$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ (Η επιδείνωση των Σχέσεων)

Προσφάτως παρακολουθούμε μια επικίνδυνη επιδείνωση των Ελληνο-Ρωσικών σχέσεων.


Προσφάτως παρακολουθούμε μια επικίνδυνη επιδείνωση των Ελληνο-Ρωσικών σχέσεων.

Η επιδείνωση αυτή οφείλεται σε παρέμβαση-εντολή, προς το υπηρετικό προσωπικό ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ, των αφεντικών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, να βάλλουν κατά της Ρωσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!

Η επιδείνωση των σχέσεων, ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΣΙΑΣ, είναι μήνυμα ραγδαίων εξελίξεων.

Η αντιπαράθεση αυτή φοβούμαστε ότι θα αποβεί κατά της Ελλάδος.

Σπουδαίο ρόλο στη διένεξη αυτή, έπαιξε και ο Πρέσβης των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ στην Αθήνα.

Όλοι θυμόμαστε την επίσκεψη του Πρέσβη των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ στο Άγιο Όρος, αν και Εβραίος, επεσκέφθη την κοιτίδα της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, για διπλωματικούς σκοπούς.

Η επίσκεψη αυτή του Πρέσβη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στο Άγιον Όρος, έγινε κατόπιν της επισκέψεως του Ρώσου Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ, και της μεγαλειώδους υποδοχής αυτού από τους Ορθοδόξους Μοναχούς.

Το ΥΠ.ΕΞ. των ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ισχυρίζεται παράνομη διείσδυση των Ρώσων στην Ελλάδα, και απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες.

Κατηγορεί τους Ρώσους για παράνομη δράση στην Ελλάδα.

Κατηγορεί τους Ρώσους ότι έγιναν «σύντροφοι εν όπλοις» της Τουρκίας.

Σε αντίποινα οι Ρώσοι απέλασαν δύο Έλληνες διπλωμάτες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Κοτζιάς διέταξε την ανάκληση του Πρέσβη μας στη Μόσχα.

Το κακό δεν σταματά εκεί, αλλά το ΥΠ.ΕΞ. του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε σκληρές ανακοινώσεις κατά της ΡΩΣΙΑΣ.

Επιτυχημένη Διπλωματία σημαίνει, να τα έχουμε καλά με όλους τους Λαούς της Γης, όχι να εκτελούμε διαταγές των Κοσμοκρατόρων.

Θυμίζουμε στον ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ από χρόνια τώρα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έχουν κάνει την Ελλάδα «Μπάτε σκύλοι αλέστε» και «Ξέφραγο αμπέλι»……………….

Ακολουθεί ο διαμελισμός της Πατρίδος διά της συμφωνίας των Πρεσπών…………….

Η χρεοκοπία της Ελλάδος, είναι έργο των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Φοβόμαστε ότι η Ρωσία μήπως προβεί σε τουριστικό πόλεμο κατά της Ελλάδος, και εκδώσει 

Ταξιδιωτικές οδηγίες, προς τους Ρώσους τουρίστες.

Οι Ρώσοι τουρίστες είναι οι καλλίτεροι πελάτες για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Η Αλήθεια είναι ότι, η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, φοβάται διείσδυση των Ρώσων στην Ελλάδα, μέσω του Αγίου Όρους, και της Ορθοδοξίας.

Γιαυτό το ΥΠ.ΕΞ. του ΣΥΡΙΖΑ απαγόρευσε την έκδοση ΒΙΖΑΣ, προς Ρώσους κληρικούς, ανώτατους Ιερωμένους, της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίας.

Οι Έλληνες Πατριώτες, κάνουμε έκκληση προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, να απομακρύνει τον Πρέσβη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από την Ελλάδα, ο οποίος εμφανίζεται σαν Πρέσβης των Η.Π.Α.

Φοβόμαστε ότι ο Πρέσβης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενεργεί κατά της Ελλάδος, όπως λειτούργησε κατά της Ουκρανίας. Φοβόμαστε ότι παίζει διπλωματικό παιχνίδι θεωρίας συνομωσίας κατά της Ελλάδος.

Ενεργεί πράξεις παρεμβολής στους «Έλληνες» πολιτικούς για τη διοίκηση της χώρας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ DONALD TRUMP ήδη ευρίσκεται σε δεινή θέση, διά την κατοχήν των ΗΠΑ από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΤΡΑΜΠ ευρίσκεται στην κατάσταση σαν τον Πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ……………….
Ευρίσκεται σε πόλεμο μαζί τους, διότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες κατέχουν τη χώρα των ΗΠΑ.

Το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ, προσπαθεί να τον ρίξει από την εξουσία, με διάφορα τεχνάσματα.

Η Τουρκία κατόπιν του Οικονομικού πολέμου από τη Σιωνιστική Δύση, και τις Σιωνιστικές «αγορές» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήδη εστράφη προς τη ΡΩΣΙΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

Τα ίδια έκαναν οι Σιωνιστές δανειστές Επικυρίαρχοι στην Ελλάδα διά της Χρεοκοπίας.

Η επιδείνωση των σχέσεων με τη Ρωσία από τους επιπόλαιους ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ, προκαλούν ταραχή στον Ελληνικό Λαό δραματικών εξελίξεων, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλουν στη ΘΡΑΚΗ.

Η Ελλάδα έγινε αποικία και προτεκτοράτο των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής


ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,105,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,387,ΑΠΟΨΕΙΣ,1225,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,543,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,744,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,116,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,187,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,317,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,34,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,632,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1309,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4443,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1380,ΕΛΛΑΔΑ,2570,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,313,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1002,ΕΣΕΙΣ,490,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,55,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2083,ΚΥΠΡΟΣ,252,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,609,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,600,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1587,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,598,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1192,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2033,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3616,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1094,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1090,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,415,ΥΓΕΙΑ,2167,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,81,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,306,UFO,212,VIDEO,2898,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ (Η επιδείνωση των Σχέσεων)
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ (Η επιδείνωση των Σχέσεων)
Προσφάτως παρακολουθούμε μια επικίνδυνη επιδείνωση των Ελληνο-Ρωσικών σχέσεων.
https://4.bp.blogspot.com/-UW9X8ZPv8wg/W3LJOIKuZ-I/AAAAAAABsWg/I9KoL_rE9iMiy_SACqtAl__0ARVk-NYOgCLcBGAs/s640/ellada%2Brosia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-UW9X8ZPv8wg/W3LJOIKuZ-I/AAAAAAABsWg/I9KoL_rE9iMiy_SACqtAl__0ARVk-NYOgCLcBGAs/s72-c/ellada%2Brosia.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/08/ellada-russia.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/08/ellada-russia.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content