$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Πολεμικό μήνυμα από ΕΡΝΤΟΓΑΝ για το 2019... «Θα υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο & Συρία»

Πολεμικό μήνυμα από ΕΡΝΤΟΓΑΝ για το 2019... «Θα υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο & Συρία»


«Επιδεικνύουμε την αποφασιστικότητά μας στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο», ανέφερε ο Ερντογάν στο μήνυμά του για το νέο έτος.

«Τα βήματα που κάνουμε τα σχεδιάζουμε με αυτή την αντίληψη και τα πραγματοποιούμε»

Η Τουρκία επιδεικνύει την αποφασιστικότητά της για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο πεδίο δράσης, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρει ότι η Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα εδάφη, την κυριαρχία και το δίκαιο κανενός, προσθέτοντας ότι η μόνη τους έγνοια είναι “ο λαός τους και οι αδελφοί τους που ζουν στην περιοχή να έχουν ένα μέλλον μέσα σε ασφάλεια και γαλήνη”.

“Η χώρα μας δεν είναι η αιτία για τα γεγονότα της περιοχής και δεν θα είναι ούτε το θύμα”, αναφέρει.

“Τα βήματα που κάνουμε τα κάνουμε τα σχεδιάζουμε με αυτή την αντίληψη και τα πραγματοποιούμε. Οι εξελίξεις στη Συρία είναι αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών. Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε και για τη σταθερότητα του Ιράκ. Την αποφασιστικότητά μας για διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, την επιδεικνύουμε τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσον και στο πεδίο δράσης”, καταλήγει

Την ίδια στιγμή στην Μανμπίτζ έχουν συγκεντρωθεί τόσο οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) όσο και ο τουρκικός Στρατός με Τουρκμένους μισθοφόρους.

Ένοπλες ισλαμικές οργανώσεις, που τελούν υπό τουρκική διοίκηση στη βορειοδυτική Συρία, έχουν αναστείλει προς το παρόν την κινητοποίησή τους προς τη Μανμπίτζ, μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η πόλη Μανμπίτζ (Ιεράπολις) έχει μια φρουρά από ντόπιους εθελοντές που αποκαλείται Πολεμικό Συμβούλιο της Μανμπίτζ και υπάγεται στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Εντός της πόλης παραμένουν και στρατεύματα του Διεθνούς Συνασπισμού, Γάλλοι, Βρετανοί και Αμερικανοί. Οι τελευταίοι δεν έχουν ακόμα διαταχθεί να φύγουν από την περιοχή καθώς υπάρχει σημαντική «επιβράδυνση» της αποχώρησής τους προφανώς με το σκεπτικό του τι θα απογίνουν οι Κούρδοι μαχητές εάν πρώτα δεν διευθετηθεί το θέμα.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις, που τις προηγούμενες ημέρες λάμβαναν θέσεις γύρω από την πόλη, αποσύρθηκαν από τα βόρεια και βορειοδυτικά της και παραμένουν μόνο στα δυτικά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρίμα.

Οι κυβερνητικοί αποσύρθηκαν από τα βόρεια και βορειοδυτικά διότι εκεί συνεχίζουν τις περιπολίες τους οι αμερικανικές και οι γαλλικές δυνάμεις.

Διαψεύδεται επίσης ότι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) παρέδωσαν το φράγμα Τισχρίν, στον ποταμό Ευφράτη, στους κυβερνητικούς.

Ο τουρκικός στρατός και οι ισλαμιστές μισθοφόροι του, έχουν χωρίσει το μέτωπο της Μανμπίτζ σε τρεις τομείς.

Ο πρώτος εκτείνεται από την περιοχή της Αλ Σεκαρίε μέχρι το φράγμα και εκεί έχουν τοποθετηθεί οι Τουρκμένοι της Αλ Χάμζα.

Ο δεύτερος είναι η περιοχή της Αρίμα και εκεί έχει τοποθετηθεί η επίσης τουρκμενική Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ.

Στον τρίτο τομέα, στα βορειοανατολικά, έχει τοποθετηθεί η οργάνωση Αχράρ Αλ Σαρκίγια.

Οι μισθοφόροι των Τούρκων δεν μπορούν να κινηθούν κατά της Μανμπίτζ δίχως τουρκικές διαταγές και πλήρη τουρκική υποστήριξη.

Όπως μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 200 φορτηγά φορτωμένα με όπλα, πυρομαχικά και άλλα εφόδια, εισήλθαν από το ιρακινό Κουρδιστάν στα υπό κουρδικό έλεγχο εδάφη στη Συρία.

Είναι η δεύτερη φάλαγγα φορτηγών με οπλισμό και εφόδια που εισέρχεται στη Συρία μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ, στις 19 Δεκεμβρίου, να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από την περιοχή

Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1420,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,444,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4729,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2304,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3895,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,533,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Πολεμικό μήνυμα από ΕΡΝΤΟΓΑΝ για το 2019... «Θα υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο & Συρία»
Πολεμικό μήνυμα από ΕΡΝΤΟΓΑΝ για το 2019... «Θα υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο & Συρία»
Πολεμικό μήνυμα από ΕΡΝΤΟΓΑΝ για το 2019... «Θα υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο & Συρία»
https://2.bp.blogspot.com/-uE_NWsMw7PM/XCoN-xMGgzI/AAAAAAABwYU/Oj2b4Lf-IJQSzEVFZ6WNb9Nv5aBPQkkVwCLcBGAs/s640/polemiko-mhnyma-apo-erntogan-gia-to-2019.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-uE_NWsMw7PM/XCoN-xMGgzI/AAAAAAABwYU/Oj2b4Lf-IJQSzEVFZ6WNb9Nv5aBPQkkVwCLcBGAs/s72-c/polemiko-mhnyma-apo-erntogan-gia-to-2019.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2018/12/polemiko-mhnyma-apo-erntogan-gia-to-2019.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2018/12/polemiko-mhnyma-apo-erntogan-gia-to-2019.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων