$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….

Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φωτιά στη Ραφήνα, και οι υπόλοιπες εστίες τις ίδιες μέρες, είναι ‘’δουλειά’’ των Αμερικανών.


Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φωτιά στη Ραφήνα, και οι υπόλοιπες εστίες τις ίδιες μέρες, είναι ‘’δουλειά’’ των Αμερικανών. Η ταχύτητα, η ένταση της φωτιάς (πάνω από 2000 C), οι πάμπολλες εστίες, τα παράξενα φαινόμενα καύσης δρόμων και αυτοκίνητων ενώ τα δένδρα τριγύρω να είναι άθικτα, το λιώσιμο των ζαντών αλουμίνιου των αυτοκίνητων κλπ. δείχνουν τεχνογνωσία και τεχνολογία παρόμοια με τις φωτιές στην Καλιφόρνια πέρυσι και φέτος. Τα εμπεριστατωμένα άρθρα και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν περίτρανα αυτή την ‘’σύμπτωση’’ και με έπεισαν και εμένα.

Με βάση λοιπόν το παραπάνω συμπέρασμα, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, μου έρχεται ένας συνειρμός σκέψεων αρκετά ‘’συνωμοσιολογικός’’ που ίσως να μην απέχει από την πραγματικότητα.

Γνωρίζουμε όλοι το μεγάλο πρόβλημα της Αμερικής και του ΝΑΤΟ με τον Ερντογάν και την Τουρκία και που αφορά την προσέγγιση της με την Ρωσία. Σκέπτομαι λοιπόν ότι ίσως οι Αμερικανοί να δημιούργησαν όλοι αυτή την μαζική δολοφονία για να κατηγορήσουν την Τουρκία σαν τον εμπρηστή με τεχνογνωσία και τεχνολογία δανική από την ‘’φίλη’’ Ρωσία !

Δείτε λοιπόν κάποια στοιχεία που πιστεύω ότι ‘’στήθηκαν’’ για να δημιουργηθεί όλο αυτό:

Διέρρευσε αρκετά στον τύπο από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι πρόκειται περί ‘’ασύμμετρης’’ απειλής , δηλαδή ότι σίγουρα υπάρχει ξένος δάκτυλος.

Διέρρευσε αρκετά και πάλι στον τύπο μέσω πολλών κυβερνητικών ‘’ψιθύρων’’ ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από αυτό επειδή η κυβέρνηση απέλασε τους Ρώσους διπλωμάτες και κάνει όλα τα γεωπολιτικά χατίρια στην Αμερική και σε βάρος της Ρωσίας.

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση ζήτησε τη συνδρομή της Αμερικής να τη βοηθήσει να ‘’διερευνήσει’’ την κατάσταση των πυρκαγιών με αμερικανικό στρατιωτικό drone…. !!! Χμμ…

Σήμερα βγήκε η είδηση ότι στη Ραφήνα η κυβέρνηση είχε τους 8 τούρκους κρατουμένους (κατά άλλους δυο τούρκους κομάντος μόνο) κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας incognito και ότι οι τούρκοι έβαλαν τις φωτιές για να τους κάψουν καθώς η κυβέρνηση αρνείται την παράδοση τους.

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση, εσκεμμένα πιστεύω και προς την κατεύθυνση που ‘’σπρώχνουν’’ οι Αμερικανοί, ότι τουρκικά drones που έχουν τεχνολογία λέιζερ εισέβαλαν στη χώρα και έβαλαν τις φωτιές… Εδώ υπάρχει και η βλακώδεις παραδοχή εκ μέρους τους ότι πράγματι υπάρχει τεχνολογία λέιζερ ικανή να ανάψει τέτοιες απίστευτες φωτιές… Και επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι η Τουρκία έχει τέτοια προχωρημένη τεχνολογία κάπου εδώ θα κατηγορήσουν την Ρωσία για δανεική τεχνολογία προς αυτούς….

Οι ακραίες και έντονα αιφνιδιαστικές καιρικές συνθήκες με τον απίστευτο άνεμο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς για τους ‘’διαβασμένους’’ δείχνει χειραγώγηση του καιρού που μόνο μια χώρα έχει την τεχνολογία , απ’ όσα ξέρουμε τουλάχιστον, να δημιουργήσει… Αυτός ο άνεμος ήταν βέβαια και ο πιο καθοριστικός προκειμένου να επιτευχθεί ο απόλυτος αιφνιδιασμός και η παγίδευση των πολιτών σε αυτήν την κόλαση φωτιάς.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να ακούσουμε εντός των ημερών ότι πράγματι οι Αμερικανοί και η κυβέρνηση μετά από ‘’έρευνα’’ και ‘’στοιχεία’’ κατέληξαν ότι υπήρξε τουρκικός δάκτυλος με ρωσική τεχνολογική βοήθεια.

Στόχος και ‘’οφέλη’’ μια τέτοιας ενέργειας :

Παγκόσμια κατακραυγή για τον Ερντογάν με έντονες νομικές συνέπειες…. Έχουμε δολοφονία κατά συρροή και εισβολή σε ξένο κράτος εν καιρό ειρήνης, με ένα γεγονός που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις…. Καταλαβαίνετε ότι σε τέτοια περίπτωση είναι βέβαιο το ξήλωμα του Ερντογάν με ….’’νομικά’’ εργαλεία ….

Παγκόσμιος διασυρμός και για τη Ρωσία….

Προσπάθεια οριστικού πλήγματος στις φιλικές σχέσεις μεταξύ ελληνικού – ρωσικού λαού. Η Ρωσία και ο Πούτιν γνωρίζουν τα αισθήματα φιλίας αλλά και θαυμασμού των Ελλήνων για τους Ρώσους. Αυτό θέλουν οπωσδήποτε να το αλλάξουν οι Αμερικανοί….

Σίγουρη περεταίρω επιδείνωση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας.

Δημιουργία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού ώστε να τον έχουν μονίμως ‘’κάτω’’ και ‘’φρόνιμο’’…

Αποπροσανατολισμός από το σκοπιανό πρόβλημα που συγκλόνισε και εξαγρίωσε τους Έλληνες. Είναι πραγματικά τεράστια η γεωπολιτική σημασία για τους Αμερικανούς η δημιουργία Μακεδονικού ψευδοκράτους (Monkeydonia) προκειμένου να κλείσουν για πάντα τη δίοδο των ρωσικών αγωγών από τα Βαλκάνια. (Δεν θα το αναλύσω περισσότερο εδώ γιατί το θέμα είναι τεράστιο. Υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο γύρω από αυτό.) Η ένταση της αντίδρασης και η διάρκεια των κινητοποιήσεων των Ελλήνων γύρω από αυτό το ζήτημα αιφνιδίασε , και ίσως τρόμαξε, τους Αμερικανούς γι’ αυτό το καίριο γεωπολιτικά ζήτημα που αφορά τα συμφέροντα τους.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…. Και σημειώστε… προς το παρόν δεν μας έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη για τα αποτελέσματα της ‘’έρευνας’’ του αμερικανικού drone….

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

 triklopodia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1424,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,448,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,653,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4734,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1526,ΕΛΛΑΔΑ,2659,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,90,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2309,ΚΥΠΡΟΣ,265,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1727,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,307,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2194,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3899,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,140,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1140,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,536,ΥΓΕΙΑ,2319,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….
Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….
Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φωτιά στη Ραφήνα, και οι υπόλοιπες εστίες τις ίδιες μέρες, είναι ‘’δουλειά’’ των Αμερικανών.
https://4.bp.blogspot.com/-kWB_t422efo/W2CZUp_LQ-I/AAAAAAABsFw/eknGMR6aB4U7TMhqyuc7Or4OZihZczyzwCLcBGAs/s640/mia-synwmosiologikh.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-kWB_t422efo/W2CZUp_LQ-I/AAAAAAABsFw/eknGMR6aB4U7TMhqyuc7Or4OZihZczyzwCLcBGAs/s72-c/mia-synwmosiologikh.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/07/mia-synwmosiologikh.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/07/mia-synwmosiologikh.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων