$type=sticky$count=4$cate=1$icon=1$show=home

Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής

Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής


Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής

Οπως ο δήμαρχος του Μεντεγίν το σπίτι του Εσκομπάρ


Η μέρα που οι Στουρνάρας-Σαμαράς έκλεισαν την ΕΡΤ ήταν ιστορική και ίσως το μόνο θετικό που άφησαν πίσω τους τα μνημόνια. Η σατυροβαρκάρικη δημόσια τηλεόραση δεν ήταν παρά ένα μαύρο κουτί. Θα προσπαθήσει λέει-σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος-η νέα κυβέρνηση να βάλει τάξη στο άθλιο παραμάγαζο του Καλφαγιάννη.

Από τον Ian Ford

Αυτό μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο. Αυτό που αξίζει στην ΕΡΤ είναι ένα οριστικό καλοχτενισμένο λουκέτο.

–Κυριάκο, κλείσε τώρα την παράγκα της Αγίας Παρασκευής. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις εξορθολογισμό…Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει και στην συνέχεια να ανατιναχθεί και το κτίριο της Αγίας Παρασκευής όπως ο δήμαρχος της πόλης Μεντεγίν στην Κολομβία ανατίναξε το σπίτι του Εσκομπάρ που ήταν προορισμός για εκατομμύρια τουρίστες. Μια εικόνα που αδικούσε τόσο τους συγγενείς των θυμάτων του…

Πάρτε παράδειγμα τις καταγγελίες της δημοσιογράφου Πολλάλη για τον αιώνιο αρχισυνδικαλισταρά της ΕΡΤ. Ομιλούμε για τον ανεκδιήγητο Καλφαγιάννη ο οποίος με τραμπούκικο τρόπο επιτέθηκε στην ανυπεράσπιστη συριζαία (πως αλλιώς θα έκανε εκπομπή στη χαζοΕΡΤ;) δημοσιογράφο Μαίρη Πολλάλη. Η Πολλάλη μπουχτισμένη από την κατάσταση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το δράμα της. Πράγματι πρόκειται για συνθήκες ανθυγιεινής εργασίας μόνο και μόνο να έχεις απέναντί σου τον Καλφαγιάννη. Φυσικά η Κολομβία των Βαλκανίων δεν μπορούσε να έχει καλύτερη τηλεόραση από το κωλοχανείο της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ ταιριάζει απόλυτα στην Κολομβία.


Ιδού τι έγραψε το ταλαίπωρο κορίτσι;

Στην έναρξη της εκπομπής της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση», σήμερα 11-06-2018, αναφερθήκαμε στην μαύρη επέτειο από το «μαύρο» που έπεσε στη δημόσια τηλεόραση το καλοκαίρι του 2013 και στον πραγματικό, ανιδιοτελή αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων, εργαζόμενων της ΕΡΤ, για την εργασία τους και τη διασφάλιση της ίδιας της Δημοκρατίας. Το προσωπικό μου σχόλιο ήταν ότι «ήταν μαύρο στη Δημοκρατία» και γι’αυτό μας αφορά όλους και έχουμε υποχρέωση να τιμούμε τους πραγματικούς αγώνες, από αληθινούς εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης και της έγκυρης ενημέρωσης, μέσα από την «ιερή» συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Αυτό για του λόγου το αληθές και το εν λόγω απόσμασμα μπορεί να δει οποιοσδήποτε το θελήσει στο βίντεο της εκπομπής.

Στο διάλειμμα της σημερινής εκπομπής και πριν προλάβει καλά καλά να πέσει το σήμα των διαφημίσεων, εισέβαλε στο στούντιο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Καλφαγιάννης, και μπροστά στην καλεσμένη νομικό Χριστίνα Χαλιλοπούλου, καθώς και στους καλεσμένους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βούλα Κεχαγιά, αλλά και ενώπιον των τεχνικών και δημοσιογράφων της «Πρώτης Είδησης», απαίτησε να μάθει γιατί δεν αναφερόμαστε «ολη την ημέρα» από την εκπομπή στο «μαύρο» της ΕΡΤ, γιατί «έκοψα» -οπως είπε- συναδελφο όταν μιλούσε για το «μαύρο», κατηγορώντας με προσωπικά για «εμπάθεια» και μάλιστα «πολύ μεγάλη εμπάθεια», φωνάζοντας και απειλώντας με φράσεις, όπως «ποια είσαι εσύ που θα κάνεις αυτό που θέλεις εδώ μέσα» (σ.σ. ολοι γνωρίζουν οτι τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν συγκεκριμένους χρόνους στην κάθε ενότητα, τους οποίους οι παρουσιαστές καλούνται να διαχειριστούν). Η απάντησή μου ήταν ότι με αυτό το θέμα ανοίξαμε την σημερινή εκπομπή και τον χαρακτηρισμό «εμπαθής» εναντίον της ΕΡΤ, που μού απέδωσε, τον παρακαλώ να τον πάρει πίσω. «Σε γράφω στα μαύρα μου κατάστοιχα, δεν παιρνω τιποτα πίσω», «πολύ σε έχουμε ανεχτεί εδώ μέσα», «ετοιμάζω χαρτιά για σένα», ήταν οι απαντήσεις που έλαβα από τον κ. Καλφαγιάννη, εν μέσω απειλών και φωνών, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των συναδέλφων μου. Αρνείτο, μάλιστα, να αποχωρήσει από το πλατώ της εκπομπής και ενώ ήμασταν λίγα δευτερόλεπτα πριν από το να βγούμε και πάλι στον «αέρα», συνέχιζε να μου απευθύνεται προσωπικά με χαρακτηρισμούς, κάνοντας υποδείξεις για το περιεχόμενο της εκπομπής, σε σχέση με το πώς και πόσο θα πρέπει να αναφερθώ στο κλείσιμο της ΕΡΤ.


Δεν ξέρω αν ο κ. Καλφαγιάννης εκφράζει το σύνολο των συναδέλφων μου στην ΕΡΤ, αν εκφράζει τους αληθινούς αγωνιστές δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς, ενάντια στην ανατροπή της φασιστικής και αντιδημοκρατικής απόφασης να κλείσει τον Ιούνη του 2013 η φωνή του πλουραλισμού και της δημοκρατίας και να μείνουν στο δρόμο εκατοντάδες συνάδελφοί μου.

Δεν ξέρω αν έχει, και από πού λαμβάνει, το δικαίωμα να εισβάλει στο πλατώ μιας εκπομπής και να ασκεί εκφοβισμό στο χώρο εργασίας τον δικό μου και των συναδέλφων μου.

Δεν ξέρω αν είναι «κράτος», όπως ακουγα να λένε γύρω μου μετά το εν λόγω περιστατικό, αλλά εγώ αρνούμαι να υπακούσω σε αυτό το «κράτος». Το Κράτος είναι ένα, έχει νόμους, κανόνες, δικαιώματα και υποχρεώσεις και σε αυτά «συμμορφώνομαι». Το γλείψιμο και το να κλείνω το στόμα σε απειλές δεν είναι στα προσόντα μου… Γνωρίζω ότι και οι συνάδελφοί μου που τιμούν τη δημοσιογραφία και την αξιοπρέπειά τους, δεν υπακούν σε υποδείξεις και σε απειλές τύπου «θα δεις εσύ πού θα πας», όπως αυτό (επί λέξη) που άκουσα σήμερα.

Η ΕΡΤ όμως δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Και κανένας δεν νομιμοποιείται να απειλεί και να εκφοβίζει δημοσιογράφους. Προσωπικά λογοδοτώ με τη επαγγελματική μου στάση, τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και τις αξίες μου, στους πολίτες που μας τιμούν με την επιλογή τους. Δεν υπακούω σε κανένα «συστηματάκι» που εξυπηρετεί προσωπικους ή άλλους σκοπούς. Στην παράσταση εντυπώσεων, που στη συνέχεια γίνεται «κλίμα» και μεταφέρεται σε διαδρόμους με στόχο να σπιλώσει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, δεν πληρώνω εισιτήριο.

Έχω υποστηρίξει και θα συνεχίσω να υποστηρίζω, όσο «μπούλινγκ» κι αν δεχθώ, τον αγώνα των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΕΡΤ για αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της πολυφωνίας, που όλοι οι συνάδελφοί μου, από κάθε πόστο της δημόσιας τηλεόρασης, υπηρετούν χωρίς να διεκδικούν το στέμμα της επανάστασης. Το έχω ξαναπεί, και δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ να με διαψεύσει, ότι το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει ΠΟΤΕ από κανένα πρόσωπο της Διοίκησης της ΕΡΤ, από κανένα πολιτικό κόμμα, απο κανέναν «παράγοντα» για να μου δώσει «γραμμή» για το πώς θα τοποθετούμαι απέναντι στους τηλεθεατές. Επίσης, δεν μού έχει εκφραστεί οποιοδήποτε παράπονο για τη δημοσιογραφική μου επάρκεια, για την αντικειμενικότητα και τη δικαιοσύνη με την οποία διαχειρίζομαι την επικαιρότητα από τη θέση τιμής την οποία που πρότεινε η ΕΡΤ, όταν μού ανέθεσε την συμπαρουσίαση της εκπομπής «Πρώτη Είδηση», μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η συνεργασία μου με το ΣΥΝΟΛΟ των συνεργατών της εκπομπής, αλλά και με όλους τους συναδέλφους της ΕΡΤ, όσο διάστημα εργάζομαι εκεί, ήταν και είναι ΑΨΟΓΗ, με απόλυτο σεβασμό, συναδελφικότητα, εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη του καθημερινού ρεπορτάζ από το πεζοδρόμιο και από θέσεις ευθύνης. Επίσης, για όσους δεν γνωρίζουν, τον οδηγό των εκπομπών τον βγάζουν οι αρχισυντάκτες, με τη συνεργασία όλων των συνεργατών μιας εκπομπής, και καμία παρέμβαση στη θεματολογία δεν έχει υποπέσει στην αντιληψή μου από κανέναν εκπρόσωπο της διοίκησης. Αυτά για να αποδίδονται τα δίκαια.

Προφανώς και δεν είμαι υπάλληλος κανενός που έχει μάθει να τρομοκρατεί.

Προφανώς, επίσης, και δεν περιμένω στήριξη ενάντια στο «κράτος» εκείνων που με το έτσι θέλω μπουκάρουν στο χώρο εργασίας οποιουδήποτε για να κάνουν υποδείξεις, να απειλούν και να δημιουργούν εντυπώσεις. Σήμερα μπορεί να είμαι εγώ, χθες ίσως ήταν κάποιος άλλος και αύριο ενδεχομένως να είναι ένας ακόμη, αν ανεχεται ο καθένας μας τέτοιες συμπεριφορές.

Υ.Γ. Το τηλεοπτικό μας ραντεβού είναι αύριο, στις 5:55 το πρωί, από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, όλου του ελληνισμού, των ανθρώπων που δεν έχουν κομματικά γυαλιά, εκείνων που σέβονται τη δημοκρατία, την πολυφωνία, την ενημέρωση, όλα όσα με ακεραιότητα υπηρετεί η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της.


-Κυριάκο, κάντο όπως ο Federico Gutiérrez

Tα πήρε στο κρανίο ο άνθρωπος μια και εξαιτίας τηλεοπτικών σειρών όπως το Narcos και δικτύων όπως το Netflix, το Nat Geo, το Discovery, κλπ που περιέγραφαν τη ζωή του Escobar με τέτοιο τρόπο που ηρωοποιούσαν τους δράστες και όχι τα θύματα με αποτέλεσμα να καταφθάνουν στην πόλη της Medellín στην Κολομβία εκατομμύρια τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο για να επισκεφθούν τα σημεία και τα σπίτια που έζησε και έδρασε ο ναρκέμπορος.

Ετσι ο δήμαρχος της πόλης δήμαρχος Federico Gutiérrez, του κεντροδεξιού κόμματος Movimiento Creemos, αποφάσισε να ανατινάξει το συγκρότημα Moνακό την οικογενειακή κατοικία του Escobar στη δεκαετία του ’80 και το Napoles, έναν ιδιωτικό ζωολογικό κήπο που τότε ήταν γεμάτος εξωτικά ζώα.

Ο δήμαρχος Federico Gutiérrez-στη φωτό με τη σύζυγό του, θέλει να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει την πόλη του. Τα τελευταία χρόνια, η Medellín έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή από το βίαιο παρελθόν της_έγινε πιο ασφαλής από την Αθήνα. Μάλιστα έχει κερδίσει αρκετά διεθνή βραβεία για την ανάκαμψη της και για το γεγονός ότι θεωρείται τεχνολογικός κόμβος.

Παρόλα αυτά, το φάντασμα του Pablo, 25 χρόνια μετά τον θάνατό του, αιωρείται πάνω από αυτήν την πόλη των 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων, ειδικά μεταξύ των 6.000 νέων που παγιδεύονται σε ναρκωτικά και συμμορίες και άλλες αρκετές χιλιάδες που κινδυνεύουν να ενταχθούν.Για ορισμένους, το εγκληματικό ιδανικό των εύκολων παράνομων χρημάτων εξακολουθεί να ισχύει. “Θέλουμε να σταματήσουμε αυτήν την μαφία που μας δίνει τέτοιες τρομερές αξίες”, εξομολογήθηκε Gutiérrez, στον ρεπόρτερ του Vanity Fair. “Θα έλεγα στους ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στην πόλη μας, είστε ευπρόσδεκτοι, αλλά παρακαλώ σεβαστείτε την ιστορία των θυμάτων μας. Εξακολουθούν να υπάρχουν. Τόσο πολύς πόνος εξακολουθεί να υπάρχει. “

Η βασιλεία του τρόμου του Εσκομπάρ εξάλειψε όχι μόνο τους μονομαχούντες εμπόρους ναρκωτικών και τους απλούς πολίτες που έπεσαν στη διασταύρωση, αλλά και ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των ηθικών αρχών της πόλης και των καλύτερων μυαλών – των ακαδημαϊκών, των καλλιτεχνών, των δικαστών, των δημοσιογράφων, των πολιτικών και των βιομηχάνων.

Μεταξύ του 1983 και του 1994, 46.612 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στη διάρκεια του ναρκοπολέμου της Κολομβίας. Ο αριθμός αυτός είναι υψηλότερος από τον αριθμό των αμερικανικών στρατευμάτων που σκοτώθηκαν στη μάχη στο Βιετνάμ, όπου 40.934 αμερικανικά στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους μεταξύ του 1965 και του 1975. Σήμερα, η Medellín θέλει να επιστήσει την προσοχή στους κατοίκους που έχασαν τη ζωή τους, και όχι στους εγκληματίες που τους την αφαίρεσαν.


Η ίδια η κατεδάφιση ήταν μια εξαιρετικά ελεγχόμενη υπόθεση, με τα αεροσκάφη να περιστρέφονται από πάνω για να συλλάβουν τη φθορά από κάθε γωνία. Περισσότεροι από χίλιοι προσκεκλημένοι επισκέπτες, ανάμεσά τους και συγγενείς θυμάτων. Εκείνοι μίλησαν για τις ιστορίες τους τόσο ζωντανά όσο και σε μεγάλες οθόνες:

Ο ρεπόρτερ του Vanity Fair συνάντησε έναν κάτοικο της Medellín που όταν ήταν 15 χρονών έπρεπε να φύγει από την πόλη αφού τρεις από τους συγγενείς του είχαν απαχθεί. “Ο Pablo Escobar έκοψε αυτή την πόλη και τη χώρα σε δύο”, είπε. «Κάθε βράδυ θα μπορούσατε να ακούσετε τις βόμβες και έπειτα τις σειρήνες». Του μίλησε για τη νύχτα που ο Escobar ανατίναξε μια ντισκοτέκ, σκοτώνοντας 25 εφήβους.

Η ανατίναξη του συγκροτήματος Monaco που φιλοξενούσε την οικογένεια του Escobar ήταν ένα χρέος απέναντι στα θύματά του. Κάπως έτσι το είδε και ο δήμαρχος της πόλης ο οποίος απένειμε από ένα μετάλλιο και έδωσε μία αγκαλιά στους συγγενείς των θυμάτων…

Το διαβάσαμε στο: kourdistoportocali.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,117,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,464,ΑΠΟΨΕΙΣ,1427,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,553,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,762,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,204,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,450,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,653,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4741,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1531,ΕΛΛΑΔΑ,2662,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,320,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1036,ΕΣΕΙΣ,504,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,294,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,91,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,132,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2312,ΚΥΠΡΟΣ,265,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,153,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,619,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,649,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,11,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1728,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,618,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1243,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,307,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2199,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3904,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,181,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,141,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1140,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,537,ΥΓΕΙΑ,2320,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,90,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,692,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,58,LIFESTYLE,330,UFO,215,VIDEO,2964,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής
Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής
Κυριάκο, κλείσε την ΕΡΤ και ανατίναξε το κτίριο της Αγίας Παρασκευής
https://1.bp.blogspot.com/-Oql2tOlsgdg/XTkbTB-Ws2I/AAAAAAAB19w/rcEA_B2yIPMQJcFXMz0o65lFmevQnfYFgCLcBGAs/s640/kyriako-klise-tin-ert-ke-anatinaxe-ktirio-tis-agias-paraskevis.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Oql2tOlsgdg/XTkbTB-Ws2I/AAAAAAAB19w/rcEA_B2yIPMQJcFXMz0o65lFmevQnfYFgCLcBGAs/s72-c/kyriako-klise-tin-ert-ke-anatinaxe-ktirio-tis-agias-paraskevis.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/kyriako-klise-tin-ert-ke-anatinaxe-ktirio-tis-agias-paraskevis.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/kyriako-klise-tin-ert-ke-anatinaxe-ktirio-tis-agias-paraskevis.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων