$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Το Βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; Παρέα

ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Το Βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; Παρέα


Όπως μας ενημερώνουν τα Διεθνή και Ελληνικά ΜΜΕ, ευρίσκεται σε εξέλιξη, πόλεμος μεταξύ του Προέδρου ΤΡΑΜΠ και ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με έκτακτο διάγγελμα του Προέδρου των ΗΠΑ προς το Έθνος των Αμερικανών.

«Υπέγραψα για κατάσταση έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ.
Θωρακίζω τη χώρα μου, από εξωτερικούς, και εσωτερικούς εχθρούς».
Το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος στις ΗΠΑ, συνωμοτεί, εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου.
Να τον δολοφονήσουν είναι δύσκολο.
Απεκαλύφθη – Απεδείχθη, ότι δολοφόνησαν τον Πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ, και τον αδελφό του Υπουργό Δικαιοσύνης.

Οι επιτελείς του Προέδρου φοβούνται για τη ζωή του.
Μάλλον να τον ανατρέψουν θέλουν, οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ο πόλεμος εναντίον του ΤΡΑΜΠ με χρήση, ηθοποιούς & καλλιτέχνες του HOLLYWOOD, με PORNOSTAR, με παραιτήσεις στελεχών του, ανάμιξη της ΡΩΣΙΑΣ στις εκλογές, το Δημοκρατικό Κόμμα, κ.λ.π.

Ο ΣΟΡΟΣ διακινεί τους λαθρομετανάστες προς ΗΠΑ.
Όπως λένε τα ΜΜΕ, Ο ΣΟΡΟΣ έπαιξε βρώμικο παιχνίδι, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, εναντίον των Εβραίων, συνεργαζόμενος με τους ΝΑΖΙ, καταδίδοντας τους Εβραίους στους ΝΑΖΙ, για το ολοκαύτωμα.

Το Κράτος των ISIS (Τζιχαντιστών) είναι έργο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.=ΝΤΠ.
Ο ΣΟΡΟΣ είναι στέλεχος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ πρώτα ήταν προδότης των ΝΑΖΙ.

Οι ΝΑΖΙ ήταν υποχείρια-μαριονέτες, της τότε Παγκόσμιας ΕΛΙΤ, όπως ο ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΟΡΟΣ σήμερα.
ΟΒΑΜΑ &; CLINTONS ήταν εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πήρε το Βραβείο ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Μακεδονίας, από τους Βαβαρούς-Γερμανούς, συνεργαζόμενος με τους εχθρούς της Ελλάδος.

Οι Γερμανοί είναι μαριονέτες της Παγκόσμιας Κυριαρχίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (Σιωνιστική ΕΛΙΤ), γιαυτό η Ε.Ε. έχει τέτοια χάλια, με φτωχοποίηση ενός Κράτους – Μέλους, της Ελλάδος.
Η Χρεοκοπία της Ελλάδος, είναι έργο του Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να κερδοσκοπήσει εις βάρος των Ελλήνων. Τον Πόλεμο κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ διατάσσει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ( N.W.O.)

Η ΕΛΙΤ, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Σιωνιστική παρέα), κάνει τα πάντα, για να καταστρέψει το έργο του Προέδρου ΤΡΑΜΠ. (Βλέπε εμπόδια στο τείχος στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ-ΜΕΞΙΚΟΥ).
Η επικρατούσα σήμερα Παγκόσμια Κυριαρχία (Σιωνιστική ΕΛΙΤ), είναι υπέρ της εξαφάνισης των Θρησκειών.

Κινδυνεύει ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, άς όψονται οι άβουλοι Αρχιερείς της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), λέει «Θα συντρίψω το ΣΟΡΟΣ», και οι δικοί μας πολιτικοί γίνονται δούλοι του ΣΟΡΟΣ, απόδειξη η προδοσία της Μακεδονίας και ο διαμελισμός της Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ ευρίσκεται σε πόλεμο με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες των Χαζάρων ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.

Ο ΣΟΡΟΣ είναι στην υπηρεσία των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ κάνει πόλεμο εναντίον του ΣΟΡΟΣ &; ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ, στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, για την πολιτική τους στα
Βαλκάνια, (Βλέπε προδοσία της Μακεδονίας), και για τη λαθρομετανάστευση προς ΗΠΑ, χιλιάδων εξαθλιωμένων κατοίκων της Κεντρικής Αμερικής.
Βρώμικο ρόλο παίζει και ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΥΠ.ΕΞ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες βρήκαν φωλεά στις ΗΠΑ.
Όλα αυτά είναι σύμφωνα με ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Ο Κόσμος κυβερνάται σύμφωνα με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!!
Ενώ ο ΤΡΑΜΠ κάνει πόλεμο στο ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ για τη πολιτική της ΕΛΙΤ στα Βαλκάνια, οι ανθέλληνες Γερμανοί-Βαβαροί βραβεύουν τον Προδότη ΤΣΙΠΡΑ, επειδή πρόδωσε τη Μακεδονία, και βγάζει τους Σκοπιανούς στο Αιγαίο, για τα Πετρέλαια….
Εύχομαι στον πόλεμο μεταξύ ΤΡΑΜΠ – Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να επικρατήσει ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ.
Αυτά με απλά λόγια για να είναι κατανοητά στον απλό Έλληνα πολίτη.

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων &; Γεωπολιτικής

Υ.Γ. Προς γνώσιν και συμμόρφωση, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό ΤΣΙΠΡΑ, και όλων των «Ελλήνων» πολιτικών Αρχηγών των κομμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,106,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,390,ΑΠΟΨΕΙΣ,1226,ΑΡΗΣ,173,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,543,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,745,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,117,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,188,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,317,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,35,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,30,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,633,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1310,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4447,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1383,ΕΛΛΑΔΑ,2572,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,314,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1004,ΕΣΕΙΣ,490,ΗΛΙΟΣ,102,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,241,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,56,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,96,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2085,ΚΥΠΡΟΣ,253,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,58,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,150,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,610,ΝΑΣΑ,475,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,600,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,432,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1590,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,599,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,264,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1192,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,298,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2035,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,152,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3621,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΕΛΗΝΗ,82,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,114,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1095,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,47,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1090,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,27,ΤΟΥΡΚΙΑ,417,ΥΓΕΙΑ,2170,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,82,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,690,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,51,LIFESTYLE,306,UFO,212,VIDEO,2900,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Το Βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; Παρέα
ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Το Βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; Παρέα
ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Το Βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ &; Παρέα
https://2.bp.blogspot.com/-CmbIp1k-oes/XHG4VyJg5hI/AAAAAAAByGk/NggplZlccPgDl9EbSNPG_Tos1b7ErAC2wCLcBGAs/s640/to-bathy-siwnistiko-kratos-twn-hpa.png
https://2.bp.blogspot.com/-CmbIp1k-oes/XHG4VyJg5hI/AAAAAAAByGk/NggplZlccPgDl9EbSNPG_Tos1b7ErAC2wCLcBGAs/s72-c/to-bathy-siwnistiko-kratos-twn-hpa.png
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/02/to-bathy-siwnistiko-kratos-twn-hpa.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/02/to-bathy-siwnistiko-kratos-twn-hpa.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content