$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί

Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον Μάρτιο του 2017 η Israeli News Live, δημοσίευσε μια προκλητική ιστορία με τίτλο «Οι έκπτωτοι άγγελοι φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και είναι ακόμα ζωντανοί.»

Όπως μαθαίνουμε, ο σχολιαστής Steven Ben-Nun, ανέλυσε το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, το οποίο περιγράφει τις εμπειρίες του Ενώχ, μία προκατακλυσμιαία βιβλική φιγούρα, που αναφέρεται σε μια μεγάλη ουράνια σύγκρουση.

Ο Ένωχ έγινε ο κύριος διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο πλευρών της σύγκρουσης, δηλαδή, μεταξύ των «Έκπτωτων Αγγέλων» και των «Δίκαιων Αγγέλων» οι οποίοι υπηρετούν μια θεότητα που ο καθένας αναφέρεται ως «ο Κύριος».

Υπήρχαν πολλαπλά προβλήματα στη σύγκρουση, καθώς η διέλευση των έκπτωτων αγγέλων περιελάμβανε και τη διεξαγωγή γενετικών πειραμάτων με την ανθρωπότητα, με τη μεταφορά κάποιου είδους γνώσης αλλά και την ανάπτυξη τεχνολογιών.

Το βιβλίο του Enoch ξεκινά με την άφιξη 200 Έκπτωτων Αγγέλων, στην περιοχή του Όρους Hermon, που συνορεύει με τον σημερινό Λίβανο και τη Συρία. Στην πορεία τους, αυτοί οι άγγελοι άρχισαν να τροποποιούν γενετικά τους κατοίκους της περιοχής.

Ενώ οι Έκπτωτοι είχαν δημιουργήσει ένα φυλάκιο στο όρος Ερμών, έφτασαν και στην Ανταρκτική όπου, τελικά, κάτι συνέβη αφού είχαν χάσει την ουράνια μάχη με τους Δίκαιους Αγγέλους, σύμφωνα με την ανάλυση του Ben-Nun, από το Βιβλίου του Ενώχ.

Παραθέτει, λοιπόν, αποσπάσματα από το βιβλίο του Ενώχ, τα οποία είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά ως προς το θέμα της Ανταρκτικής και του τι είδε ο Ενώχ:

Και είδα τους ανέμους στη γη που κατέχουν τα σύννεφα, και είδα τις διαδρομές των Αγγέλων. Τα είδα στο τέλος της γης. Το στερέωμα του ουρανού παραπάνω. Και πήγα νότια και έκαψα μέρα και νύχτα, όπου υπήρχαν επτά βουνά από πολύτιμους λίθους, τρία ανατολικά και τρία νότια. Και το ένα στη μέση έφτανε στον Ουρανό. Βιβλίο του Ενώχ 18: 5-8

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στο προηγούμενο χωρίο είναι ότι ο Enoch αναφέρεται σε ένα μέρος που «έκαψε μέρα και νύχτα». Ο Ben-Nun πιστεύει ότι αυτό ταιριάζει με την περιγραφή της Ανταρκτικής κατά τη θερινή περίοδο στο νότιο ημισφαίριο, όταν υπάρχει ηλιακό φως 24 ώρες το 204ωρο.

Αυτό το φαινόμενο, γνωστό ως Aurora Australis ή Southern Lights, δηλαδή Νότιο Σέλας, μπορεί να είναι ορατό από τα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη του νότου στην Ανταρκτική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Χιλή και την Αργεντινή.

Όσον αφορά τα επτά βουνά, αυτό φαίνεται να αναφέρεται στο βουνό Vinson στην περιοχή Sentinel της Ανταρκτικής, σύμφωνα με τον Ben-Nun. Αναφέρεται επίσης σε έξι κοντινά βουνά στην περιοχή που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα βουνά που περιγράφονται στο βιβλίο του Enoch.

Το Mount Vinson είναι το ψηλότερο βουνό της Ανταρκτικής και είναι προς το κέντρο της σειράς Sentinel. Θα είχε ξεχωρίσει τόσο θεαματικά με τις χιονισμένες κορυφές της στην αρχαιότητα, όπως συμβαίνει σήμερα.

Άραγε, αυτή η περιοχή θα μπορούσε να ήταν εκείνη που “προκάλεσε” την εκδήλωση των καταστροφικών πλημμυρών, η οποία συνέπεσε με την αλλαγή του άξονα περιστροφής της Γης, σύμφωνα και με τις εικασίες του Ben-Nun;

Αυτό το παράδοξο συμπέρασμα, φαίνεται να αντιστοιχεί στην έρευνα που πραγματοποίησε ο Sir Charles Hapgood, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι μετατοπίσεις των πόλων υπήρξαν τακτικό φαινόμενο στην ιστορία της Γης. Στο βιβλίο του “Ο μεταβαλλόμενος φλοιός της Γης” του 1958, ο Hapgood προτείνει ότι είχε συμβεί μια μετατόπιση του πόλου, στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, γύρω στο 11.000 π.Χ.

Η εικασία του Ben-Nun είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όπως βλέπετε στον χάρτη που υπάρχει στο βίντεο πιο κάτω, δείχνει την περιοχή Sentinel όπου βρίσκεται το Mount Vinson. Υπάρχουν πολλά ακόμα βουνά στην περιοχή.

Η εικασία του Ben-Nun δεν είναι καθοριστική, όπως τονίζει ο ίδιος. Παρόλα αυτά, μας δίνει μια πιθανή τοποθεσία όπου οι Έκπτωτοι Άγγελοι, εξολοθρεύτηκαν, πέθαναν, εγκλωβίστηκαν ή φυλακίστηκαν, εκεί.

Το να φυλακίστηκαν, στην Ανταρκτική, είναι μία πιθανότερη εκδοχή, καθώς σύμφωνα με το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, υπάρχει μία ιδιαίτερη πληροφορία, όπου περιγράφει ένα μέλλον, κατά το “Έτος του Μυστηρίου”, όπου οι Έκπτωτοι θα απελευθερωθούν.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσαμε να τα λάβουμε όλα αυτά σοβαρά; Είναι μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας; Είναι σκέψεις οι οποίες δείχνουν να έχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις, σε συνδυασμό και με πολλές άλλες πληροφορίες που κυκλοφορούν γύρω από το θέμα του “τι υπάρχει και κρύβεται στην Ανταρκτική και γιατί έχουν μαζευτεί εκεί τόσες επιστημονικές ομάδες”;

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Los Ángeles Caídos del Libro de Enoc fueron encarcelados en la Antártida


diadrastika.comΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,475,ΑΠΟΨΕΙΣ,1459,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,558,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,208,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,477,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4779,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1557,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1043,ΕΣΕΙΣ,508,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,304,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,136,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2355,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,621,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1752,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1247,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2241,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3943,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,185,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,147,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1142,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1143,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,567,ΥΓΕΙΑ,2338,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2971,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί
Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί
Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί
https://3.bp.blogspot.com/-NWJ1eGZtdpg/XH5nS7wfZlI/AAAAAAAByTo/JX4qAKPpgi8iVtsV7AXIN-gI4UBOqVecgCLcBGAs/s640/oi-Ekptwtoi-Aggeloi-Fylakisthkan-sthn-Antarktikh.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-NWJ1eGZtdpg/XH5nS7wfZlI/AAAAAAAByTo/JX4qAKPpgi8iVtsV7AXIN-gI4UBOqVecgCLcBGAs/s72-c/oi-Ekptwtoi-Aggeloi-Fylakisthkan-sthn-Antarktikh.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/03/oi-Ekptwtoi-Aggeloi-Fylakisthkan-sthn-Antarktikh.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/03/oi-Ekptwtoi-Aggeloi-Fylakisthkan-sthn-Antarktikh.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων