$type=sticky$count=4$cate=1$icon=1$show=home

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΩΡΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ!!! ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

ΤΙΣ ΤΕΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ, ΝΑΙ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ BLACK OUT. MΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ!!

“”ΟΥΦ ΛΕΣ.. ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!”

ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ…

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
7.000.000 καταναλωτες ΔΕΗ × 480€ ΕΤΗΣΙΩΣ = 3.360.000.000€ ΔΙΣ εσοδα το χρονο και πτωχευσε η ΔΕΗ;;; ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ….

ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ… ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!


ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, -ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ!!! – ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο “ΣΩΤΗΡΑΣ”, Ο “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ”. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ – ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΒΛΕΠΕ FRAPORT ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ …ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

ΤΗΝ Δ.Ε.Η ΣΟΥ!! ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ- ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ!!!!

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ!!!
Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ, ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.. ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ, ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ…… ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ…

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ… ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!! ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ!! – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ -ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ “ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ” ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ, “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ” ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΣ!!! ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!

Οι εταιρείες ιδιωτικού δικαίου δεν μπορούν να ασκούν αστυνομική εξουσία σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με αριθμό 1934 του 1998. Αυτή ασκείται αποκλειστικά από το κράτος και νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Κατά συνέπεια η ΔΕΗ Α.Ε. που είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου δεν δικαιούται να εισπράττει πρόστιμα και να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν την συγκεκριμένη επιβάρυνση.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ …”ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ”.
Ε, ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ- ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ Η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΙ” ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ…ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014…!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΗ;;; ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟ ΦΛΩΡΟ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗΝ ;;; ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;; ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ;;;

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η … ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ;;;

Ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ ως δικηγόρος υπερασπίστηκε και τελικά αθώωσε τον κο Φλώρο που με το σκάνδαλο της ENERGA κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 257 εκατομμύρια ευρώ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ…!!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ;; ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ….

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;;; ΔΕΝ;;;

ΥΓ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΤΟ 51% ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε (4389/2016)ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ “ΚΡΑΤΙΚΟ” ΟΡΓΑΝΟ… ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!

ΕΛ.ΑΛ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Το διαβάσαμε στο: e-synews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,117,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,464,ΑΠΟΨΕΙΣ,1427,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,762,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,450,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,653,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4739,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1531,ΕΛΛΑΔΑ,2662,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,320,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,90,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2312,ΚΥΠΡΟΣ,265,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1728,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1243,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,307,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2198,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3903,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,141,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1140,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,537,ΥΓΕΙΑ,2320,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2964,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??
https://1.bp.blogspot.com/-SkIKEyg1TzQ/XTkO9laxx_I/AAAAAAAB17w/BdwgJ3psjTEN2KU9myoBL6ckK8EAlj1pgCLcBGAs/s640/chrimatistiriaki-axia-jumbo-2-4dis-dei-535ekat-xerei.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-SkIKEyg1TzQ/XTkO9laxx_I/AAAAAAAB17w/BdwgJ3psjTEN2KU9myoBL6ckK8EAlj1pgCLcBGAs/s72-c/chrimatistiriaki-axia-jumbo-2-4dis-dei-535ekat-xerei.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/chrimatistiriaki-axia-jumbo-2-4dis-dei-535ekat-xerei.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/chrimatistiriaki-axia-jumbo-2-4dis-dei-535ekat-xerei.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων