$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΚΩΣ “ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ”

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΚΩΣ “ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ”


Μετά τη “Βόρεια Μακεδονία”, έχουμε και “Βόρεια Κύπρο”…

Του Παναγιώτη Αποστόλου - Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Στο τελευταίο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο, ο “λαγός” του Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τον συνεχάρη για την “επιτυχία” του στο ζήτημα της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας:

«Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε τέλος σε μια αχρείαστη διαμάχη, ανοίγοντας πόρτες για συνεργασία, ανοίγοντας τον δρόμο για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή. Από την ώρα που διαγράφονται τα περί αλυτρωτισμού, από την ώρα που έχει κατά τον καλύτερο τρόπο ρυθμιστεί το θέμα έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις κατά πόσον αποτελούν τους διαδόχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή όχι, έχω την εντύπωση ότι αυτό που αποτυπώνει η συμφωνία είναι όχι μόνο την αποφασιστικότητα, αλλά διασφαλίζει και τη μελλοντική προοπτική άριστων σχέσεων, άριστης συνεργασίας»!

Ο δε κ. Τσίπρας, για άλλη μια φορά μας επεσήμανε τον διακαή του πόθο για την εξεύρεση λύσεως στο Κυπριακό ζήτημα, αλλά όπως συμφέρει την Τουρκία:

«Η όποια λύση θα είναι προς όφελος, και πρέπει να είναι προς όφελος, και παλεύουμε να είναι προς όφελος όλου του κυπριακού λαού, δηλαδή Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων! Τα όποια οφέλη από την αξιοποίηση των φυσικών πόρων που είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να είναι οφέλη τα οποία θα μοιραστούν εξίσου και δίκαια, ισότιμα, τόσο σε Ελληνοκύπριους όσο και σε Τουρκοκύπριους»!

Γεννήθηκε και η “Βόρεια Κύπρος”…

Αυτές οι θέσεις υποταγής στα θέλω της Τουρκίας, έχουν αποθρασύνει τους Τούρκους! Και από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση αποδέχτηκε τα Σκόπια να ονομαστούν “Βόρεια Μακεδονία”, οι Τούρκοι αποφάσισαν αυθαίρετα να ονομάσουν το κατεχόμενο βόρειο κομμάτι της Κύπρου μας, ως “Βόρεια Κύπρος”!

Ναι ορθώς διαβάζετε! Προχτές λοιπόν, στο Βερολίνο σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού οι Τούρκοι έστησαν περίπτερο με το όνομα “Βόρεια Κύπρος”! Υπό την ανοχή των παραδοσιακά Τουρκόφιλων Γερμανών διοργανωτών! Των Γερμανών “εταίρων” μας στην Ε.Ε.! Έτσι πέραν της αναγραφής “Βόρεια Κύπρος” στο τουριστικό περίπτερο, στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης οι Γερμανοί διοργανωτές αναφέρουν το εν λόγω περίπτερο ως “Nord Zypern” (“Βόρεια Κύπρος”)!


Και γεννάται το ερώτημα! Η Γερμανία δεν γνωρίζει ότι το βόρειο κομμάτι της Κύπρου είναι κατεχόμενο παρανόμως από την Τουρκία, μετά την εισβολή των στρατιωτικών τουρκικών στρατευμάτων το 1974; Δεν γνωρίζει η Γερμανία, ότι υπάρχουν ψηφίσματα του ΟΗΕ κατά της Τουρκικής Κατοχής, τα οποία δεν σέβεται η βάρβαρη Τουρκία; Πώς λοιπόν επέτρεψαν οι Γερμανοί αυτήν την εχθρική πράξη της Τουρκίας κατά της Κύπρου και της Ελλάδος;

Αλλά θα μου πείτε, εδώ δεν αντιδρά η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση και καθίσταται αρωγός στη νέα προδοσία κατά του Έθνους των Ελλήνων, δεν θα ξεσαλώσει η Τουρκία με τη συμπαράσταση της Γερμανίας;

Αλήθεια που βρίσκεται η κ. Έλενα Κουντουρά Υπουργός Τουρισμού της ελληνικής κυβερνήσεως;

Έχουν αποθρασυνθεί οι Τούρκοι…

Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αναστασιάδη στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, οι τουρκικές δυνάμεις Κατοχής εγκλώβισαν και αιχμαλώτισαν τρεις ελληνικές οικογένειες εντός του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας! Κατάσχοντας ταυτοχρόνως τις οικίες τους και το έδαφός των, τοποθετώντας συρματοπλέγματα, στρατιωτικό φυλάκιο και στρατιωτικές περιπόλους!

Επίσης, μετά τις εμπρηστικές – προδοτικές δηλώσεις του Δωδεκανήσιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού, πως τα Δωδεκάνησα χρειάζονται μια παρόμοια “Συμφωνία των Πρεσπών”, οι Τούρκοι στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2019 έστειλαν μέσα στο λιμάνι του Καστελόριζου μια φρεγάτα και μια κορβέτα, σηματοδοτώντας ότι εκεί κάνει κουμάντο η Τουρκία!

Με βάσει λοιπόν την αλληλουχία των λόγων ελληνόφωνων κυβερνώντων πολιτικάντηδων, αλλά και της προκλητικότητας των Τούρκων στο Καστελόριζο, μήπως σηματοδοτείται κάποια κακή εξέλιξη στο ακριτικό μας νησί;

Μήπως υλοποιείται από την πλευρά της Τουρκίας και υπό την ανοχή – απουσία των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου, η προκλητικότητα – αρχικά – στο Τόξο Κύπρος – Κως – Καστελόριζο;

Η σύμμαχος της Τουρκίας, Αγγλία…


Μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση, αρνητική βεβαίως, μια αναδημοσίευση της ιστοσελίδας naftemporiki.gr, άρθρου του οικονομικού περιοδικού Bloomberg με τίτλο: Η Ελλάδα προετοιμάζεται για τον αντίκτυπο ενός σκληρού Brexit στον τουρισμό! Το εν λόγω άρθρο είναι ένα τρομοκρατικό χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό, δίνοντας τις “στοχευμένες κατευθύνσεις” του…

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο ενός deal, δηλαδή εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία, εστιάζοντας την προσοχή της στον αντίκτυπο, που αυτό θα έχει στον τουρισμό. Επισημαίνοντας ότι, οι Βρετανοί εξετάζουν μέτρα προκειμένου να συνεχίσουν να επισκέπτονται την Ελλάδα.

Για να μην υπάρξει διατάραξη της ροής των 3 εκατομμυρίων Βρετανών που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά κάθε χρόνο! Που αυτή θα ήταν ένα σοκ για την ελληνική οικονομία, αφού οι Βρετανοί επισκέπτες καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών στην Ελλάδα!

Μόνο την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2017 οι επισκέπτες από τη Βρετανία κάλυψαν το 14% των τουριστικών εσόδων της Ελλάδας! Τα οποία τουριστικά έσοδα καλύπτουν το 1/6 του ελληνικού ΑΕΠ!

Και εκβιαστές οι “φίλοι” μας οι Άγγλοι! Όπως και οι Γερμανοί!

Οι οποίοι βρίσκονται πίσω από κάθε καταστροφή της Ελλάδος!

Βρε κλέφτες Άγγλοι, φέρτε πίσω τα ιερά μάρμαρα του Παρθενώνα!

Βρε λωποδύτες Γερμανοί, φέρτε μας τις κατοχικές αποζημιώσεις για τα φρικαλέα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα οι πρόγονοί σας οι Ναζί!

Σας έχουμε μάθει κι ο ελληνικός λαός δεν σας εμπιστεύεται…

Για όλους σας, σύντομα θα φτάσει η ώρα της Κρίσεως!!

ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο blog - sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το blog - sahiel.gr.
  • Το blog - sahiel.gr περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com ... Στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το blog - sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

[/fa-fire/ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ]_$type=two$h=0$meta=0$rm=0$snip=0$show=home

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,110,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,427,ΑΠΟΨΕΙΣ,1322,ΑΡΗΣ,174,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,549,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,754,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,198,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,404,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,38,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,33,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,642,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4602,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1450,ΕΛΛΑΔΑ,2620,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,318,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1020,ΕΣΕΙΣ,500,ΗΛΙΟΣ,104,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,265,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,80,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,103,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2183,ΚΥΠΡΟΣ,258,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,151,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,616,ΝΑΣΑ,481,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,615,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1645,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,611,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,271,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1220,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,300,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2112,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,154,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3776,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,179,ΣΕΛΗΝΗ,83,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,129,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1119,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,49,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1124,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,30,ΤΟΥΡΚΙΑ,473,ΥΓΕΙΑ,2221,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,87,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,55,LIFESTYLE,319,UFO,213,VIDEO,2931,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΚΩΣ “ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ”
ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΚΩΣ “ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ”
ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΚΩΣ “ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ”
https://2.bp.blogspot.com/-3uWjyQ10JF0/XIl_5lrk6KI/AAAAAAAByos/xnGlgW694wUXqWBLvXAaudj0PthSP8vrgCLcBGAs/s640/kypros-kastelorizo-kws-metwpo-polemou.png
https://2.bp.blogspot.com/-3uWjyQ10JF0/XIl_5lrk6KI/AAAAAAAByos/xnGlgW694wUXqWBLvXAaudj0PthSP8vrgCLcBGAs/s72-c/kypros-kastelorizo-kws-metwpo-polemou.png
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/03/kypros-kastelorizo-kws-metwpo-polemou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/03/kypros-kastelorizo-kws-metwpo-polemou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content