$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

«Anonymous» Αποκαλύπτουν Βρετανικό Μυστικό Πολύποδα Χειραγώγησης … Η Ελλάδα σε δημοσιευόμενο κατάλογο στόχων.

«Anonymous» Αποκαλύπτουν Βρετανικό Μυστικό Πολύποδα Χειραγώγησης … Η Ελλάδα σε δημοσιευόμενο κατάλογο στόχων.


Οι «Ανώνυμοι» Αποκαλύπτουν: Νέα Βρετανική Μυστική Υπηρεσία Παρέμβασης στην Πολιτική Χωρών της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής.

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Την ύπαρξη μιας νέας βρετανικής μυστικής υπηρεσίας, με πυρήνες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής και με αποστολή την παρεμβολή και τον επηρεασμό της εσωτερικής πολιτικής των χωρών αυτών, αποκαλύπτει – με την δημοσίευση σχετικών εγγράφων- η γνωστή διεθνής
οργάνωση χάκερς «Αnonymous», που υπογράφει με την μάσκα του ΄Αγγλου επαναστάτη Γκάϊ Φωκς.

Η είδηση μεταδόθηκε χθες από το ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ και καταλαμβάνει σήμερα την κορυφαία θέση στα δελτία ειδήσεων του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου R.T.

Στα βρετανικά έγγραφα που φέρνουν στην δημοσιότητα οι «Ανώνυμοι» – υπαινισσόμενοι πως προέρχονται από το Foreign Office-περιλαμβάνεται πίνακας με τα ονόματα υπαλλήλων των βρετανικών πρεσβειών –και στην Ελλάδα- οι οποίοι λειτουργούν ως σύνδεσμοι με τις «δέσμες» αυτής της υπηρεσίας, ( που δρα υπό την μεταμφίεση Μ.Κ.Ο.)

Επικαλούμενοι «μεγάλο αριθμό» εγγράφων, οι «Ανώνυμοι» υποστηρίζουν ότι το δίκτυο από οργανωμένες σε κάθε χώρα «δέσμες» αυτής της δήθεν ΜΚΟ μυστικής υπηρεσίας, με την επωνυμία «Πρωτοβουλία Ακεραιότητας», ξεκίνησε την δράση του το φθινόπωρο του 2015, για «την αποκάλυψη και καταπολέμηση της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης.» Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μυστικό πρόγραμμα χειραγώγησης και πολιτικού επηρεασμού που χρηματοδοτείται και διευθύνεται από το Λονδίνο, μέσω των βρετανικών πρεσβειών.

Διαβάστε επίσης: Οι άνθρωποι θα πουλήσουν την ψυχή τους για τροφή και ρούχα!

Στις ανά χώρα «δέσμες» αυτού του δικτύου (που αποτελεί αντίγραφο του συστήματος «Σαγιανίμ», εφεδρικών πρακτόρων της ισραηλινής Μοσάντ), έχουν στρατολογηθεί μέλη της τοπικής «ελίτ», πολιτικοί, διπλωμάτες, καθηγητές, συγγραφείς, γιατροί, στρατιωτικοί και βεβαίως δημοσιογράφοι -πρόσωπα υπολογίσιμης κοινωνικής και πολιτικής επιρροής, τα οποία κινητοποιούνται προς τον στόχο της εκάστοτε επιχείρησης. Ως μέσα δράσεως αναφέρονται τα κοινωνικά δίκτυα, οι δίαυλοι του διαδικτύου και τα κλασσικά ΜΜΕ, με την εμφύτευση «ειδήσεων» και άρθρων γνώμης, με γνωστές ντόπιες ή ξένες υπογραφές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για την δράση της ισπανικής «δέσμης» του δικτύου σε αναζήτηση και καταγγελία ρωσικής υποκίνησης για τα γεγονότα περί το δημοψήφισμα της Καταλονίας.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας δραστηριότητας, οι «Ανώνυμοι» επικαλούνται την επιχείρηση “Moncloa” στην Ισπανία, η οποία εξαπολύθηκε στις αρχές του χρόνου για να ματαιώσει τον διορισμό επικεφαλής της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας του συνταγματάρχη Πέδρο Μάνιος, που καταγγέλλεται ως ρωσόφιλος.

Οι «Ανώνυμοι» έδωσαν στην δημοσιότητα το ακόλουθο έγγραφο, το οποίο περιγράφει την πρόοδο της επιχείρησης“Moncloa”.


Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκάλυψαν οι «Ανώνυμοι», η ισπανική δέσμη της «Πρωτοβουλίας Ακεραιότητα» εξαπέλυσε τον Ιούνιο μιαν εκστρατεία μηνυμάτων τουίτερ για να προκαλέσει συναγερμό των ΜΜΕ και να παρακινήσει τα πολιτικά κόμματα να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεζ να ακυρώσει τον διορισμό. «Η ισπανική δέσμη εκπλήρωσε την αποστολή της εντός ωρών -αναφέρει σχετική έκθεση- εμποδίζοντας μια ρωσική φωνή να επηρεάζει την ισπανική πολιτική.»

Οι Ανώνυμοι υποστηρίζουν ότι η βρετανική Ιντέλιτζενς είναι σε θέση να διεξάγει παρόμοιες επιχειρήσεις στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ελλάδα, στην Νορβηγία, στην Σερβία και στο Μαυροβούνιο.

Έδωσαν στην δημοσιότητα και τον ακόλουθο κατάλογο των διπλωματικών υπαλλήλων στις βρετανικές πρεσβείες που είναι οι μυστικοί σύνδεσμοι με τις κατά τόπους οργανώσεις του δικτύου.


«Όλο το έργο διεξάγεται υπό απόλυτη μυστικότητα, μέσω συνωμοτικών επαφών σε βρετανικές πρεσβείες, γεγονός που ενισχύει την υπόνοια ότι η Βρετανία χρησιμοποιεί εύσχημες προφάσεις για να δημιουργήσει ένα διεθνές σύστημα χειραγώγησης της πληροφορίας και πολιτικής παρεμβολής στις υποθέσεις άλλων χωρών» αναφέρουν οι «Ανώνυμοι».

Στην διαρροή αυτών των στοιχείων δεν υπήρξε ως τώρα αντίδραση της βρετανικής ή των άλλων κυβερνήσεων που αναφέρονται στην ανακοίνωση των «Anonymous».Το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη απάντηση σε σχετικό ερώτημά του στο βρετανικό υπουργείο των Εξωτερικών.

* * *

Οι Ανώνυμοι είναι ένα κίνημα χάκερ, που διεκδικεί την ελευθερία του Ιντερνέτ και αγωνίζεται κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο. Εμφανίστηκε το 2002 και έχει έκτοτε διεισδύσει στα ηλεκτρονικά αρχεία αρκετών κυβερνήσεων.

΄Εχουν πάρει μαχητική στάση εναντίον της τρομοκρατίας και έχουν κηρύξει κυβερνοπόλεμο κατά του «Ισλαμικού Κράτους» , μετά την σειρά των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Η δημοφιλέστερη ίσως ενέργεια των «Anonymous» ήταν λεγόμενη «Πορεία με το ένα εκατομμύριο μάσκες» εναντίον του κυβερνητικού ελέγχου.


triklopodia.gr


ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ]_$type=two$h=0$meta=0$rm=0$snip=0$show=home

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,109,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,415,ΑΠΟΨΕΙΣ,1288,ΑΡΗΣ,174,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,547,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,749,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,194,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,372,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,33,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,639,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4546,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1429,ΕΛΛΑΔΑ,2610,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,318,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1015,ΕΣΕΙΣ,497,ΗΛΙΟΣ,103,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,261,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,76,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,101,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2157,ΚΥΠΡΟΣ,258,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,614,ΝΑΣΑ,480,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,611,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,435,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1629,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,608,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,267,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1209,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,300,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2085,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,154,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3725,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,176,ΣΕΛΗΝΗ,83,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,125,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1110,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,48,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1109,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,28,ΤΟΥΡΚΙΑ,448,ΥΓΕΙΑ,2194,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,86,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,691,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,54,LIFESTYLE,315,UFO,212,VIDEO,2924,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: «Anonymous» Αποκαλύπτουν Βρετανικό Μυστικό Πολύποδα Χειραγώγησης … Η Ελλάδα σε δημοσιευόμενο κατάλογο στόχων.
«Anonymous» Αποκαλύπτουν Βρετανικό Μυστικό Πολύποδα Χειραγώγησης … Η Ελλάδα σε δημοσιευόμενο κατάλογο στόχων.
«Anonymous» Αποκαλύπτουν Βρετανικό Μυστικό Πολύποδα Χειραγώγησης … Η Ελλάδα σε δημοσιευόμενο κατάλογο στόχων.
https://4.bp.blogspot.com/-sZsf1JpGZrU/W_mlAwpv43I/AAAAAAABvbI/89WRdppzH_kjWX_ZXL6ezcb17Mj9NMcKQCLcBGAs/s640/anonymous-apokalyptoun-bretaniko-mystiko-po.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-sZsf1JpGZrU/W_mlAwpv43I/AAAAAAABvbI/89WRdppzH_kjWX_ZXL6ezcb17Mj9NMcKQCLcBGAs/s72-c/anonymous-apokalyptoun-bretaniko-mystiko-po.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/11/anonymous-apokalyptoun-bretaniko-mystiko-po.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/11/anonymous-apokalyptoun-bretaniko-mystiko-po.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content