$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Τουρκία F-35 και S-400: Ιδού γατί αν υπάρχει Θεός του Ελληνισμού ο Νίκος Μούγιαρης είναι άγιος…

Ο Άνθρωπος πίσω από τη διαφήμιση στη NY Times που έκλεισε το δρόμο στα F-35 της Τουρκίας…


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Μερικοί άνθρωποι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πραγματικά. Αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμά τους. Και ναι, στην περίπτωση που θα σας αφηγηθώ, ένα χελιδόνι μπορεί να φέρει και την Άνοιξη. Όπως είναι γνωστό από τις ειδήσεις, η Ομογένεια, αλλά και ολόκληρος ο Ελληνισμός, έχασαν ένα πολύτιμο άνθρωπο, ένα υποστηρικτή και συμπαραστάτη, σε όλα τα επίπεδα. Είτε επρόκειτο για τα εθνικά θέματα, είτε επρόκειτο για οτιδήποτε άλλο (ιατρικά, πολιτιστικά, φιλανθρωπικά κλ.π.). Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος, με αγάπη περισσή για την Πατρίδα και τον συνάνθρωπο.

Έχουν γραφτεί πολλά -και όλα σωστά- για το Νίκο Μούγιαρη και δεν προτίθεμαι να προσθέσω περισσότερους ύμνους, διότι -εκεί που είναι και ξεκουράζεται από την απίστευτη ταλαιπωρία του τελευταίου έτους- θα …θυμώσει. Δεν έχω δει άλλο άνθρωπο να απεχθάνεται τόσο πολύ τους ύμνους και τα μασκαραλίκια που τους συνοδεύουν.

Διότι τον χαρακτήριζε η απλότητα και θεωρούσε ότι ο Θεός του πρόσφερε πάρα πολλά και ότι έπρεπε και αυτός με τη σειρά του να προσφέρει στους συνανθρώπους του. Διαβάστε, όμως, την ιστορία που θα σας αφηγηθώ, για να καταλάβετε και τον τρόπο της σκέψης του: ότι το να υπηρετεί κανείς την Πατρίδα και το συμφέρον των λαών, είναι υπέρτατο αγαθό.

Όταν ξέπεσε το «Ελληνικό Λόμπι», το οποίο όντως είχε στιγμές δόξας στο παρελθόν, ζήτησε απ’ όλους τους ηγέτες (με και χωρίς εισαγωγικά) να σταματήσουν να ασχολούνται με τα μαγαζάκια τους και να στήσουν μία νέα δυνατή οργάνωση, στο πρότυπο των εβραϊκών, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Συνάντησε τοίχο και πρώτη απ’ όλους βρέθηκε απέναντί του η Εκκλησία της Αμερικής που δεν θέλησε να συνεργαστεί, διότι πάντα οι Παπάδες φοβούνται τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος -όπως λένε- θα εκδικηθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Οπότε, άρχισε να καλλιεργεί την ιδέα για τη δημιουργία μίας ομογενειακής οργάνωσης, που θα ασχολείται επαγγελματικά με την προώθηση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου και σ’ αυτά συμπεριέλαβε και το Φανάρι. Μίλησε με μερικούς από εμάς, που εμπιστευόταν, και τον ενθαρρύναμε για το μεγάλο εγχείρημα, αν και δεν χρειαζόταν ενθάρρυνση όταν έπαιρνε τις αποφάσεις του.

Δημιουργήθηκε έτσι η οργάνωση Hellenic Leaders, που είναι πασίγνωστη στην Αμερική ως HALC. Η οργάνωση έχει αλλάξει τα δεδομένα στην Ουάσιγκτον, διότι αποτελεί το καινούργιο. Επέλεξε τους καλύτερους συνεργάτες οι οποίοι κατάφεραν να κινητοποιήσουν την Ελληνοαμερικανική Νεολαία, η οποία είναι πατριωτική, όχι εθνικιστική. Ο Νίκος ο Μούγιαρης μισούσε τον εθνικισμό, και όταν εδώ και πολλά χρόνια πλακώθηκα με τους ναζί της Χρυσής Αυγής γελώντας μου είπε ότι οι ύβρεις τους ήταν παράσημα.

Όταν τα πράγματα ζόρισαν με την πώληση των αμερικανικών μαχητικών F-35 στην Τουρκία, ο Νίκος έδωσε εντολή ότι «πρέπει να κάνουμε κάτι τέλος πάντων, δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε». Σχηματίστηκε μία «ομάδα κρούσης» με επικεφαλής τον Έντι Ζεμενίδη και σπάσαμε τα κεφάλια μας να βρούμε μία απάντηση στη λαίλαπα που θεωρούσαμε ότι θα κτυπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο με αυτή την αγορά των F-35, του πλέον «δολοφονικού» όπλου της Αμερικής.

Το μυστικό ήταν η σύνδεση τους με την αγορά των ρωσικών S-400. Ο Ζεμενίδης έκανε τις σχετικές συνεννοήσεις στην Ουάσιγκτον, πάντα σε συνεργασία με τον Νίκο, και είδε ότι το έδαφος ήταν πρόσφορο και η ιδέα της σύνδεσης της αγοράς των δύο πολεμικών όπλων, θα μπορούσε να γίνει νόμος και να εκτροχιάσει εντελώς τους Τούρκους. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να κατασκευαστεί μία πολύ έξυπνη διαφήμιση, την οποία θέλαμε να δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα New York Times.

Η διαφήμιση ήταν καταπληκτική και στην εμφάνιση και η δημοσίευση της φωτογραφίας του κατάμαυρου F-35, σόκαρε τους αναγνώστες της αμερικανικής εφημερίδας. Οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον έδωσαν αμέσως σημασία και τα μηνύματα που έπαιρνε το HALC ήταν πολύ ενθαρρυντικά, για τη διασύνδεση των ρωσικών S-400 με τα αμερικανικά F-35.

Το μήνυμα ήταν το εξής: «Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος: Πέστε όχι στην αγορά των μαχητικών F-35 στην Τουρκία». Και συνέχιζε: «Απειλεί να επιτεθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία. Εισβάλλει στον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, καταλαμβάνει παράνομα την Κύπρο (μέλος της ΕΕ), χρησιμοποιεί πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου, φυλακίζει περισσότερους δημοσιογράφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσβάλλει τον Αμερικανό πρεσβευτή και συλλαμβάνει διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ. Αρνείται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αποκλείει την Κύπρο και την Αρμενία, βομβαρδίζει τους Κούρδους ενώ πολεμούν το ISIS, αγοράζει ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και επιτίθεται ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές στο έδαφος των ΗΠΑ».

Αλλά, η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ. Για να διαφημιστεί κανείς στην εφημερίδα New York Times, χρειάζεται λεφτά… Πολλά λεφτά. Όταν πληροφορηθήκαμε το νούμερο, κοιταχθήκαμε ως αυτούς που λένε «καλά πήγαμε μέχρι τώρα, αλλά μήπως να αφήσουμε τη δημοσίευση για αργότερα»; Όπως πάντα ενημερώσαμε το Νίκο. Η εντολή του ήταν να δημοσιευθεί η διαφήμιση την επόμενη μέρα. Έχετε μέχρι ένα εκατομμύριο δολάρια, μας είπε.

Χωρίς να του το πούμε, ξεκινήσαμε τις διαδικασίες μέσω φίλων που έχουν διασυνδέσεις στην αμερικανική εφημερίδα για να μας ρίξουν λίγο την τιμή. Τα καταφέραμε. Όταν του το είπαμε μας απάντησε «με τα λεφτά που γλυτώσαμε, να δημοσιεύσετε και άλλες διαφημίσεις»… Η δημοσίευση, όπως έγραψα παραπάνω, προκάλεσε μεγάλη κινητικότητα και κινητοποίηση.

Οι ακτιβιστές του HALC έφεραν το θέμα στο Κογκρέσο, και έκαναν και κάτι άλλο. Το συνέδεσαν με τη φυλάκιση του Πάστορα Μπράνσον. Το ένα θέμα έδενε με το άλλο. Τα υπόλοιπα είναι …ιστορία, που λένε και οι Αμερικανοί. Αλλά η αλήθεια για εκείνη τη διαφήμιση είναι αυτή που μόλις σας περιέγραψα.

hellas-now.com

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,107,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,405,ΑΠΟΨΕΙΣ,1258,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,547,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,746,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,191,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,339,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,31,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,637,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4498,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1409,ΕΛΛΑΔΑ,2599,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,317,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1012,ΕΣΕΙΣ,494,ΗΛΙΟΣ,103,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,253,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,68,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,99,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2128,ΚΥΠΡΟΣ,256,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,613,ΝΑΣΑ,478,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,608,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1614,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,605,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,266,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1199,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2061,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,154,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3681,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,176,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,121,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1103,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,48,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,428,ΥΓΕΙΑ,2180,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,84,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,691,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,52,LIFESTYLE,310,UFO,212,VIDEO,2914,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Τουρκία F-35 και S-400: Ιδού γατί αν υπάρχει Θεός του Ελληνισμού ο Νίκος Μούγιαρης είναι άγιος…
Τουρκία F-35 και S-400: Ιδού γατί αν υπάρχει Θεός του Ελληνισμού ο Νίκος Μούγιαρης είναι άγιος…
Ο Άνθρωπος πίσω από τη διαφήμιση στη NY Times που έκλεισε το δρόμο στα F-35 της Τουρκίας…
https://3.bp.blogspot.com/-kjfOehjNymw/XDuDBJP1CYI/AAAAAAABwuE/dvZMFMNqBoco7ZY3P1l6CR7qiIfI7ZGzwCLcBGAs/s640/o-anthropos-piso-apo-ti-diafimisi-sti-ny-times-poy-ekleise.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-kjfOehjNymw/XDuDBJP1CYI/AAAAAAABwuE/dvZMFMNqBoco7ZY3P1l6CR7qiIfI7ZGzwCLcBGAs/s72-c/o-anthropos-piso-apo-ti-diafimisi-sti-ny-times-poy-ekleise.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/01/o-anthropos-piso-apo-ti-diafimisi-sti-ny-times-poy-ekleise.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/01/o-anthropos-piso-apo-ti-diafimisi-sti-ny-times-poy-ekleise.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content