$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

«Πυριτιδαποθήκη» τα Βαλκάνια - Τα σχέδια πολέμου των Αλβανών Κοσοβάρων εναντίον της Σερβίας

Οι αλβανικές Αρχές στην Πρίστινα με τη βοήθεια των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ προετοιμάζουν επίθεση στα σημεία διέλευσης των συνόρων σε Γιαρίνιε και Μπρνιάκ


Οι αλβανικές Αρχές στην Πρίστινα με τη βοήθεια των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ προετοιμάζουν επίθεση στα σημεία διέλευσης των συνόρων σε Γιαρίνιε και Μπρνιάκ τα οποία ενώνουν την περιοχή με την Σερβία, αναφέρει μεγάλη σερβική εφημερίδα πληθαίνοντας έτσι τα δημοσιεύματα για «γεγονότα» στο Κοσσυφοπέδιο και τα Βαλκάνια .

Ο στόχος είναι η επιβεβαίωση της αλβανικής κυριαρχίας και κυρίως η δημιουργία ψυχολογικού πλήγματος σε βάρος των Σέρβων. Οι Αλβανοί θα αποκτήσουν 12.000 εκτοξευτήρες ρουκετών Armbrust από την Γερμανία, αναφέρουν σερβικά MME.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: Sahiel.gr

Σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα Danas «στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνονται ανώτεροι αξιωματούχοι του Κοσσυφοπεδίου, και η έναρξη της επιχείρησης κατά των περασμάτων σε Γιαρίνιε και Μπρνιάκ προετοιμάζεται εντατικά στη βάση των ΗΠΑ «Bondsteel» στο Κοσσυφοπέδιο.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «ο σκοπός της δράσης που θα αναπτύξουν τις Δυνάμεις Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου είναι η ψυχολογική επίδραση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, δηλαδή θέλουν να δοθεί η εντύπωση ότι οι Σέρβοι της Βόρειας Μιτρόβιτσας θα «αποσυνδεθούν πλήρως από τη Σερβία».

«Η ενέργεια αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη σιωπηρή συγκατάθεση της EULEX, όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν από λίγο καιρό, όταν είχαμε την εισβολή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων ROSU στο βόρειο τμήμα της Μιτρόβιτσα( κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών) και τη σύλληψη του Μάρκο Ντιούριτς.»

«Για αυτό το σχέδιο στο Βελιγράδι υπάρχουν πληροφορίες από καλά πληροφορημένες πηγές οι Αλβανοί έχουν παραγγείλει 12.000 κομμάτια εκτοξευτήρες πυραύλων τύπου «Armbrust» από την Γερμανία.

Εκτιμάται ότι ο Στρατός της Σερβίας εφόσον θα έχουμε μια τέτοιου είδους επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να εισέλθει στο Κοσσυφοπέδιο, όπου λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους θα κάνει ευρεία χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων . Και ακριβώς για αυτό το «Armbrust» θεωρείται ένα πολύ αποτελεσματικό αντιαρματικό «εργαλείο» ενάντια στα σερβικά θωρακισμένα οχήματα .

Πληροφορίες σερβικών μυστικών υπηρεσιών σαφέστατα, αναφέρουν μέσω της σερβικής ιστοσελίδας Pravda ότι προετοιμάζονται λίαν επικίνδυνες δραστηριότητες στη διάσημη αμερικανική βάση Bonsteel κοντά στο Ferizaj στο Κοσσυφοπέδιο, οι οποίες θα εμπλέξουν ολόκληρα τα Βαλκάνια από την « έκρηξη» του αλβανικού εθνικισμού.

H CIA την ίδια στιγμή, αναφέρει επικείμενη «ρωσική άνοιξη» στην ίδια περιοχή .

Αρκετά μέλη της KFOR, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, εκπαιδεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα το αποκαλούμενο Στρατό του Κοσσυφοπεδίου, κάτι που αντίκειται σε όλες τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες γεγονός που θα επιφέρει την άμεση ρωσική αντίδραση λόγω της συμμετοχής της χώρας ως μόνιμο μέλος του ΟΗΕ υπεύθυνο για την τήρηση των συνθηκών στο Κοσσυφοπέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Επάγγελμα επαναστάτης: Το ύποπτο οικονομικό παρελθόν του Mr. Podemos…

Λαγκάρντ: «Διαγράψτε τώρα το ελληνικό χρέος - Φοβάμαι ότι έρχεται παγκόσμια οικονομική κρίση»

Η αμερικανική στρατιωτική βάση του «Bondsteel» κοντά στο Ουρόσεβατς έχει μετατραπεί σε κέντρο εκπαίδευσης για τους Αλβανούς στρατιώτες του αποκαλούμενου στρατού του Κοσσυφοπεδίου, ο οποίος θα κληθεί να δράσει σε περίπτωση εντάσεων στο Πρέσεβο , δηλαδή στην νότια Σερβία, η οποία θα αποτελέσει το επόμενο σχέδιο κρούσης του ΝΑΤΟ για τον πλήρη διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Το σχέδιο αυτό είναι κάτω από το πέπλο των διεθνών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο με τις προετοιμασίες για το σχηματισμό των ενόπλων δυνάμεων του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου να αποκαλύπτει ο Ρώσος αναπληρωτής πρεσβευτής στον ΟΗΕ Vladimir Safronkov , μιλώντας ο ίδιος στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Εκεί ο Ρώσος διπλωμάτης προειδοποίησε ότι δεκάδες μέλη της KFOR εκπαιδεύουν κρυφά μέλη της σημερινής Δύναμης Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου.
Η Μόσχα διαβίβασε επίσης τις πληροφορίες της στις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών του Βελιγραδίου, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σερβικές υποψίες ότι η αμερικανική βάση στο Κόσοβο υπηρετεί υψηλού επιπέδου συμφέροντα.

Την ίδια στιγμή ο Αμερικανός πρώην ανώτερος πράκτορας της CIA Michael J. Sulik, σε συνέντευξή του στην σερβική εφημερίδα Polityka προειδοποιεί και αυτός με την σειρά του επικείμενη «ρωσική εκτροπή ή άνοιξη» στα Βαλκάνια.

«Η αποδυνάμωση των δυτικών δομών, η δυσπιστία των αξιών, καθώς και ο συμβιβασμός του ΝΑΤΟ, είναι ένας από τους κύριους στρατηγικούς στόχους του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η δημοκρατία είναι η κατάρα του ιστορικού οράματος του Πούτιν», λέει ο Σουλίκ, ο οποίος ήταν επικεφαλής των επιχειρήσεων της CIA στη Ρωσία και την Κεντρική Ευρώπη.

Στο ερώτημα αν φοβάται τη Ρωσία, Ο Sulik είπε, «φοβάμαι ότι και ο επικεφαλής του βρετανικού στρατού Α/ΓΕΣ, Στρατηγός Nick Carter, ο οποίος σε ομιλία του στο London think tank RUSI» μίλησε σε σχέση με την Ρωσία …για «λανθασμένο υπολογισμό της δύσης».

«Όταν μια πλευρά, βασισμένη σε ορισμένες υποθέσεις, ερμηνεύει με λάθος τρόπο τις προθέσεις του άλλου,θα αντιμετωπίσει σχεδόν σίγουρα μια ένοπλη σύγκρουση. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου, αν με αφορά απειλή από τη Ρωσία», δηλώνει ο ίδιος.

Η ουσία είναι ότι τα «πιόνια» κινούνται και τα Βαλκάνια λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων θα βρεθούν σύντομα στην δίνη του κυκλώνα .


crashonline.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,105,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,389,ΑΠΟΨΕΙΣ,1226,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,543,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,745,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,116,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,188,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,317,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,34,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,633,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4445,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1382,ΕΛΛΑΔΑ,2572,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,314,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1003,ΕΣΕΙΣ,490,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,56,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2085,ΚΥΠΡΟΣ,253,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,610,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,600,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1590,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,598,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1192,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2034,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3619,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1095,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1090,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,416,ΥΓΕΙΑ,2167,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,81,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,306,UFO,212,VIDEO,2900,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: «Πυριτιδαποθήκη» τα Βαλκάνια - Τα σχέδια πολέμου των Αλβανών Κοσοβάρων εναντίον της Σερβίας
«Πυριτιδαποθήκη» τα Βαλκάνια - Τα σχέδια πολέμου των Αλβανών Κοσοβάρων εναντίον της Σερβίας
Οι αλβανικές Αρχές στην Πρίστινα με τη βοήθεια των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ προετοιμάζουν επίθεση στα σημεία διέλευσης των συνόρων σε Γιαρίνιε και Μπρνιάκ
https://3.bp.blogspot.com/-eEPzEFqDXP0/WwWcfIFFUjI/AAAAAAABp5U/zgRwxr8IFVsSR1MquKKq9D5pKnZMWDs4ACLcBGAs/s640/pyritidapothiki-ta-valkania-ta-schedia-polemou.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-eEPzEFqDXP0/WwWcfIFFUjI/AAAAAAABp5U/zgRwxr8IFVsSR1MquKKq9D5pKnZMWDs4ACLcBGAs/s72-c/pyritidapothiki-ta-valkania-ta-schedia-polemou.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/05/pyritidapothiki-ta-valkania-ta-schedia-polemou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/05/pyritidapothiki-ta-valkania-ta-schedia-polemou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content