$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Μαφία των φυλακών: Οι διάλογοι-σοκ του φερόµενου ως αρχηγού µε τρεις δικηγόρους!!!

Μαφία των φυλακών: Οι διάλογοι-σοκ του φερόµενου ως αρχηγού µε τρεις δικηγόρους!!!


Στο µικροσκόπιο του εφέτη ανακριτή έχουν µπει οι συνοµιλίες των κατηγορουµένων ως µελών του κυκλώµατος της µαφίας των φυλακών, µε πρωταγωνιστή έναν Αλβανό κρατούµενο. Ο φερόµενος ως αρχηγός του κυκλώµατος µιλάει ανενόχλητος στο κινητό του τηλέφωνο όλη την ηµέρα, επικοινωνώντας κυρίως µε δικηγόρους και επιδιώκοντας είτε να βγάλει χρήµατα ή να εκφράσει τους φόβους του ότι µπορεί να τον δολοφονήσουν µέσα στη φυλακή.

Είναι πάντως εντυπωσιακό το γεγονός ότι συνοµιλεί µε τουλάχιστον τρεις δικηγόρους, µία εκ των οποίων είναι η αγαπηµένη του, η οποία πήρε πριν από λίγες ηµέρες τον δρόµο για τον Κορυδαλλό, αρνούµενη την κατηγορία της συµµετοχής σε εγκληµατική οργάνωση.

Κρατούµενος: Με τους δηµοσιογράφους που θα µιλήσεις…

∆ικηγόρος: Ναι, αγάπη µου, τι;

Κρατούµενος: Με ποιον θα κάνουµε σχέση εµείς, για να τους ζητήσουµε και λεφτά γι’ αυτό το θέµα; Ποιος είναι ο πιο καλός απ’ όλους;

∆ικηγόρος: Εσύ από τα τηλέφωνα τα λες έτσι, τόσο ωραία. Και δεν ξέρεις ότι κάποιος µας ακούει αυτήν τη στιγµή. Σε παρακαλώ.

Λίγες ηµέρες µετά τον θάνατο Αλβανού κρατουµένου, ο φερόµενος ως αρχηγός της µαφίας αρχίζει να φοβάται ότι κινδυνεύει και η δική του ζωή.

Κρατούµενος: Εχουν βγει οι εξετάσεις του Τούσα, έχουν βγει ότι έχει δηλητηριαστεί.

∆ικηγόρος: Οτι τι; Κρατούµενος: Οτι τον έχουν δηλητηριάσει.

∆ικηγόρος: Εσύ εµπλέκεσαι πουθενά σε αυτό το πράγµα;

Κρατούµενος: Μα φυσικά και όχι, ήταν κολλητός µου.

∆ικηγόρος: Α…να ζητήσουµε τις εξετάσεις τότε.

Κρατούµενος: Ναι, τα έχω ζητήσει και εγώ.

Σε άλλη συνοµιλία µε τη γυναίκα δικηγόρο, φοβάται ότι θα είναι ο ίδιος το επόµενο θύµα.

Κρατούµενος: Ε…άκου. ∆εν θέλω πολλά λόγια. Εγώ είµαι για να πεθάνω τώρα, ξέρεις.

∆ικηγόρος: Σταµάτα, σε παρακαλώ, αγάπη µου, δεν θέλω να ξανακούσω να λες τέτοια πράγµατα.

Κρατούµενος: Ελα εδώ αύριο, φτιάχνω χαρτί για τον εισαγγελέα.

∆ικηγόρος: Ναι, ναι, για τη ζωή σου…

Κρατούµενος: Ναι, για να µην έχουµε την τύχη του Τούσα και των άλλων.

Ο κρατούµενος ωστόσο δεν πιστεύει ότι ο συµπατριώτης του πέθανε από παθολογικά αίτια, αλλά ότι τον σκότωσε σωφρονιστικός υπάλληλος….

∆ικηγόρος: Το πιστοποιητικό θανάτου λέει ότι ο άνθρωπος πέθανε από θέµα στην καρδιά.

Κρατούµενος: Από θέµα καρδιά, ε;

∆ικηγόρος: Ναι, ναι.

Κρατούµενος: Ε, τότε θα του δηλώσω κάτι. Κάποιος θα πεθάνει, όχι από την καρδιά, αλλά από σφαίρα.

∆ικηγόρος: Εγώ σου λέω να περιµένουµε να δούµε τι θα πει ο γιατρός, ο ιατροδικαστής.

Κρατούµενος: ∆εν πέθανε από καρδιά. Τον δηλητηριάσανε. Ο π…ς ο Α……ς.»

Οπως όµως καταθέτει ο σωφρονιστικός υπάλληλος, το 2017 ο κρατούµενος τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι προστατεύει τον επιχειρηµατία Αριστείδη Φλώρο, κρατώντας τον στο ψυχιατρείο.

«Εκείνο το διάστηµα µε πήρε τηλέφωνο και επιβεβαιώνοντας την εµπλοκή, µου ζητούσε εξηγήσεις, γιατί παραµένει ο Φλώρος στο ψυχιατρείο και δεν τον διώχνω, αντιθέτως τον προστατεύω εκεί, µε αποτέλεσµα να µην µπορεί αυτός να τον εκβιάζει αποτελεσµατικά και να πάρει τα λεφτά του. Και κατέληξε ότι αυτό πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε. Του είπα “ρε, πάλι τα ίδια άρχισες, τα ίδια που έλεγες για τον Π.Α.;”. Του το είπα αυτό, γιατί λίγο καιρό πριν µε είχε ξαναπάρει τηλέφωνο και µου είχε πει να διώξω τον συγκεκριµένο κρατούµενο από το ψυχιατρείο, γιατί έχω µάθει εκεί να προστατεύω τους π… και δεν µπορεί να τον σκοτώσει εκεί. Κι αν δεν τον διώξω, εννοούσε τον Φλώρο, θα αναγκαστεί να σκοτώσει τη µάνα του και γι’ αυτό θα φταίω εγώ. Και τις δύο φορές, είναι αλήθεια, η κουβέντα µας κατέληξε σε εκατέρωθεν βρισιές, µε τη µόνιµη επωδό του: “Εγώ για καλό σου το λέω”».

ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1420,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,444,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4729,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2304,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3895,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,533,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μαφία των φυλακών: Οι διάλογοι-σοκ του φερόµενου ως αρχηγού µε τρεις δικηγόρους!!!
Μαφία των φυλακών: Οι διάλογοι-σοκ του φερόµενου ως αρχηγού µε τρεις δικηγόρους!!!
Μαφία των φυλακών: Οι διάλογοι-σοκ του φερόµενου ως αρχηγού µε τρεις δικηγόρους!!!
https://4.bp.blogspot.com/-7xlr6foPHQ4/XKuOgZLEw3I/AAAAAAABzP0/Gqe6umA_TPUQYX6E4vmBnWlwssR7OE0ogCLcBGAs/s640/mafia-twn-fylakwn-i-dialogoi-sok-tou-fero%25C2%25B5enou-ws-arxhgou.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-7xlr6foPHQ4/XKuOgZLEw3I/AAAAAAABzP0/Gqe6umA_TPUQYX6E4vmBnWlwssR7OE0ogCLcBGAs/s72-c/mafia-twn-fylakwn-i-dialogoi-sok-tou-fero%25C2%25B5enou-ws-arxhgou.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/04/mafia-twn-fylakwn-i-dialogoi-sok-tou-feroenou-ws-arxhgou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/04/mafia-twn-fylakwn-i-dialogoi-sok-tou-feroenou-ws-arxhgou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων