότητας και της επιδείνωσης της εθνικής οικονομίας, όπου έχει χαθεί το 25% του ΑΕΠ.

Εκείνη την αριστερά, που γλείφεται ήδη επιζητώντας την μετεκλογική συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου και το “Κίνημα Αλλαγής” της Φώφης Γεννηματά και των παλαιοκομματικών Πασόκων του Κώστα Σημίτη!

Άρωμα γυναίκας στοιχειώνει τον Αλέξη και τον ταριχεύει


Γνωρίζει η Ρένα Δούρου, ότι στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – “Κινήματος Αλλαγής” – ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ο ΥΠΕΞ της κυβερνήσεως. Γιατί αυτή είναι η εντολή των Αμερικανών. Θέλουν το δικό τους παιδί, παιδί από τα σπλάχνα τους να διαχειριστεί το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδος και τα αυτονομιστικά αποσχιστικά κινήματα στην Ελλάδα κατά το εγγύς μέλλον. Ενώ, ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεν, το πιο καλό και υπάκουο παιδί τους, όμως είναι παιδί τους από παρθενογένεση.

Αυτά τα βλοσυρά σχέδια, ίσως να τα χαλάσει η Ρένα Δούρου!

Γι΄ αυτό από “χθες” άρχισε το “άρωμα” της γυναίκας Δούρου να στοιχειώνει τον Αλέξη Τσίπρα!

Και μπορεί στο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ανατολικής Αττικής στο τεχνολογικό – πολιτιστικό πάρκο Λαυρίου, η Ρένα Δούρου να χαμογελούσε στην “αγκαλιά” του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν!

Οι γνωρίζοντες, ήδη ομιλούν πως ξεκίνησε η “ταρίχευση” του Αλέξη Τσίπρα!

Αλλά, κοντός ψαλμός αλληλούια…

Σημ.:

Ταρίχευση ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία το σώμα του νεκρού αδειάζεται από τα εσωτερικά του όργανα και υφίσταται κατάλληλη επεξεργασία (αρωματίζεται, γεμίζεται με φύλλα) ώστε να καθυστερήσει η σήψη του και να είναι προετοιμασμένο για την μεταθανάτιο ζωή που θα ακολουθήσει ο νεκρός, σύμφωνα με δοξασίες που προέρχονται από την αρχαία αιγυπτιακή παράδοση και υιοθετήθηκε από διάφορες αρχαίες φυλές. Στη σημερινή εποχή, η ταρίχευση, ή βαλσάμωση γίνεται σε ζώα, κυρίως σπάνια, για την μελέτη τους και πέρα του θανάτου τους (βικιπαίδεια)!.

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,106,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,390,ΑΠΟΨΕΙΣ,1226,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,543,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,745,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,116,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,188,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,317,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,633,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4445,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1383,ΕΛΛΑΔΑ,2572,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,314,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1003,ΕΣΕΙΣ,490,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,56,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2085,ΚΥΠΡΟΣ,253,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,610,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,600,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1590,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,599,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1192,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2035,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3621,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1095,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1090,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,417,ΥΓΕΙΑ,2168,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,81,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,306,UFO,212,VIDEO,2900,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η ΔΟΥΡΟΥ “ΤΑΡΙΧΕΥΕΙ” ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Η ΔΟΥΡΟΥ “ΤΑΡΙΧΕΥΕΙ” ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει Εξουσία διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η “αριστερά” όταν κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, τότε θα απαλλάξει τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα από τα ληστρικά Μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
https://4.bp.blogspot.com/-e6bLtjRyQJk/WvXK1_tb02I/AAAAAAABpew/51_Bd8SHTgI-XF4uh0LF5E0RhRHnypZ7wCLcBGAs/s640/h-dourou-tarixeuei-ton-syriza.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-e6bLtjRyQJk/WvXK1_tb02I/AAAAAAABpew/51_Bd8SHTgI-XF4uh0LF5E0RhRHnypZ7wCLcBGAs/s72-c/h-dourou-tarixeuei-ton-syriza.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/05/h-dourou-tarixeuei-ton-syriza.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/05/h-dourou-tarixeuei-ton-syriza.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content