$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Α. Ντούκιν: «Ξημερώνει Αρμαγεδώνας στη Μέση Ανατολή» – «Προετοιμαστείτε για την μεγάλη σύγκρουση»

Α. Ντούκιν: «Ξημερώνει Αρμαγεδώνας στη Μέση Ανατολή» – «Προετοιμαστείτε για την μεγάλη σύγκρουση»


Ηχηρή παρέμβαση έκανε ο πολύ γνωστός Ρώσος φιλόσοφος-ιστορικός και μέντορας του Πούτιν Αλεξάντερ Ντούκιν, αναφέροντας τα περί «Αρμαγεδδών», με επίκεντρο την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου για τα υψώματα του Γκολάν και την ισραηλινή κυριαρχία τους, μιλώντας ακόμα και για το σημερινό Ισραήλ.

Η αναγνώριση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της ισραηλινής κυριαρχίας στα υψώματα του Γκολάν συνεχίζει να συζητείται από πολιτικούς και δημόσιους φορείς ανά τον κόσμο.

Το αντίστοιχο διάταγμα υπογράφηκε από τον Αμερικανό ηγέτη στις 25 Μαρτίου 2019. Η Συρία έχει ήδη ανακοινώσει ότι με αυτό το βήμα, ο Τραμπ, υπερισχύει του διεθνούς δικαίου, κάτι που δεν αποδέχεται η ίδια, αλλά ούτε η Ρωσία και ένα σωρό άλλες χώρες.

Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπενθυμίζει ότι για πολλούς αιώνες μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στο Ισραήλ, στη Συρία και σε ολόκληρη την περιοχή ως σύνολο, ερμηνεύονται συχνά από ένα μέρος της πνευματικής παράδοσης μέσω των χριστιανικών, εβραϊκών και ισλαμικών κειμένων, που συνδέονται με την αποκαλούμενη τελική αναμέτρηση ή « Αρμαγεδδών» και συνδέονται με το τέλος του κόσμου.

Για το θέμα αυτό το πρακτορείο ειδήσεων FAN μίλησε με τον φιλόσοφο, πολιτικό επιστήμονα και επικεφαλής της Διεθνούς «Ευρασιατικής Κίνησης», Αλέξανδρο Ντούκιν.

Στην αρχή της συζήτησης, ο Ρώσος φιλόσοφος εξήγησε την ουσία της υπόστασης του κράτους του Ισραήλ από την άποψη της εβραϊκής θρησκευτικής παράδοσης.

«Η σημερινή κατάσταση του Ισραήλ είναι ένα simulacrum. Πρόκειται για μια αντισημιτική, αντι-Εβραϊκή διακήρυξη με όλες αυτές τις έννοιες» , δήλωσε ο Ντούκιν.

«Αν κοιτάξετε μέσα στον Ιουδαϊσμό θα δείτε την εβραϊκή εκδοχή της εσχατολογίας [που περιγράφει το τέλος του κόσμου] η οποία ως μοντέλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το γεγονός είναι ότι στον ιουδαϊσμό, στην εβραϊκή ιστορία, η πραγματική επιστροφή των Εβραίων στην γη της επαγγελίας θα συμβεί κατά την άφιξη του δικού τους Μεσσία .

Μέχρι να έρθει όμως αυτός ο δικός τους Μεσσίας, δεν θα έχουν κανένα θρησκευτικό δικαίωμα να επιστρέψουν εκεί.

Το σημερινό κράτος του Ισραήλ είναι φραγμός στον Ιουδαίο «Μεσσία». Είτε ο Μεσσίας τους, είτε το «σημερινό» Ισραήλ», τόνισε ο ίδιος.

Επομένως, σύμφωνα με τον Ντούκιν, για να έρθει ο δικό τους Μεσσίας, το Ισραήλ πρέπει να πάψει να υπάρχει με την σημερινή μορφή του, επειδή είναι ένα simulacrum, μια προσπάθεια υποκατάστασης δηλαδή του θεϊκού, από την άποψη του Ιουδαϊσμού με την ανθρώπινη βούληση.

Ο Ρώσος φιλόσοφος εξήγησε πως η αναγνώριση των υψωμάτων του Γκολάν από το Τραμπ θα επιφέρει το τέλος του Κόσμου.

Όσον αφορά το ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με τον Ρώσο μέντορα του Πούτιν, απέχει πολύ από θρησκευτικά θέματα.

Ο Τραμπ φυσικά, είναι ένας ρεαλιστής και ένας απολύτως κοσμικός πολιτικός. Ψάχνει για συμμάχους ανάμεσα στα δεξιά συντηρητικά κινήματα, μη δίδοντας προσοχή σε όποια θρησκεία και αν ανήκουν», εξήγησε ο Ντούκιν.

«Έχει σχέσεις και βασίζεται σε μερικούς πολιτικούς, ειδικότερα τον Νετανιάχου. Ταυτόχρονα, ο Τραμπ είναι εντελώς αδιάφορος με τα εσχατολογικά θέματα, τα οποία δεν έχουν κανένα νόημα γι ‘αυτόν. Υποστηρίζει πολιτικούς, απλώς βάσει της πολιτικής του αναγκαιότητας.

Όσο για τα υψώματα του Γκολάν, η ιδέα της αναγνώρισης του δικαιώματος του Ισραήλ σε συριακό έδαφος, που καταλήφθηκε το 1967, είναι ένα καθαρά πολιτικό βήμα για τον ίδιο.

Από την άποψή μου, τελικά αυτό όμως θα φέρει ακόμα πιο κοντά την κατάρρευση του κράτους του Ισραήλ», δήλωσε ο Αλέξανδρος Ντούκιν.

«Η Αμερική, που εκπροσωπείται από το Τραμπ, μπορεί προσωρινά να υποστηρίξει τον Νετανιάχου, αλλά όσο πιο επιθετικά και ακλόνητα υποστηρίζει το Ισραήλ, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η εχθρότητα προς το κράτος αυτό, όχι μόνο από τον αραβικό κόσμο αλλά και από άλλες χώρες», δηλώνει ο ίδιος.

Επομένως, ο Ντούγκιν φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το μόνο αποτέλεσμα που θα παράγει πραγματικά αυτή η αναγνώριση θα ήταν το επερχόμενο τέλος του κράτους του Ισραήλ.

«Και αυτό είναι το εσχατολογικό νόημα», δηλώνει ο Ντούκιν και για αυτό φέρεται να είναι πεπεισμένος.

«Όταν καταρρεύσει ( Ισραήλ), οι Εβραίοι θα βρουν για άλλη μια φορά στην «γύρα», ψάχνοντας για ένα νέο σπίτι για τον εαυτό τους, τότε σύμφωνα με την άποψη των παραδοσιακών Εβραίων, το εμπόδιο στην πραγματοποίηση του εσχατολογικού τους σεναρίου θα εξαλειφθεί. Έτσι και μόνο με αυτή την έννοια, ερμηνεύω την απόφαση του Τραμπ, που είναι απλώς ένα όργανο του πεπρωμένου.

Όσο νωρίτερα έρθει σε κατάσταση κατάρρευσης το Ισραήλ και εξαφανιστεί από προσώπου γης, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθεί η εβραϊκή προφητεία και προοπτική και αυτό αφορά πάντα τη δική τους άποψη, για την εμφάνιση του δικού τους Μεσσία και πάλι σύμφωνα με την δική τους κατάσταση. Από χριστιανική άποψη, όλα όμως θα είναι διαφορετικά», σημείωσε ο Ρώσος φιλόσοφος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Ντούκιν, οι προτεσταντικοί φονταμενταλιστικοί κύκλοι στις ΗΠΑ δεν έχουν μεγάλη επιρροή στον Τραμπ, ο οποίος είναι ένας κοσμικός άνθρωπος, ένας playboy, ένας πολιτικός ρεαλιστής.

«Αν και γενικά είναι δεξιός, συντηρητικός και αντιμετωπίζει τη θρησκεία καλά, δεν κατανοεί την Προτεσταντική θεολογία, έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ και στυλ.

Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την θρησκεία και για αυτόν δεν έχει σημασία. Βλέπει τα πάντα ως πραγματικές πολιτικές έννοιες.

Αλλά οι βαθύτερες γραμμές της μοίρας και της ανθρωπότητας κατανέμουν τις πράξεις χωρών ή των ηγετών τους ενάντια στη θέλησή τους, να μην δίνουν προσοχή, να μην καταλαβαίνουν τι κάνουν ή να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν», κατέληξε ο Ρώσος ειδικός που αναστάτωσε με τις απόψεις του την όλη κατάσταση.

pentapostagma.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1420,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,444,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4729,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2304,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3895,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,533,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Α. Ντούκιν: «Ξημερώνει Αρμαγεδώνας στη Μέση Ανατολή» – «Προετοιμαστείτε για την μεγάλη σύγκρουση»
Α. Ντούκιν: «Ξημερώνει Αρμαγεδώνας στη Μέση Ανατολή» – «Προετοιμαστείτε για την μεγάλη σύγκρουση»
Α. Ντούκιν: «Ξημερώνει Αρμαγεδώνας στη Μέση Ανατολή» – «Προετοιμαστείτε για την μεγάλη σύγκρουση»
https://3.bp.blogspot.com/-XdCGaD-SA18/XKuMq8aLEoI/AAAAAAABzPs/LUYE4jPN_l0lviZ9HqiQTRrGcaUzOopwACLcBGAs/s640/a-ntoykin-ximeronei-armagedonas-sti-mesi-anatoli.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-XdCGaD-SA18/XKuMq8aLEoI/AAAAAAABzPs/LUYE4jPN_l0lviZ9HqiQTRrGcaUzOopwACLcBGAs/s72-c/a-ntoykin-ximeronei-armagedonas-sti-mesi-anatoli.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/04/a-ntoykin-ximeronei-armagedonas-sti-mesi-anatoli.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/04/a-ntoykin-ximeronei-armagedonas-sti-mesi-anatoli.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων