$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Το Σιωνιστικό «Δημοκρατικό Τόξο» έφερε συμφορές στη Ελλάδα, και στον Ελληνισμό.

Αρχίζουμε από τον Τσίπρα που πούλησε τη Μακεδονία, και έφερε τους Λαθρομετανάστες, εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σειρά έχει η Θράκη, με το Αιγαίο και τα Νησιά.

Οι Επικυρίαρχοι της Γης έκαναν τα σχέδιά τους, ο «Έλληνας» Πρωθυπουργός τι έπραξε;
Απλώς εκτέλεσε εντολές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

Το Ελληνικό Σιωνιστικό πολιτικό σύστημα, είναι υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Επικυρίαρχων της Γης.
Υπάρχει μία εικόνα που οι Έλληνες πολιτικοί, ίστανται εις προσοχή, υποβάλλοντας τα σέβη τους, προς τον Πρέσβη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των γνωστών Κοσμοκρατόρων, και Πλανηταρχών.
Δείγμα ξενοκρατίας, και υποταγής στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γής.
Εξέλιπε πάσα Εθνική αξιοπρέπεια.
Στις εκλογές προσπαθούν να ξεγελάσουν το Λαό με ψέματα, ρουσφέτια, και ψεύτικες υποσχέσεις, και μετά τις εκλογές κάνουν τα σχέδια των Πλανηταρχών.

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το πρώτιστον μέλημά τους.

Εκ Θεού άρχεσθε.

1.- O PAPAS είναι δικός τους.
2.- Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος είναι εκλεκτοί του Σιωνιστή Πλανητάρχη Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι της γενιάς αυτών που ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!

Η σημερινή ηγεσία του Χριστιανισμού τον λατρεύει…..
3.-Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ κάλεσε τους Τούρκους στη ΚΥΠΡΟ, κατόπιν εντολής του Σιωνιστή ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ-ΥΠ.ΕΞ. της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.) μέσα στα πλαίσια της τριμελούς συμμαχίας, (Αγγλία-Τουρκία-Ελλάδα), και οι Τούρκοι έμειναν για πάντα.

Το Ελληνικό Σιωνιστικό Πολιτικό Σύστημα.

1.- Ο Κων/ντινος Καραμανλής είπε: «Η Κύπρος κείται μακράν». Άφησε τους Τούρκους να εισβάλλουν και να τη διχοτομήσουν!!!
2.- Ο Σημίτης: στα ΙΜΙΑ, απέφυγε να κάνει πόλεμο με την Τουρκία, αν και είχαμε «κλειδώσει» τον Τούρκικο Στόλο στο Αιγαίο. Εκτέλεσε εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων αφεντικών του.
3.- Ο Γ.Α.Π. έφερε τη χρεοκοπία, τα Δάνεια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τα Μνημόνια, τη Λιτότητα, τη πτώση των μετοχών, τις Αξιολογήσεις, τα CAPITAL CONTROLS, Μεταρρυθμίσεις, Μακροπρόθεσμα, Μεσοπρόθεσμα, Βραχυπρόθεσμα, Υποχωρήσεις, το Πρωτογενές Πλεόνασμα, τη Ποσοτική Χαλάρωση, τα Προαπαιτούμενα, τους «ΘΕΣΜΟΥΣ» του ΤΟΜΣΕΝ & Δρακουλέσκου, τον Κόφτη, τα Πολυνομοσχέδια, τους Εφαρμοστικούς Νόμους, τη Διάσωση των Τραπεζών, Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, και ο φουκαράς ο Ελληνικός Λαός πληρώνει.
Αυτά μην τα ξεχνάμε………..
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ!!!!!!

ΑΙΩΝΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!

4.- Ύστερα ήλθε ο Σαμαράς, και έφερε τη Σιωνίστρια Μέρκελ, με το δεύτερο Μνημόνιο………………..
5.- Κατόπιν ήλθε ο ΤΣΙΠΡΑΣ, με το Τρίτο Μνημόνιο, τις υποχωρήσεις στα Εθνικά Θέματα, (Μακεδονία-Αιγαίο), τους Λαθρομετανάστες, το Υπερ-Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, και τη δημόσια περιουσία υποθηκευμένη για 100 χρόνια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ισχυρίζεται ότι μας έβγαλε από τα Μνημόνια!!!
6.-Ο Προκόπης εκτελεί ότι τον διατάξουν οι Κοσμοκράτορες.
7.- Προκόπης & Τσίπρας είναι παιδιά του σωλήνα των Κοσμοκρατόρων.

Τη διστακτικότητα και την ατολμία των «Ελλήνων» πολιτικών, την πληρώνουμε εμείς σήμερα, που οι S-400 των Τούρκων θα μας κάνουν σκόνη……………….
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, μας πάνε για πόλεμο με την Τουρκία, για να μη χάσει ο ΤΣΙΠΡΑΣ την Εξουσία!!!

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου και της αφύπνισης, προς όλους τους Έλληνες, Τσίπρας και Κοσμοκράτορες, μας πάνε για πόλεμο τον Ιούνιο;;;
Και η ζωή για τον Έλληνα συνεχίζεται υποθηκευμένη στο δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Εθνικισμός μονομερώς εφαρμόζεται και επιβάλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη Τουρκία-Αλβανία-Σκόπια «βράζει».
Διεκδικούν εδάφη μας!!!!!!

Κατά τα άλλα το Ελληνικό Σιωνιστικό πολιτικό σύστημα, καλά κρατεί………………
Το «Σιωνιστικό Δημοκρατικό Τόξο», όπως αρέσκεται να το λέει ο Λαός.
Κατά τα άλλα «Ανήκομεν στη Ευρώπη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ» που λέει ο Προκόπης.

ME TETOIOYΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου...
  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο  blog - sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων.
  • Το blog - sahiel.gr περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.
  • Εάν εντοπίσετε στο  blog - sahiel.gr κείμενα στα οποία είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας - email: sahielgr@gmail.com ... Στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Αυτή η ιστοσελίδα είναι μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

[/fa-fire/ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ]_$type=two$h=0$meta=0$rm=0$snip=0$show=home

Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,110,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,427,ΑΠΟΨΕΙΣ,1319,ΑΡΗΣ,174,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,549,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,754,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,198,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,403,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,38,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,33,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,641,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4597,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1450,ΕΛΛΑΔΑ,2619,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,318,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1019,ΕΣΕΙΣ,500,ΗΛΙΟΣ,104,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,265,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,80,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,103,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2180,ΚΥΠΡΟΣ,258,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,151,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,616,ΝΑΣΑ,481,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,615,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,8,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1645,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,611,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,271,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1219,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,300,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2108,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,154,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3772,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,179,ΣΕΛΗΝΗ,83,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,129,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1119,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,49,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1124,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,30,ΤΟΥΡΚΙΑ,473,ΥΓΕΙΑ,2218,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,87,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,55,LIFESTYLE,319,UFO,213,VIDEO,2931,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
https://1.bp.blogspot.com/-tl2PZGKtwHI/XQ5jp_5rrmI/AAAAAAAB09w/sCX9vGgzWgI8DkPDs18i8aROL9oZZxThgCLcBGAs/s640/sahiel.gr.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-tl2PZGKtwHI/XQ5jp_5rrmI/AAAAAAAB09w/sCX9vGgzWgI8DkPDs18i8aROL9oZZxThgCLcBGAs/s72-c/sahiel.gr.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/06/blog-post_22.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/06/blog-post_22.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Προβολή όλων ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Table of Content