$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρατηρούμε ότι η αναφορά μετοχών γίνεται σε φθίνουσα κλίμακα και στο τέλος αναφέρουν τους Ρότσιλντ συνοδεία του πονηρού “κ.ά.”

Καλά είναι να ξέρει ο Ελληνικός λαός τι σημαίνει Ρότσιλντ.


ΤτΕ -ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΤΕ
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΗ Τράπεζα που είχε ανοίξει ο Καποδίστριας αποτελεί νομοθετικό παρελθόν, νέοι ορίζοντες για τους «φιλέλληνες» Otto και Ρότσιλντ οι οποίοι πήραν διπλά καλαμάκια ανά χείρας (για να μας πιουν το αίμα)


ϡ και η νομοθετική σφραγίδα του «φιλέλληνα»


Δεν πρέπει να συγχέουμε τους Προέδρους της ΕΤΕ (ή της όποιας Α.Ε.) με τους ιδιοκτήτες. Οι Πρόεδροι είναι απλώς μεγαλόμισθοι υπάλληλοι, είναι οι νούμερο ένα στην ιεραρχία των υπαλλήλων της εταιρείας. Σημασία έχει ποιοι είναι οι μέτοχοι (δηλαδή οι ιδιοκτήτες) και μάλιστα του πλειοψηφικού πακέτου!

Για να δούμε τώρα την σχέση της ΕΤΕ με τους Ρότσιντ όπως αναφέρεται στο επίσημο Χρονολόγιο της ΕΤΕ (αναλυτικά το χρονολόγιο θα το δούμε παρακάτω):


Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές
Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές
Ι.Γ. Ευνάρδος 300 μετοχές
Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές
Κ. Βρανής 150 μετοχές
Θ. Ράλλης 100 μετοχές

Παρατηρούμε ότι η αναφορά μετοχών γίνεται σε φθίνουσα κλίμακα και στο τέλος αναφέρουν τους Ρότσιλντ συνοδεία του πονηρού “κ.ά.” Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η εικόνα ότι κάπου στο βάθος μεταξύ των άλλων υπάρχουν και οι Ρότσιλντ.

Η πονηρία στην υπόθεση φανερώνεται με το ότι δεν γίνεται αναφορά στην ταμπακιέρα, δηλαδή στο πλειοψηφικό πακέτο που είναι και η ουσία κάθε Α.Ε. διότι αυτό το πακέτο κάνει κουμάντο… Αναφέρεται αναλυτικά σε ποιους ανήκουν οι 2250 μετοχές, αλλά αφήνουν αόριστο που ανήκουν οι περισσότερες μετοχές ή πόσες ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς μιας και τους αναφέρουν… με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η ανάμιξη τους μεν αλλά μόνο στους «κατάλληλους» θα φανερώσουν το ποσοστό (για τους ευνόητους δικούς τους λόγους).

Γιατί άραγε η τεχνική αυτή; μήπως για να μην συνειδητοποιήσουμε ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ «Εθνική» και «της Ελλάδος» αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ, συνεπώς οι Ρότσιλντ έλεγχαν εξ αρχής απόλυτα το νέο «Κράτος», άρα ουδέποτε υπήρξε δημοκρατία ή κράτος;… και πως να στηριχθεί το νέο μαγαζάκι («Κράτος») χωρίς την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας;

Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ 30.03.1841.

Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.
όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, είναι ένας ακραίος εμπαιγμός διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του «Κράτους» εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του «Κράτους» από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος… Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του «Κράτους» οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!

http://www.knossopolis.com

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Κείμενο του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;;;;;;


Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ είναι οι σημερινοί Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι της Γης.

Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. & ΝΑΤΟ προσκυνούν, και είναι υπηρέτες & δούλοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, συμπεριλαμβανομένης της ΜΕΡΚΕΛ, και όλων των Γερμανών πολιτικών.

Οι επιτελείς της Ε.Ε. (Γιούνκερ, Μοσχοβισί κ.λ.π.) διορίζονται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να τον υπηρετούν.

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ κατέχουν το 93% των μετοχών της ΤτΕ.

Διορίζουν τον εκάστοτε Διοικητή της ΤτΕ & ΕΤΕ.

Όλο το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα, ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ παρόλον ότι τα «κονομάνε» από την Ελλάδα, είναι μισέλληνες.

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ έχουν την Ελλάδα Οικονομική αποικία τους, και όχι μόνον.

Όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος, (ΧΡΥΣΟΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ), τις ελέγχουν.

Όλα τα έσοδα της Ελλάδος, πηγαίνουν στα ταμεία των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.

Οι Έλληνες εφοριακοί δουλεύουν για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, χωρίς να το ξέρουν. Νομίζουν ότι δουλεύουν για το Κράτος.................

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ επτώχευσε την Ελλάδα, και τις Ελληνικές Τράπεζες.

Όλα αυτά τα δεινά που υφιστάμεθα σήμερα, οφείλονται στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος συνεργεία «Ελλήνων» πολιτικών προδοτών, δοσιλόγων, δούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, επτώχευσαν τους Έλληνες. (Δείτε Μνημόνια, Αξιολογήσεις) κ.λ.π.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας, στα Σκόπια.

Τα βοθροκάναλα, και όλα τα ΜΜΕ είναι δικά του, (πλιν των πατριωτικών καναλιών), για να κρατάνε τον Ελληνικό Λαό υπνωτισμένο στους καναπέδες, και να τα «κονομάει» ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Λαός κοιμάται σαν τον ΙΕΡΩΝΥΜΟ, με τη Σιωνιστική κουστουδία του!!!

Το Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων για 100 χρόνια, έγινε για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Η ΜΕΡΚΕΛ είναι υπηρέτρια των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ. Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα δεμένη οικονομικά και εδαφικά, γιαυτό αντιδρούν στη μείωση του χρέους, γιαυτό δίνουν την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, υπό τις ευλογίες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι Γερμανοί πολιτικοί είναι δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως και οι «Έλληνες» πολιτικοί.

Ο Ελληνικός Λαός προβληματίζετε, «Τι ρόλο παίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Μακεδονικό»;;;;;;

Μήπως ευθυγραμμίζεται με την πολιτική στο Μακεδονικό, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, που θέλουν να δώσουν την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια;;;;;;;

Εδώ η Ελλάδα θα μείνει η μισή, και ο Πρόεδρος σιωπά.......................

Οι Έλληνες ψηφοφόροι ΠΡΟΔΩΣΑΝ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ψηφίζοντας το Σιωνιστή «Αριστερό» ΤΣΙΠΡΑ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση ΝΟΜΙΖΕΙ ότι κυβερνά την Ελλάδα, το ίδιο και η Βουλή των Ελλήνων.

Βεβαιώθηκαν ότι ο ελληνικός λαός αποδέχεται την δουλεία και έβγαλαν και τις μάσκες!!!

Απαίτηση της τρόϊκας, η Eurobank θα περάσει μόνο σε ξένους ιδιοκτήτες

Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεως

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής


ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,105,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,387,ΑΠΟΨΕΙΣ,1225,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,543,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,744,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,116,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,187,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,317,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,34,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,632,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1309,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4443,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1380,ΕΛΛΑΔΑ,2570,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,313,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1002,ΕΣΕΙΣ,490,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,55,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2083,ΚΥΠΡΟΣ,252,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,609,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,600,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1587,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,598,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1192,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2033,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3616,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1094,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1090,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,415,ΥΓΕΙΑ,2167,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,81,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,306,UFO,212,VIDEO,2898,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Παρατηρούμε ότι η αναφορά μετοχών γίνεται σε φθίνουσα κλίμακα και στο τέλος αναφέρουν τους Ρότσιλντ συνοδεία του πονηρού “κ.ά.”
https://1.bp.blogspot.com/-E4kiSY9O4uM/WxZpFF_qP4I/AAAAAAABqgM/y2zA0aH26Hwx6fJns-HCiNAaweIAo0y-wCLcBGAs/s640/Screenshot_1.png
https://1.bp.blogspot.com/-E4kiSY9O4uM/WxZpFF_qP4I/AAAAAAABqgM/y2zA0aH26Hwx6fJns-HCiNAaweIAo0y-wCLcBGAs/s72-c/Screenshot_1.png
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/06/me-apythmeno-thrasos-o-rotsilnt-ekmetal.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/06/me-apythmeno-thrasos-o-rotsilnt-ekmetal.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content