$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$hide=mobile$show=home

$hide=mobile$show=home

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ


ανάκριση για Siemens…

Ο αόρατος κ. Κόκκαλης…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

Με πληροφορίες από: egerssi.gr

Αποδεικνύεται ότι οι σαρωτικές αλλαγές του Ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμμέσως πλην σαφώς ευεργετικές και για την υπόθεση της Siemens στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων! Αφού μετατρέπονται κακουργήματα σε πλημμελήματα! Αφού έγκριτοι νομικοί θεωρούν ότι αυτή η πολύκροτη υπόθεση, που χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του αιώνα, οδηγείται σε πλήρες ναυάγιο!

Άλλωστε για τον λόγο αυτό κι ενώ η Εισαγγελέας Έδρας είχε αγορεύσει τον περασμένο Απρίλιο, εν τούτοις χθες αγόρευσε εκ νέου μετά τις σεισμικές αλλαγές του Ποινικού Κώδικα! Η Εισαγγελέας Ελένη Σκεπαρνιά ανέφερε πως με τις αλλαγές του Π.Κ. έχει παραγραφεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας υπαλλήλων, από τη στιγμή που δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, ο υπάλληλος του ΟΤΕ πλέον!

Ωστόσο, η Εισαγγελέας για τους κατηγορουμένους που το κατηγορητήριο περιλαμβάνει δωροδοκία άγνωστων προσώπων, τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολιτικοί ή υπάλληλοι υπουργείων, θα μπορούσαν να καταδικαστούν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Έτσι, για 22 από τους κατηγορούμενους η κυρία Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή τους γι΄ αυτό το αδίκημα που παραμένει κακούργημα! Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται κι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος, αλλά και ο οικονομικός Διευθυντής του τμήματος Τηλεπικοινωνιών του γερμανικού κολοσσού Χρήστος Καραβέλας, καθώς και το πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης!

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε όλοι, πως το πολιτικό Σύστημα Εξουσίας φροντίζει για την αθώωση του Μιχάλη Χριστοφοράκου (αφού φρόντισε να τον ταξιδέψει στην ελευθερία της Γερμανίας) και η Εισαγγελέας της Έδρας πασχίζει να τον καταδικάσει!

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην 23η πταισματοδίκη για την Siemens…

Από τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο του “Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος” Νίκο Νικολόπουλο, λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου και το οποίο όχι μόνο είναι αποκαλυπτικό, αλλά ταυτόχρονα συγκλονιστικό! Και ενδεχομένως να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου φοβερών αποκαλύψεων:

«Η κατάθεση του διευθυντικού στελέχους της Siemens ΑΕ Ευάγγελου Σέκερη στη δίκη για τα “μαύρα ταμεία” της, προξένησε το Εισαγγελικό ενδιαφέρον και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα η 23η Πταισματοδίκης έχει αρχίσει να καλεί μάρτυρες κι ένας από αυτούς είναι ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρώην Υπουργός Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος πρόκειται να καταθέσει την Τρίτη.

Ως γνωστόν ο Νίκος Νικολόπουλος έχει πρωτοστατήσει για να έλθουν στο φως τα “μαύρα” έργα και ημέρες της Siemens, ασκώντας τον αναγκαίο κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ειδικότερα, στις 13-11-2018 είχε καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, επισυνάπτοντας την αποκαλυπτική κατάθεση του κ. Σέκερη στο Ά Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.


Μεταξύ άλλων, ο κ. Σέκερης είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ίδρυση της εταιρίας TelepassPort, την ίδια περίοδο που είχαν συναφθεί προγραμματικές συμφωνίες με τον ΟΤΕ. Στη διοίκηση της συγκεκριμένης εταιρίας, που ήταν ανταγωνιστική του ΟΤΕ, ανέφερε πως μετείχαν στελέχη του ΟΤΕ, ενώ βασικός μέτοχος ήταν μια υπεράκτια εταιρία με την επωνυμία Clap Hand της οποίας οι μέτοχοι, όπως ανέφερε, παραμένουν μέχρι και σήμερα άγνωστοι.

Ο Ευάγγελος Σέκερης τόνισε ότι η Clap Hand χρήζει ιδιαίτερης έρευνας, καθώς ήταν ο βασικός μέτοχος της νεοσύστατης, τότε TelepassPort η οποία αργότερα εξαγοράστηκε από την Lannet,τηλεπικοινωνιακή εταιρία του Θωμά Λαναρά».

Τα ερωτήματα που είχε απευθύνει ο Νίκος Νικολόπουλος προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ήταν τα ακόλουθα:

1ον Ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβετε, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες του ουσιώδη μάρτυρα στη δίκη της Siemens και εν ενεργεία διευθυντικού της στελέχους κ. Ευάγγελου Σέκερη, εάν και εσείς όπως και ο Ελληνικός λαός διαπιστώνετε μια ύποπτη και ανησυχητική σιωπή και απραξία- παρότι παρήλθε ένας χρόνος και πλέον από αυτές τις καταγγελίες- τόσο από πλευρά σας, όσο και από την πλευρά της Ελληνικής δικαιοσύνης για τη διερεύνηση της υπεράκτιας εταιρίας- φάντασμα με την επωνυμία Clap hand, που ενδεχομένως να υποκρύπτει τη διαδρομή του «μαύρου χρήματος» σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα;

2ον Μετά από τις παραπάνω αναφορές κ. Υπουργέ, συμφωνείτε πως τα στοιχεία είναι πάρα πολλά και άκρως αποκαλυπτικά, προκειμένου να ζητήσετε- όπως έχετε καθήκον και υποχρέωση- μια μεγάλη έρευνα για την TelepassPort Hellas ΑΕ και τον βασικό της μέτοχο, την υπεράκτια εταιρία Cup hand;

3ον Είναι δυνατόν σε μια χώρα δικαίου- όπως πιστεύω ακράδαντα πως είναι η χώρα μας- να μη διερευνώνται σε βάθος τέτοιες απίστευτες καταγγελίες, που ειπώθηκαν μάλιστα ενώπιον του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας;

4ον Έχει σχηματιστεί δικογραφία για όλα τα ανωτέρω αξιόποινα γεγονότα που ζημίωσαν με δεκάδες ή εκατοντάδες εκατ. Ευρώ τα δημόσια ταμεία;»!

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Όλοι προστατεύουν τον Σωκράτη Κόκκαλη…

Στα συρτάρια του ΟΤΕ – όπως ενημερωνόμαστε – βρίσκονται δυο αγωγές που ασκήθηκαν από την εποχή που ο Πέτρος Λάμπρου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ το 1996 (Διοικητής της Αγροτικής τράπεζας, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και ταμίας του ΠΑΣΟΚ), οι οποίες αφορούν τα πρώτα ψηφιακά του 1993 κατά της Siemens και της Intracom, αξίας σήμερα 55-56 εκατομμυρίων ευρώ!

Η αρχική αξίωση του ΟΤΕ ήταν περί τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ για την κάθε εταιρεία! Η αγωγή κατά της Siemens μας πληροφόρησαν ότι έφθασε μέχρι τον Άρειο Πάγο και κρίθηκε αόριστη (;;;)! Η αγωγή όμως κατά της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη δεν βρίσκεται καν στην πρώτη φάση!


Ωστόσο, στα τέλη του 2017 ο ΟΤΕ επανεκτίμησε τις δυο αυτές αγωγές στα 28 εκατομμύρια ευρώ για την κάθε εταιρεία, κι ενώ είχε αναγγελθεί ότι θα τις ενεργοποιήσει (της Siemens με επαρκή νέα στοιχεία) άμεσα, μέχρι σήμερα δεν έγινε κάτι! Μήπως επειδή τα βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, εκλέγοντάς τον ευρωβουλευτή και η διοίκηση του ΟΤΕ έκανε πίσω;

Η σημερινή κυβέρνηση θα πιέσει την διοίκηση του ΟΤΕ, ώστε να προχωρήσουν οι δυο αυτές αγωγές που κρύβουν 55-56 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία έχει τόσο ανάγκη η ελληνική οικονομία, ή θα ποιήσει κι εκείνη την πεπατημένη του ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων κυβερνήσεων;

Τελικά όλοι προστατεύουν τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη;

Ελλάς το μεγαλείο σου…


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,116,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,462,ΑΠΟΨΕΙΣ,1420,ΑΡΗΣ,175,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,761,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,124,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,444,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,652,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4729,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1522,ΕΛΛΑΔΑ,2657,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,319,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1035,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,88,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2304,ΚΥΠΡΟΣ,264,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1724,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1241,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,305,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2188,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,155,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3895,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,139,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1139,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1137,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,533,ΥΓΕΙΑ,2318,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,329,UFO,215,VIDEO,2963,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
https://1.bp.blogspot.com/-Tmw5ATyXYiE/XTAzvzkgv1I/AAAAAAAB1xI/gsM8qrP3t_4HEZFwH77tsUIqgTPCCYHLwCLcBGAs/s640/h-eisaggeleas-epimenei-paroti-o-syriz.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Tmw5ATyXYiE/XTAzvzkgv1I/AAAAAAAB1xI/gsM8qrP3t_4HEZFwH77tsUIqgTPCCYHLwCLcBGAs/s72-c/h-eisaggeleas-epimenei-paroti-o-syriz.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/h-eisaggeleas-epimenei-paroti-o-syriz.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/h-eisaggeleas-epimenei-paroti-o-syriz.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων