$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

θα στα πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια

Oι επικυρίαρχοι, η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από μυστικούς ναούς και στοες έχει δική της πίστη, Πιστεύει σε δικούς της θεούς


Oι επικυρίαρχοι, η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από μυστικούς ναούς και στοες έχει δική της πίστη, Πιστεύει σε δικούς της θεούς, έχει αφήσει δαίμονες και ενέργειες να μπουν μέσα τους για να τους βοηθήσουν στο μεγάλο σχέδιο τους!

Οι επικυρίαρχοι επί της ουσίας είναι η μεγαλύτερη μαύρη μαγεία πάνω στον πλανήτη γη, εκτελούν τυπικά καθημερινά, κάνουν θυσίες καθημερινά και με όποιο τρόπο μπορούν αφού ελέγχουν την εικόνα και τον παγκόσμιο συμβολισμό σου δείχνουν καθημερινά τα σύμβολα, την πίστη τους, τους σκόπους τους και τα σχέδιά τους.

Επειδή ακριβώς έχουν να κάνουν με ενέργειες έξω από το δικό μας πλανητικό σύστημα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν συμπαντικούς νόμους αγνώστους σε εμάς τα ανθρωπάκια γιατί αλλιώς οι οντότητες που τους εξυπηρετούν θα είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο δικό τους δικαστήριο… στους δικούς τους συμπαντικούς νόμους!

Είναι αναγκασμένοι λοιπόν να μας δείχνουν καθημερινά τι σκοπεύουν να κάνουν, είναι αναγκασμένοι καθημερινά να μας δείχνουν τα ιερά τους, τα σύμβολα πίστης τους και τους σκοπούς τους!

Και αυτό ακριβώς κάνουν, μπορεί να αλλάζουν τις εννοιολογοιες των λέξεων, μπορεί να αλλάζουν τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις μία πληροφορία, μπορούν να σε κάνουν με την εκπαίδευση σου να θεωρείς μία ολοφάνερη πληροφορία ως γραφική η ψεύτικη…. αλλα Αυτό ακριβώς έχουν πετύχει , αυτος ηταν ο σκοπος τους… σε έχουν κάνει να μην βλέπεις αυτά που πρέπει ενω αυτοι πρεπει να σου τα δείχνουν!

Βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο με την ονομασία ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας όμως που στήθηκε έτσι ώστε να ταΐζει καθημερινά την τρομοκρατία για εκδίκηση!

Μας τα λένε καθημερινά όλα και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τους δικούς τους συμπαντικούς κανόνες, εμείς από την άλλη αμόλαμε αετό… θεωρούμε ότι θα ρθει η δικαιοσύνη από κάπου ψηλά…. αλλά η δικαιοσύνη δεν μπορεί να έρθει όταν ήδη σου δείχνουν και συμφωνείς… Όταν συναινείς σε αυτό το έγκλημα… καμία ανώτερη οντότητα δεν θα κάτσει να σε ρωτήσει αν το είδες ή όχι εφόσον στο έδειξαν…. καμία οντότητα δεν θα ασχοληθεί Εάν δεν προλάβαινες ή αν σε έμαθαν να Κοιτάς μόνο την πάρτη σου το σπίτι σου και τα προβλήματά σου…. καμία μεγάλη οντότητα δεν θα δεχθεί σαν δικαιολογία ότι ήσουν μόνος σου και τι να έκανες εσύ…. δεν υπάρχουν δικαιολογίες εδώ…. δεν δουλεύει η ανώτερη δικαιοσύνη έτσι όπως νομίζεις σαν το δάσκαλο στο σχολείο που θα σου τραβήξει το αυτί!

Αλλοιώνουν τη φυσική εξέλιξη της ζωής, χρησιμοποιούν ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να φυτέψουν στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας την τάση να επιβληθούν στην φυσιολογική εξέλιξη της ζωής, όπως είναι παραδείγματος χάρη η προσπάθεια ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες… θέλουν πάση θυσία να αλλάξουν την εξέλιξη της φύσης γιατί μόνο έτσι μπορούν οι οντότητες που συνεργάζονται οι συγκεκριμένοι να μπορέσουν να αντέξουν στη δικιά μας διάσταση!

Έχουν καταφέρει να φυτέψουν ιδεολογίες, που επί της ουσίας και αυτοι που συμμετέχουν δεν τις κατανοούν, που μέσω της επιφάνειας πληροφορίας, την Τάση και τη μόδα να ακολουθούν και να συμφωνούν οι νέοι άνθρωποι με πράγματα που η συνείδησή τους δεν τα έχει ακόμα αναγνωρισει Και σίγουρα ωριμάζοντας θα μετανιώσουν..

Ταυτόχρονα βιάζοντας εννοιολογικά τις έννοιες που θέλουν να χτυπήσουν…. τις εννοιολογικές τοποθεσίες του μυαλού μας… περί Ελευθερίας, ρατσισμού, ομοφοβίας και όλα όσα θεωρούσαν ως εμπόδια… καταφέρνουν να δημιουργούν μία νέα βάση συνείδησης μέσα στη συλλογική Συνείδηση της κοινωνίας ώστε αύριο και τα επόμενα χρόνια το χτύπημα στη φυσική εξέλιξη να είναι τεράστιο!

Βλέπεις ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία τους στην δική τους μέρα όπως λένε… στην δική τους γιορτή…. αλλά ταυτόχρονα ω τι τυχαίο… η κοπελίτσα κρατάει μία τσάντα με πεντάλφα…. το άφυλο είναι δίπλα της… το πράγμα και η μαγική πεντάλφα… είναι η εικόνα που παίρνει σήμερα η συνείδησή σου… που σου λέει ξεκάθαρα… Ότι στη νέα τάξη πραγμάτων το πράγμα είσαι εσύ… και εμείς είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε και λατρεύουμε τους δικούς μας θεούς!

Είναι μπροστά από τη Βουλή, είναι μπροστά από το κτίριο όπου διαφυλάσσει και υπερασπίζει τη δημοκρατία σου, το κτίριο που Σου θυμίζει την έννοια πατρίδα χώρα Ελλάδα….Ή τουλάχιστον έτσι έκανε πριν χρόνια…. μέχρι πριν αποδομήσουν και όλη την έννοια του και σε αυτό….!

Αύριο μεθαύριο, Όταν θα αρχίσουν και τις θυσίες οι επικυρίαρχοι και στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από σας θα λέτε και θα μιλάτε για το τραγικό συμβάν… και σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα Είστε αστείοι μία ζωή….. σκλάβοι μία ζωή… σε ένα κρυφό κόσμο πού η ψυχοσύνθεση σας, ο τρόπος που σας έμαθαν να ζείτε, η ευκολία σας, η βόλεψη σας…. η αδυναμία σας να έχετε δημιουργήσει σθένος και σχέσεις με τους συνανθρώπους σας… Θα είναι η αιτία για όλα όσα Αύριο θα κλαίτε!

Μας τα έχουν δείξει όλα, δεν υπάρχουν γραφικοι και συνωμοσιολόγοι, υπάρχουν πια μαλάκες που δεν θέλουν με τίποτα να ξεφύγουν από το Αγκίστρι του μαυροψυχη, υπάρχουν ζώα όρθια τα οποία νομίζουν ότι κάποια στιγμή θα δικαιολογηθούν στην ψυχή τους λέγοντας συγνώμη δεν γνώριζα…. συγνώμη δεν μου τα είπε κανείς…..!

Stranger…

Πηγή: katohika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,107,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,399,ΑΠΟΨΕΙΣ,1239,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,547,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,745,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,189,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,327,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,636,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4478,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1392,ΕΛΛΑΔΑ,2583,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,315,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1009,ΕΣΕΙΣ,492,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,249,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,64,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,99,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2113,ΚΥΠΡΟΣ,254,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,612,ΝΑΣΑ,478,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,607,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1604,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,602,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,265,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1198,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2045,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,153,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3653,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,176,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,117,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1100,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,48,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1095,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,423,ΥΓΕΙΑ,2176,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,82,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,691,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,307,UFO,212,VIDEO,2905,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: θα στα πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια
θα στα πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια
Oι επικυρίαρχοι, η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από μυστικούς ναούς και στοες έχει δική της πίστη, Πιστεύει σε δικούς της θεούς
https://4.bp.blogspot.com/-pUAWN_gGSFg/WxxD8csNngI/AAAAAAABqns/OHzZR11jkgExm6lmgiC7LUcDKEaq0EDWQCLcBGAs/s640/tha-sta-po-oso-pio-apla-ginetai-alla-diavase-to-mono.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-pUAWN_gGSFg/WxxD8csNngI/AAAAAAABqns/OHzZR11jkgExm6lmgiC7LUcDKEaq0EDWQCLcBGAs/s72-c/tha-sta-po-oso-pio-apla-ginetai-alla-diavase-to-mono.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/06/tha-sta-po-oso-pio-apla-ginetai-alla-diavase-to-mono.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/06/tha-sta-po-oso-pio-apla-ginetai-alla-diavase-to-mono.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content