$type=sticky$count=4$cate=1$icon=1$show=home

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα ολοκληρωθούν οι Προφητείες ;

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα ολοκληρωθούν οι Προφητείες ;


Είναι φορές που αναρωτιέμαι ,πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια και μία σειρά γεγονότων με οδήγησαν ενώπιον του Θεού . Aαυξάνεται η πίστη μου καθημερινά ,η προσευχή, η εγκράτεια και η νηστεία είναι στο πρόγραμμα μου ,ο εκκλησιασμός ,η μελέτη των γραφών και η συμμετοχή στα μυστήρια το ίδιο .

Με αποτέλεσμα την εσωτερική ειρήνη μέσα στην ακούσια απομόνωση και μοναχικότητα , που σε παλαιότερες εποχές θα ήταν βασανιστική και θα την έλεγα μοναξιά .
Η “θεωρία” μου (ο τρόπος που βλέπω) της ζωής πλέον είναι πνευματική και γίνεται με προσπάθεια να συνδεθεί με τους πνευματικούς νόμους του Θεού και με τίποτα επίγειο ,η επιδίωξη μου πλέον να προοδεύω Πνευματικά που σημαίνει να προσπαθώ να είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά τηρώντας τις εντολές του θεού και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο και είναι συνεχής αγώνας ενάντια στις “αντίθετες ” πνευματικές οντότητες ,για τις οποίες έχω “έμπρακτα” πειστεί για την ύπαρξη τους .
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου πλέον, σε σύγκριση με τον άνθρωπο που ήμουν πριν λίγο καιρό .Μακριά από την Εκκλησία και από τον Θεό ,απλά κάνοντας τον Σταυρό μου και πηγαίνοντας στην Εκκλησία σπάνια , κάποια στιγμή το έκοψα ,τότε ήταν που με “κοσκίνισε” ο “ανθρωποκτόνος” και έτρεξα να πέσω σαν μικρό παιδί για βοήθεια στην αγκαλιά του Χριστού ,για έλεος και βοήθεια ,αλλά κατάλαβα πως ήταν πάντα δίπλα μου και με περίμενε να πάω με δική μου επιλογή . Λογικό είναι να αναρωτηθεί κάποιος ” γιατί ” και ‘ πως ” συμβαίνει αυτό .

Όταν όμως ζητήσεις από τον Θεό απάντηση σε κάτι ,θα σου δοθεί με πολλούς τρόπους ,είναι ανεξάντλητη η Θεία πρόνοια .Λέει λοιπόν σε κάποιο κείμενο ο Άβας Ισαάκ Σύρος ότι ” ο Θεός όταν δει μέσα στον άνθρωπο κάτι αγαθό, το αυξάνει και διαμένει μαζί του όταν απομονωθεί ” το διάβασα τι μέρα που μου δημιουργήθηκε η απορία.
Όμως διαισθάνομαι ότι αυτό που συμβαίνει σε μένα ,διαπιστώνω καθημερινά ότι συμβαίνει σε αναρίθμητες ψυχές σε παγκόσμιο επίπεδο ,ψυχές που διψούν για Αλήθεια ,που έχουν πάρει τον δρόμο του Θεού ,είμαστε τα “κομμάτια ” ενός σχεδίου ,ενός πολέμου και είμαστε από την πλευρά του Φωτός .

Μας χτίζει εσωτερικά ο Θεός καθημερινά αφού του παραδοθήκαμε και μας προετοιμάζει “εκείνος ” ξέρει ,τον καθένα για κάτι με σκοπό αρχικά την ‘σωτηρία” της ψυχής μας και όσοι από εμάς το αξίζουν σύμφωνα με το θέλημα του και το μέτρο που θα φτάσει η πίστη του .να βοηθήσουν και άλλους αδερφούς μας ,συνανθρώπους μας ,”σάρκα από την σάρκα μας” .

Μην απορείτε λοιπόν πότε θα εκπληρωθούν οι προφητείες , μόλις συναχτεί ο ” αριθμός ” των εκλεκτών του Κυρίου.
Αυτή την στιγμή “τρέχει ” ένα σχέδιο σε πολλές καρδιές ανθρώπων γίνεται μία αναγέννηση ,μετάλλαξη που βοηθιέται από τον Πνευματικό κόσμο ακατάπαυστα ,αλλά και βάλλεται .

Έχω την πίστη πως αν κάποιος μπορούσε αυτή την στιγμή να αποτυπώσει τον πλανήτη σε Πνευματικό αόρατο επίπεδο ,θα έβλεπε τον πόλεμο που αυτήν την στιγμή διεξάγεται πνευματικά και που θα εξελιχτεί και στον ορατό ,υπαρκτό ,υλικό κόσμο σύντομα .Όταν ακούς τον Τράμπ να μιλάει για τον Θεό στο τέλος της ομιλίας του στον ΟΗΕ και να μιλά για την “χάρη ,την καλοσύνη και την δόξα του θεού ,ο θεός να σας ευλογεί και να ευλογεί όλα τα έθνη …” αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των λαών ,τον Ρώσο ηγέτη Β. Πούτιν να προσκυνά και να σταυροκοπιέται μπροστά στην εικόνα της Παναγίας ,αλλά και κάποιους άλλους ,βλέπε Σώρος να διαλύουν καθετί θρησκευτικό στον πλανήτη με τις ΜΚΟ ,με σκοπό την εγκαθίδρυση της Ν.Τ.Π την πανθρησκεία κλπ καταλαβαίνεις ότι συμβαίνει Πνευματική σύγκρουση .

Η Ελλάδα ήταν ,είναι και θα είναι άντρο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από την αρχαιότητα για αυτό και αποδομείται Πνευματικά .
Ας έχουμε την ελπίδα εμείς που πιστεύουμε ,η πίστη μας να είναι τόσο δυνατή και ας εργαστούμε για αυτό μετανοώντας ,ώστε να ανήκουμε στους “εκλεκτούς” και μαζί και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να συνάξουμε χωρίς φόβο αλλά με Αγάπη , όσες περισσότερες ψυχές μπορούμε και να είσαστε σίγουροι ,ότι καθημερινά θα σας φωτίζει ο Θεός να το κάνετε ,να “σπέρνεται” το λόγο του .

Οι προφητείες θα αρχίσουν να εκπληρώνονται με ρυθμό απίστευτο ,που η ανθρωπότητα θα δει και θα βιώσει απίστευτα πράγματα , είναι αναπόφευκτο ,η ηθική πτώση ,η αποστασία από τον θεό ,αυτό είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν αποτέλεσμα σε ατομικό ,Εθνικό και διεθνές επίπεδο .

Συγκρούσεις ,φυσικά φαινόμενα ,το ένα βασίλειο ενάντια στο άλλο , λέχθηκαν και υπάρχουν παντού μα πάνω από όλα στο Ευαγγέλιο μιλά ο ίδιος ο Χριστός “αρχή των ωδίνων ” Ματθ. 24 : 3-44 ώστε να μην υπάρξει άνθρωπος που δεν άκουσε .

Καλό αγώνα .

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

antinarc@india.com

triklopodia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,117,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,464,ΑΠΟΨΕΙΣ,1427,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,762,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,451,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,653,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4741,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1532,ΕΛΛΑΔΑ,2663,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,320,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,294,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,91,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2312,ΚΥΠΡΟΣ,265,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1729,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1243,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,307,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2200,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3905,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,141,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1140,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,538,ΥΓΕΙΑ,2321,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2964,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα ολοκληρωθούν οι Προφητείες ;
Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα ολοκληρωθούν οι Προφητείες ;
Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα ολοκληρωθούν οι Προφητείες ;
https://1.bp.blogspot.com/-IkDb8s1Pnr8/XI2Mia5KpJI/AAAAAAABytE/5bVMKUTROJM52kzlF-LUzV35eLLkIP_ZgCLcBGAs/s640/maxomenos-orthodoksos-ellhnas-pote-tha-o.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-IkDb8s1Pnr8/XI2Mia5KpJI/AAAAAAABytE/5bVMKUTROJM52kzlF-LUzV35eLLkIP_ZgCLcBGAs/s72-c/maxomenos-orthodoksos-ellhnas-pote-tha-o.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/03/maxomenos-orthodoksos-ellhnas-pote-tha-o.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/03/maxomenos-orthodoksos-ellhnas-pote-tha-o.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων