$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Νεα Μηχανή Πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Βίντεο)

Αυτή Είναι η Μηχανή Πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτικούς δια μέσου των αιώνων και είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε μια παγκόσμια συνωμοσία η οποία ενορχηστρώνεται από μια εξαιρετικά ισχυρή και με επιρροή ομάδα, γενετικά σχετιζόμενων ατόμων (τουλάχιστον στην υψηλότερη η οποία περιλαμβάνει τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, κορυφαίους πολιτικούς ηγέτες και την εταιρική ελίτ, καθώς και μέλη της αποκαλούμενης Μαύρης Ευγένειας της Ευρώπης (που κυριαρχείται από το Βρετανικό Στέμμα), ο στόχος της οποίας είναι να δημιουργήσει έναν κόσμο με (φασιστική) Κυβέρνηση, απαλλαγμένη από εθνικιστικά και περιφερειακά σύνορα, που κάνει υπακοή στην ατζέντα τους.


Πρόθεσή τους είναι να πραγματοποιήσουν πλήρη έλεγχο σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη και να μειώσουν δραματικά τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά τα δύο τρίτα. Ενώ το όνομα New World Order είναι ο όρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά σήμερα για να αναφερθεί χαλαρά σε οποιονδήποτε εμπλέκεται σε αυτή τη συνωμοσία, η μελέτη του ποιος ακριβώς συγκροτεί αυτή την ομάδα είναι πολύπλοκος και περίπλοκος.

Το 1992, ο Δρ John Coleman δημοσίευσε την ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της επιτροπής των 300 . Με αξιέπαινη υποτροφία και σχολαστική έρευνα, ο Δρ Coleman ταυτίζει τους παίκτες και τις λεπτομέρειες της νέας ατζέντας της παγκόσμιας τάξης παγκόσμιας κυριαρχίας και ελέγχου. Στη σελίδα 161 της ιεραρχίας Conspirators , ο Δρ Coleman συνοψίζει με ακρίβεια την πρόθεση και τον σκοπό της Επιτροπής των 300 ως εξής:

Μια κυβέρνηση ενός κόσμου και ένα νομισματικό σύστημα μίας μονάδας, υπό μόνιμους μη εκλεγμένους κληρονομικούς ολιγαρχικούς, οι οποίοι επιλέγουν αυτοί ,από τους αριθμούς τους ,με τη μορφή φεουδαρχικού συστήματος όπως ήταν στον Μεσαίωνα. Σε αυτή την οντότητα ενός κόσμου, ο πληθυσμός θα περιορίζεται από περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, ασθένειες, πολέμους, λιμούς, έως ότου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που είναι χρήσιμοι στην άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα καθοριστούν αυστηρά και σαφώς, παραμείνουν στο συνολικό παγκόσμιο πληθυσμό.

Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο κυβερνήτες και υπηρέτες. Όλοι οι νόμοι θα είναι ομοιόμορφοι με ένα νομικό σύστημα παγκόσμιων δικαστηρίων που εφαρμόζει τον ίδιο ενοποιημένο κώδικα νόμων, υποστηριζόμενου από μια αστυνομική δύναμη της κυβέρνησης ενός κόσμου και έναν ενοποιημένο στρατό ενός κόσμου για την επιβολή νόμων σε όλες τις πρώην χώρες όπου δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Το σύστημα θα βασίζεται στο κράτος πρόνοιας. όσοι είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην κυβέρνηση ενός κόσμου, θα ανταμειφθούν με τα μέσα για να ζήσουν. όσοι είναι επαναστατικοί απλά θα πεθάνουν ή θα κηρυχθούν παράνομοι, και έτσι θα είναι στόχος για όποιον θέλει να τους σκοτώσει. Τα ιδιωτικά πυροβόλα όπλα ή όπλα οποιουδήποτε είδους απαγορεύονται. «

Γιατί η συνωμοσία είναι άγνωστη.

Το τεράστιο μέγεθος και ο σύνθετος ιστός της απάτης που περιβάλλει τα άτομα και τις οργανώσεις που εμπλέκονται σε αυτή τη συνωμοσία είναι το μυαλό, ακόμη και για τους πιο έξυπνους από εμάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν με δυσπιστία και σκεπτικισμό προς το θέμα, χωρίς να γνωρίζουν ότι έχουν ελεγχθεί (εγκεφαλικά) για να αντιδράσουν με σκεπτικισμό από τις θεσμικές επιρροές και τις επιρροές των μέσων ενημέρωσης.

Ο Συγγραφέας και αποπρογραμματιστής Fritz Springmeier ( Οι κορυφαίοι 13 Illuminati Bloodlines) λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ενσωματώσει «διαφάνειες» που βραχυκυκλώνουν την κρίσιμη διαδικασία εξέτασης του νου όταν πρόκειται για ορισμένα ευαίσθητα θέματα.

Οι «διαφάνειες», οι εκθέσεις του Springmeier, είναι ένας όρος της CIA για έναν εξαρτημένο τύπο απόκρισης που αφηγείται τη σκέψη ενός ατόμου και τερματίζει τη συζήτηση ή την εξέταση του θέματος.

Για παράδειγμα, η αναφορά της λέξης «συνωμοσία» συχνά απαιτεί μια απάντηση διαφάνειας με πολλούς ανθρώπους.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι η «κοινή γνώμη» είναι στην πραγματικότητα προσεκτικά σχεδιασμένη και προγραμματισμένη προπαγάνδα με σκοπό να προκαλέσει μια επιθυμητή συμπεριφορική απάντηση από το κοινό.

Οι δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης γίνονται πραγματικά με σκοπό να μετρηθεί η αποδοχή από το κοινό των προγραμματισμένων προγραμμάτων της νέας παγκόσμιας τάξης. Μια έντονη εμφάνιση στις δημοσκοπήσεις τους λέει ότι ο προγραμματισμός «παίρνει», ενώ μια κακή εμφάνιση λέει στους χειριστές NWO ότι πρέπει να αναδιατυπώσουν ή να «τσίμπησουν» τον προγραμματισμό μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόκριση.

Το NWO Modus Operandi.

Οι παγκόσμιοι συνωμότες του NWO εκδηλώνουν την ατζέντα τους μέσω της επιδέξιας χειραγώγησης των ανθρώπινων συναισθημάτων, ιδιαίτερα του φόβου. Τους τελευταίους αιώνες, χρησιμοποίησαν επανειλημμένα μια φιλοσοφία που ο ερευνητής του NWO και ο συγγραφέας David Icke χαρακτήρισε στο τελευταίο του βιβλίο, Το μεγαλύτερο μυστικό , ως πρόβλημα, αντίδραση και λύση.

Η τεχνική έχει ως εξής:Οι NWO στρατηγοί δημιουργούν το πρόβλημα – με τη χρηματοδότηση, τη συναρμολόγηση και την κατάρτιση μιας «αντιπολίτευσης» της ομάδας για την τόνωση της αναταραχής στην καθιερωμένη πολιτική εξουσία (κυρίαρχη χώρα, περιφέρεια, ήπειρος, κ.λπ.) που επιθυμούν να προσκρούσουν πάνω και δημιουργώντας έτσι αντίθετες παρατάξεις σε μια σύγκρουση που οι ίδιοι οι NWO θέλουν να δουν.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι αποκαλούμενες ομάδες αντιπολίτευσης εντοπίζονται συνήθως στα μέσα ενημέρωσης ως «μαχητές της ελευθερίας» ή «απελευθερωτές».Η κακή νέα παγκόσμια τάξη του σκοταδιού της παγκόσμιας ελίτ έχει πλέον εγκαταλειφθεί.


Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

NWO Illuminati War Machine Exposed!! 2019 [Full Documentary]


Το ακόλουθο άρθρο εξάγεται από μια εξαιρετική ανάλυση της νέας παγκόσμιας τάξης από τον συγγραφέα Ken Adachi, η οποία μπορεί να βρεθεί στο educate-yourself.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,107,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,404,ΑΠΟΨΕΙΣ,1252,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,547,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,746,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,191,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,338,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,31,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,636,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4496,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1407,ΕΛΛΑΔΑ,2595,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,316,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1011,ΕΣΕΙΣ,493,ΗΛΙΟΣ,103,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,253,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,68,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,99,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2127,ΚΥΠΡΟΣ,256,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,613,ΝΑΣΑ,478,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,608,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1612,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,604,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,266,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1199,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2056,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,154,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3677,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,176,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,120,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1102,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,48,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1098,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,426,ΥΓΕΙΑ,2179,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,84,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,691,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,52,LIFESTYLE,309,UFO,212,VIDEO,2912,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Νεα Μηχανή Πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Βίντεο)
Νεα Μηχανή Πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Βίντεο)
Αυτή Είναι η Μηχανή Πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
https://1.bp.blogspot.com/-gS1ti7xaVz0/XETi5SBHEsI/AAAAAAABw7o/-ECUkm8DxA4fqT-hH4DEvPFBw86CNcRcwCLcBGAs/s640/Auth-Einai-h-Mhxanh-Polemou.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-gS1ti7xaVz0/XETi5SBHEsI/AAAAAAABw7o/-ECUkm8DxA4fqT-hH4DEvPFBw86CNcRcwCLcBGAs/s72-c/Auth-Einai-h-Mhxanh-Polemou.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/01/Auth-Einai-h-Mhxanh-Polemou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/01/Auth-Einai-h-Mhxanh-Polemou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content