$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.


Ξυπνήσατε κάπως ; …. Μπράβο !!

Η συμφωνία των Πρεσπών – ως «χρήσιμη ηλίθια» – βοηθάει . H προσπάθειά μας οι Σκοπιανοί να μην θέλουν τη συμφωνία αυτή σήμερα, απέδωσε ( 82% είπε ΟΧΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα ( 63% μέσω της αποχής , 6% ψήφισε ΟΧΙ ενώ , η νοθεία ξεπέρασε το 12%) . Το Ηνωμένο Βασίλειο με 51.9% έφυγε από την ΕΕ

Αυτό που απολαμβάνουμε – γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε – είναι ότι , όλο και περίεργα

πράγματα διαπιστώνει τελευταία η Ελληνική ειδησιογραφία τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς ( επίσημα τουλάχιστον )

Ξέρετε κάτι ; Θα βαρεθείτε να διαπιστώνεται τέτοια περίεργα συμβάντα . Μια άλλη Ελλάδα , η αληθινή Ελλάδα , έχει καιρό τώρα ενεργοποιηθεί . Οι φύλακες έπιασαν δουλειά . Σας είχαν προειδοποιήσει . Από το βορειότερο έως το νοτιότερο και από το δυτικότερο έως το ανατολικότερο σημείο της Ελληνικής επικράτειας ΕΛΛΗΝΕΣ οργανώνονται και παίρνουν το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια τους . Λες και ένα αόρατος στρατηγός τους συντονίζει και μια φωνή από τα βάθη των αιώνων τους ενθαρρύνει.

Τι έχουμε λοιπόν έως τώρα , ως τελευταία περίεργα εκτός από τα δεκάδες φανερά που αποσιωπούν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ (με το πρόσχημα του Σόρος να μην προβληθούν οι Εθνικιστές και αναστήσουν τον Χίτλερ) , όπως τον ξεσηκωμό μαθητών ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ;– «Τσουνάμι» καταλήψεων σε Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

# Οι «πυραμίδες» (ορόσημο της ελληνικής επικράτειας ως προς τα Σκοπιανά Εδάφη ) 86 στον αριθμό και όχι 105 ( 19 είχαν υποστεί φθορές και είχαν σχεδόν εξαφανιστεί ) και 12 κυλινδρικά κολωνάκια ξηλώθηκαν και αφέθηκαν στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας. Αρκετές φέρουν έναν γάντζο στο επάνω μέρος, και έτσι τις απιθώνει εύκολα γερανός. Όλα τα σύνορα θα ξηλωθούν , θα υπάρχει σύντομα ελεύθερη μετακίνηση από και προς τα Σκόπια και σε μερικά χρόνια τα Σκόπια θα είναι Ελληνικό έδαφος . ( εντολή από Ο.Υ.Α/ Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας)

Τρόπος ; Δικαιολογία για αρδευτικά έργα ( δεν ενδείκνυται περεταίρω γνωστοποίηση ) διότι βοήθησαν πολίτες και ένας Ελληνόψυχος επιχειρηματίας .

Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σαββατοκύριακο περνούν από την Ελλάδα στην Π.Γ.Δ.Μ. πάνω από 3.000 αυτοκίνητα. Αρκετοί εξ αυτών καταλήγουν στα καζίνο της γειτονικής χώρας.

Τι προηγήθηκε ;

# Μετανάστες εισερχόμενοι από Τουρκία μέσω Έβρου ,καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό τους από Έλληνες αστυνομικούς, ενώ υποστηρίζουν ότι πρώτα τους έγδυσαν – σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης –και μετά τους … ξαπόστελλαν από εκεί που ήρθαν .Τους εντόπισαν κάτοικοι χωριού στην Αδριανούπολη ( πράγματι ) , διαψεύδουν οι έλληνες αστυνομικοί ( που δεν πήραν χαμπάρι ) ενώ ούτε οι σονοριοφύλακες ξέρουν τίποτα για τους «Φρουρούς της Θράκης » Και πως άλλωστε αφού , όλοι μέρα είναι στα tablets τους .Ομάδες κυνηγών όμως βλέπουν .

Σκοπός ήταν οι ομάδες των στρατιωτικών που κάνουν τις περιπολίες στην Ελληνοτουρκική οριογραμμή στον Έβρο και που έχουν υπερτριπλασιαστεί από αρχές Μαρτίου 2018 , να ενεργοποιηθούν και να ξυπνήσουν, και γενικά να σφίξουν … τα σύνορα εκεί . ( Ο.Υ.Α / Φρουροί της Θράκης)

# Άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στους Αμπελόκηπους σε δύο Αλβανούς και τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ . Φυσικά δεν κτύπησε κανείς ( από τύχη 😉 Ξεκαθάρισμα ανθρώπων της νύκτας , λέει ως γνωστόν η ΕΛ.ΑΣ .

Σκοπός ήταν να καταλάβει η Κυβέρνηση της Αλβανίας ότι η τύχη 800.000 Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα , εξαρτάται από την στάση τους στην Βόρεια ήπειρο . Δυστυχώς δεν αναφέρει κανείς, τί έχουν πάθει έως τώρα μέσα στην Αλβανία μετά την δολοφονία Κατσίφα . . Σύντομα θα ενημερώσουμε . ( Ο.Υ.Α/Α.Τ.Α.Κ)

Μέχρι το επόμενο περίεργο συμβάν , το μενού ( στον καναπέ σας ) εκτός από σανό θα έχει , δημοσκοπήσεις , υποψηφιότητες , Τουρκική προκλητικότητα , κόντρα Εκκλησίας- κράτους , μπαχαλάκηδες και τα τοιαύτα.

Οι πράξεις μας για τους ανθέλληνες είναι επικίνδυνες , κρύβουν σκοπιμότητα και είναι ασυμβίβαστες με τα σχέδιά τους , για τους Ελληνόψυχους πατριωτικές

Οι πράξεις μας είναι αμυντικές και στηρίζονται στο άρθρο 120 παρ 4 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο « H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Καλές γιορτές !!

Σώμα «Φρουροί της Μακεδονίας» μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

triklopodia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1420,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,446,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4732,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,90,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2308,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1727,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,306,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2191,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3897,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,535,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.
ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.
ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.
https://3.bp.blogspot.com/-As5_96Ul4qY/W_vvcWABREI/AAAAAAABvgc/qU82CuL6T6ce_evIUgRf_Ys9p0baXoxTACLcBGAs/s640/omadas-ypshlhs-astynomeushs-analamba.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-As5_96Ul4qY/W_vvcWABREI/AAAAAAABvgc/qU82CuL6T6ce_evIUgRf_Ys9p0baXoxTACLcBGAs/s72-c/omadas-ypshlhs-astynomeushs-analamba.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/11/omadas-ypshlhs-astynomeushs-analamba.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/11/omadas-ypshlhs-astynomeushs-analamba.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων