$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Οι δαίμονες πραγματικά κατέχουν ανθρώπους, προειδοποιεί ο ψυχίατρος Ethan Huff

Ένας ψυχιατρικός ψυχολόγος με έδρα το Ivy είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει σήμερα μια αυξανόμενη επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο


Ένας ψυχιατρικός ψυχολόγος με έδρα το Ivy είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει σήμερα μια αυξανόμενη επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο και ότι οι περισσότεροι καθημερινοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τώρα τη σκοτεινή πραγματικότητα αυτής της τρομακτικής κατάστασης.

Ο Δρ Richard Gallagher, ο οποίος έχει πτυχία τόσο από το Πανεπιστήμιο του Princeton όσο και από το Πανεπιστήμιο Yale , λέει ότι, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις στην επικρατούσα ιατρική επιστήμη, η δαιμονική κατοχή είναι και πραγματική και αχαλίνωτη.

Με 25 χρόνια εμπειρίας κάτω από τη ζώνη του ως ιδιωτικός ψυχίατρος χαίρει από τις δύο διδακτικές του θέσεις τόσο στο New York Medical College όσο και στο Πανεπιστήμιο Columbia. Ο Δρ Gallagher πιστεύει ότι κατέχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα όσον αφορά τη διάκριση μεταξύ ανθρώπινης και μη ανθρώπινης, ή σατανικής συμπεριφοράς.

Είναι επίσης ένας εξαιρετικά περιζήτητος επαγγελματίας τέτοιων πράξεων σε περιπτώσεις όπου γίνεται αποφασιστικός σχετικά με την πιθανή ανάγκη εξορκισμού. Αφού αξιολόγησε εκατοντάδες περιπτώσεις πιθανής δαιμονικής κατοχής προς το σκοπό αυτό, ο Δρ Gallagher είναι σίγουρος ότι το φαινόμενο είναι θεμιτό και πιεστικό.

Επέτεινε στο The Telegraph (Ηνωμένο Βασίλειο) κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης ότι οι δαίμονες γνωρίζουν καλά πώς να εξαπατήσουν τα ανθρώπινα όντα επειδή διαθέτουν πολύ πιο προηγμένες γνωστικές ικανότητες. Χρησιμοποιούν συστηματικά αυτά τα νοητικά «μυαλά» για να ελέγξουν τους ανθρώπους που κατέχουν, προκαλώντας πολλούς από αυτούς να διαπράττουν φρικαλεότητες και άλλα δεινά εναντίον άλλων ανθρώπων και μορφών ζωής.

"Είναι πολύ, πολύ έξυπνοι", λέει ο Δρ. Gallagher, λέγοντας ότι λέει για τα όντα που καταλαμβάνουν το δαιμονικό βασίλειο. "Το επίπεδο νοημοσύνης ενός πεσμένου αγγέλου, όπως τους λέω, είναι πολύ ανώτερο από τα ανθρώπινα όντα".

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία βλέπει τεράστια ανοδική τάση σε περιπτώσεις δαιμονικής κατοχής

Τα συναισθήματα του Dr. Gallagher ευθυγραμμίζονται με άλλες πρόσφατες αναφορές για την αυξανόμενη ζήτηση εξορκισμού στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Το Βατικανό όντως πραγματοποίησε μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης νωρίτερα αυτό το έτος για να διδάξει στους ιερείς εξορκιστές πώς να χειριστεί αυτή την εισροή ανθρώπων που έχουν εκδηλωθεί από δαίμονες.

Σχόλιο: Η εκστρατεία εξορκισμού του Βατικανού ανοίγει με 250 ιερείς από 50 χώρεςΣύμφωνα με πληροφορίες, το Βατικανό δημιουργεί νέα πορεία εξορκισμού εν μέσω αυξανόμενων αξιώσεων για δαιμονική κατοχήΤο Βατικανό εισάγει εκπαίδευση εξορκισμού για Ιταλούς ιερείς για να αντιμετωπίσει την τριπλή αύξηση της ζήτησης.

Ο Πάπας Φραγκίσκος σχολίασε επίσης το φαινόμενο, εξηγώντας στους οπαδούς του ότι ο Σατανάς είναι πράγματι "πραγματικό όνι" που "περιφέρεται στη γη για να καταβροχθίσει ψυχές σαν λιοντάρι". Έγραψε τον Απρίλιο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να υποθέσουν ότι ο διάβολος είναι μόνο ένας μύθος, η εκπροσώπηση, το σύμβολο, η μορφή λόγου ή η ιδέα. Κάνοντας αυτό προκαλεί τους ανθρώπους να απογοητεύσουν την φρουρά τους, ισχυρίζεται, κάνοντας όλους μας "πιο ευάλωτους".

Ο Φράνσις λέει επίσης ότι οι ιερείς «δεν πρέπει να διστάζουν» να στείλουν στους εξορκιστές ανθρώπους που υποφέρουν από « γνήσιες πνευματικές διαταραχές ». Ο Ρόλος του Εξορκισμού, λέει, είναι ένα «λεπτό και αναγκαίο εργαλείο» που πρέπει να αναλάβει «με μεγάλη προσοχή και μεγάλη σύνεση».

Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αριθμός των ιερέων που εκπαιδεύονται στην εκτέλεση εξορκισμού έχει αυξηθεί από μόλις 12 πριν από μια δεκαετία σε 50 - αύξηση πάνω από 300 τοις εκατό. Αυτό το δραματικό άλμα δεν πρέπει να αγνοηθεί, λέει ο Δρ Gallagher, ο οποίος, ενώ δεν είναι μόνος στις απόψεις του, είναι μεταξύ λίγων μικρών που είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για αυτό επαγγελματικά.

"Υπάρχουν πολλοί άλλοι ψυχίατροι και επαγγελματίες ψυχικής υγείας που κάνουν ό, τι κάνω - ίσως όχι στο πεδίο που κάνω - που φαίνονται διστακτικοί να μιλήσουν", λέει ο Δρ. Gallagher. "Αυτό δίνει στο έργο μου κάποια ιδιαιτερότητα, ότι έχω τόσο μεγάλη εμπειρία και ότι είμαι πρόθυμος να μιλήσω, αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω έξω, νομίζω ότι πρέπει."

Την ίδια στιγμή, ο Δρ Gallagher προειδοποιεί ότι είναι σημαντικό να προσδιοριστεί χωρίς αμφιβολία ότι ένα άτομο έχει στην πραγματικότητα έναν πραγματικό δαίμονα πριν συστήσει ότι αυτός ή αυτή επισκέπτεται έναν εξορκιστή.

"Υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια για τον προσδιορισμό του προβλήματος του ατόμου", προειδοποιεί. "Δεν είμαι απλώς μπαμπάς, έχω να το εξετάσω από πολύ επιστημονική άποψη".

kavalarissa.eu

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,480,ΑΠΟΨΕΙΣ,1468,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,494,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4798,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1574,ΕΛΛΑΔΑ,2686,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,322,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1047,ΕΣΕΙΣ,508,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,310,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,94,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2383,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,487,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1770,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2266,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,158,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3966,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,186,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1149,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,587,ΥΓΕΙΑ,2352,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2976,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Οι δαίμονες πραγματικά κατέχουν ανθρώπους, προειδοποιεί ο ψυχίατρος Ethan Huff
Οι δαίμονες πραγματικά κατέχουν ανθρώπους, προειδοποιεί ο ψυχίατρος Ethan Huff
Ένας ψυχιατρικός ψυχολόγος με έδρα το Ivy είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει σήμερα μια αυξανόμενη επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο
https://1.bp.blogspot.com/-WFlj6KdogJo/WyWwsaOAtCI/AAAAAAABq7c/-wgcXnII9b09T3yBw_93BqTESl2De1SLwCLcBGAs/s640/Oi-daimones-pragmatika-katexoun-anthrwpous.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-WFlj6KdogJo/WyWwsaOAtCI/AAAAAAABq7c/-wgcXnII9b09T3yBw_93BqTESl2De1SLwCLcBGAs/s72-c/Oi-daimones-pragmatika-katexoun-anthrwpous.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/06/Oi-daimones-pragmatika-katexoun-anthrwpous.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/06/Oi-daimones-pragmatika-katexoun-anthrwpous.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων