$type=sticky$count=4$cate=1$icon=1$show=home

Ο σεισμός στο Ισραήλ προάγγελος για τον ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστος);

Ο σεισμός στο Ισραήλ προάγγελος για τον ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστος);


ΣΧΟΛΙΟ : Στην Αγία Γραφή υπάρχει καταγραφή ενός μεγάλου σεισμού σε Ισραήλ και Ιορδανία κατά την διάρκεια του πολέμου Γωγ και Μαγώγ.Το παρακάτω άρθρο είναι βασισμένο σε Εβρα’ι’κή ιδεολογία.

Ένας μικρός σεισμός στο Ισραήλ την Τετάρτη έμεινε σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητος, αλλά ένας ραβίνος, ο οποίος είναι ειδικός στις καταγραφές των εσχάτων ημερών που είναι κρυμμένοι στην αριθμολογία, επανεξέτασε τα δεδομένα, επισημαίνοντας ότι δείχνουν μια πραγματική αλλαγή,θα αποκαλυφθεί ο Μεσσίας.

Ένας σεισμός μεγέθους 4,4 στην κλίμακα ρίχτερ,συγκλόνισε το κεντρικό Ισραήλ.

Στις 8:00 μ.μ.περίπου, ο σεισμός άρχισε, με το επίκεντρο περίπου 150 μίλια από την ακτή της Μεσογείου , μεταξύ των βορείων πόλεων της Χάιφα και της Hadera, σύμφωνα με το Γεωφυσικό Ινστιτούτο .

Αυτός ήταν ο πρώτος σοβαρός σεισμός που γίνεται αισθητός στην Αγία Τήξη από τον Ιανουάριο, όταν αισθάνθηκαν ένα σεισμό 3,6 ρίχτερ στο βόρειο τμήμα της χώρας. Το Ισραήλ είναι σεισμικά ενεργό, που βρίσκεται κατά μήκος της συριακής-αφρικανικής γραμμής , η οποία εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Ιορδανίας, μέρος της μεγάλης κοιλάδας Rift, που εκτείνεται από τον ανατολικό Λίβανο έως τη Μοζαμβίκη.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ένας μεγάλος σεισμός στατιστικά χτυπά το Ισραήλ κάθε 80-100 χρόνια. Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός που έπληξε την περιοχή ήταν τον Ιούλιο του 1927, με το επίκεντρο στο βόρειο τμήμα της Νεκράς Θάλασσας. Πολλές πόλεις υπέστησαν σοβαρές βλάβες και περίπου 300 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Στο εγγεγραμμένο ιστορικό, η κοιλάδα του Ιορδάνη γνώρισε μεγάλους σεισμούς στα χρόνια 746 και 1033. Οι επιστήμονες ανησυχούν περισσότερο για το νότιο Ισραήλ, το οποίο εκτιμούν ότι πλήττεται από σημαντικό σεισμό μεγαλύτερο από το μέγεθος 6 ρίχτερ κάθε 500 χρόνια, με μεγάλο περιθώριο σφάλματος. Το νότιο τμήμα δεν είναι ενεργό από το 1212, πριν από 800 χρόνια.

«Μια φορά κάθε 1.000 χρόνια, το Ισραήλ κλονίζεται από έναν σεισμό αρκετά κακό για να αφήσει 70.000 ανθρώπους άστεγους και να σκοτώσει αρκετές χιλιάδες. Και μια φορά κάθε 2.500 χρόνια, μπορούμε να περιμένουμε έναν σεισμό που αφήνει 200.000 άστεγους και θα μπορούσε να σκοτώσει τουλάχιστον 7.000 ανθρώπους, εκτιμούν οι στατιστικοί «.

Ομοίως, μια υποεπιτροπή εγχώριας ετοιμότητας της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κνεσέτ διαπίστωσε ότι, εάν το Ισραήλ κτυπηθεί από σεισμό μεγέθους 7,5 ρίχτερ, εκτιμάται ότι θα σκοτωθούν 7.000 άνθρωποι, άλλοι 8.600 θα είναι οι τραυματίες και 377.000 οι άστεγοι. Επιπλέον, η χώρα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ζημιές έως και 200 ​​δισεκατομμυρίων ΝΑΚ.

Οι μαζικοί σεισμοί στο Ισραήλ προφητεύονται για να συνοδεύσουν την πολυεθνική σύγκρουση Γωγ και Mαγώγ που θα σηματοδοτήσει το τέλος των έσχατων καιρών .

Την ημέρα εκείνη, όταν ο Γογ βάλει το πόδι του στο έδαφος του Ισραήλ, δηλώνει ο Χάσεμ, ο οργισμένος θυμός μου θα φουσκώσει. Γιατί έχω διατάξει με την αγανάκτησή Μου και με τη φλεγόμενη οργή Μου: Την ημέρα εκείνη, θα έρθει ένας τρομερός σεισμός στη γη του Ισραήλ . Τα ψάρια της θάλασσας, τα πτηνά του ουρανού, τα θηρία του αγρού, όλα τα ερπετά που κινούνται στο έδαφος και κάθε ανθρώπινο ον πάνω στη γη θα σεισθούν μπροστά Μου. Τα βουνά θα ανατραπούν, θα γκρεμιστούν βράχοι και κάθε τοίχος θα καταρρεύσει στο έδαφος. Ιεζεκιήλ 38: 18-20(Ισραηλινή έκδοση).

Ο ραβίνος Yekutiel Fish, εμπειρογνώμονας στον εβραϊκό μυστικισμό,επισήμανε αρκετές λεπτομέρειες στον σεισμό του χθες που έδειχνε ότι είχε σημασία για τις έσχατες ημέρες.

«Το επίκεντρο ήταν σχεδόν 250 χιλιόμετρα μακριά από την ισραηλινή ακτή», δήλωσε ο Rabbi Fish στο News Breaking Israel . Ο ραβίνος σημείωσε ότι καθώς οι μεσογειακές δονήσεις συνεχίζονται, μπορούν να κινηθούν προς τη θάλασσα. «Η απόσταση αυτή υποδηλώνει τις 270 ημέρες της κύησης πριν από τη γέννηση. Η gematria (εβραϊκή αριθμολογία) της הריון (εγκυμοσύνη) είναι 271, η ολοκλήρωση των 270 ημερών της κύησης και η έναρξη της διαδικασίας γέννησης. Βρισκόταν από την ακτή της Hadera, η οποία είναι ο Heder (το δωμάτιο) του ‘Yah’ (Θεός). Οι σοφοί αναφέρονται στη μήτρα ως «αίθουσα του Θεού». Ο σεισμός μέτρησε 4,4 στην κλίμακα Ρίχτερ, ο οποίος είναι ίσος με το gematria του «φράγματος» (αίμα), το οποίο είναι 44. »

Ο Rabbi Fish εξήγησε το νόημα πίσω από αυτές τις μυστικές συνδέσεις.

«Το αίμα αρχίζει όταν τελειώνει η εγκυμοσύνη και αρχίζει η γέννηση», δήλωσε ο Rabbi Fish. «Ο σεισμός ήταν στον ωκεανό που συμβολίζει τη μήτρα».

«Ο σεισμός την Τετάρτη σήμανε το τέλος της περιόδου αναμονής», δήλωσε ο Rabbi Fish. «Ήταν η επίσημη ημέρα της έναρξης της γέννησης του Μεσσία.»

Ο ραβίνος σημείωσε ότι η λέξη για το έλεος είναι «ραχαμίμ», που προέρχεται από τη λέξη «rechem» (μήτρα).
«Αυτή είναι η τελευταία περίοδος κατά την οποία οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν t’shuvah (μετάνοια, κυριολεκτικά« επιστροφή »), δήλωσε ο Rabbi Fish. Μετά από αυτό, δεν θα υπάρξει κανένα έλεος γιατί είναι το τέλος της εποχής στη μήτρα, ο χρόνος που ζούμε στο ραχαμίμ ».

Ο Ραβίνος εντόπισε τη φύση που είναι η όψη του Θεού που αντικατοπτρίζεται στο όνομά του «Ελοχίμ», που αναφέρεται στην ιδιότητα του Θεού για την κρίση. Φυσικές καταστροφές πρόκειται να εμφανιστούν στα τέλη των ημερών για να εμφανιστεί αυτή η πτυχή της κρίσης, ώστε οι άνθρωποι να μετανοήσουν και να επιστρέψουν στον Θεό.

«Όλος ο κόσμος θα κριθεί ενώπιον του Μεσσία», δήλωσε ο Ράββι στο News Breaking Israel. «Η φύση θα αλλάξει, θα είναι λιγότερο φυσιολογική, γιατί ο Θεός θα την καθοδηγήσει με πιο άμεσο τρόπο».

«Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αληθές κατά τη διάρκεια του πολέμου Γωγ και Mαγώγ «, είπε. «Ο πόλεμος θα είναι μοναδικός στο ότι δεν θα είναι απλά ένας πόλεμος μεταξύ των χωρών. Ο Θεός θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μέσω της φύσης, μέσω φυσικών καταστροφών. »
Ο ραβίνος δήλωσε ότι οι φυσικές καταστροφές που προηγούνται του Μεσσία θα είναι καθολικές, αλλά το Ισραήλ θα απαλλαγεί από τις καταστροφικές πτυχές.

«Ακόμα και τώρα, βλέπουμε καταστροφικούς σεισμούς, ηφαίστεια και τυφώνες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Rabbi Fish. «Εδώ στο Ισραήλ, οι σεισμοί είναι πολύ πιο ήπιοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Ισραήλ έχει την προστασία των τζαντίκων (δίκαιων), ζωντανών και νεκρών, αποκαλυπτομένων και κρυμμένων «.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,117,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,464,ΑΠΟΨΕΙΣ,1427,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,762,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,450,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,653,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4739,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1531,ΕΛΛΑΔΑ,2662,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,320,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,90,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2312,ΚΥΠΡΟΣ,265,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1728,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1243,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,307,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2198,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3903,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,141,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1140,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,537,ΥΓΕΙΑ,2320,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2964,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ο σεισμός στο Ισραήλ προάγγελος για τον ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστος);
Ο σεισμός στο Ισραήλ προάγγελος για τον ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστος);
Ο σεισμός στο Ισραήλ προάγγελος για τον ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστος);
https://4.bp.blogspot.com/-rzK310mPBBo/XN_qsCEHZEI/AAAAAAAB0Dg/F724FBUaf_wxz6OczYGoNyiwtPlXYqdzwCLcBGAs/s640/o-seismos-sto-israil-proangelos-gia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-rzK310mPBBo/XN_qsCEHZEI/AAAAAAAB0Dg/F724FBUaf_wxz6OczYGoNyiwtPlXYqdzwCLcBGAs/s72-c/o-seismos-sto-israil-proangelos-gia.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/05/o-seismos-sto-israil-proangelos-gia.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/05/o-seismos-sto-israil-proangelos-gia.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων