$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Ρωσία με σχέδια αντι-επιστημονικά και πρωτόγονα ηλίθια

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Ρωσία με σχέδια αντι-επιστημονικά και πρωτόγονα ηλίθια


Η δημοσίευση της Foreign Policy ( εξωτερική πολιτική) αποκαλεί τον εκφοβισμό της Ρωσίας βασικό μέρος της στρατηγικής για την Μόσχα από τον επόμενο Πρόεδρο των Η.Π.Α.

 Ο Konstantin Blokhin, ειδικός στο κέντρο μελετών ασφαλείας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, θεωρεί ότι τέτοια επιχειρήματα των αναλυτών του δημοσιεύματος της εξωτερικής πολιτικής είναι αντιεπιστημονικά και πρωταρχικά ανόητα, προτείνοντας να αντιληφθούν τη Ρωσία ως ισότιμο εταίρο των οποίων τα συμφέροντα αξίζουν να ληφθούν υπόψη.

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν τη Ρωσία

Οι συγγραφείς της εξωτερικής πολιτικής πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν δύο πράγματα για να βελτιώσουν τις σχέσεις με τη Ρωσία. Το πρώτο από αυτά αφορά την συγκράτηση της Ρωσίας, και προτείνουν ο επόμενος Αμερικανός Πρόεδρος να βρει έναν τρόπο να κάνει τη Ρωσία να φοβάται τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με αναλυτές, η Μόσχα θα σταματήσει να «ενεργεί ατιμώρητα».

«Είναι έκπληξη το ότι μια τέτοια έγκυρη και με επιρροή δημοσίευση γράφει τέτοια βασικά άρθρα. Δεν λαμβάνουν απολύτως υπόψη την ιστορική εμπειρία της Ρωσίας και γενικά η συλλογιστική των αναλυτών φαίνεται αντιεπιστημονική και πρωτόγονα ηλίθια. Επιπλέον, εάν η σημερινή διοίκηση του Trump αποτύχει να εκφοβίσει τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και τη Βενεζουέλα, τότε τι μπορούμε να πούμε για τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ πρέπει να σκεφτούν σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση, επειδή ο χρόνος τώρα εργάζεται ενάντια στην Αμερική. Σύμφωνα με πολλές προβλέψεις κορυφαίων δεξαμενών σκέψης, τόσο δικών μας όσο και Δυτικών , στα μέσα του 21ου αιώνα, η Κίνα θα γίνει σχεδόν ένας απόλυτος ηγέτης. Σε αυτό το σημείο, θα καταλαμβάνει την πρώτη θέση όσον αφορά το ΑΕγχΠ, ενώ οι ΗΠΑ θα πέσουν στην τρίτη θέση μετά την Ινδία. Ακόμη και με βάση μια τέτοια πρόβλεψη, είναι αδύνατο να εκφοβίσουμε τη Ρωσία, επειδή η αμερικανική δύναμη θα συνεχίσει να βαριέται, να μειώνεται, αναφέρει «στα σχόλια ο εμπειρογνώμονας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχέδια για τον εκφοβισμό της Ρωσίας θεωρούνται σοβαρά όχι μόνο από αναλυτικά αμερικανικά περιοδικά, αλλά και από κορυφαίους Αμερικανούς πολιτικούς. Για παράδειγμα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo δήλωσε σε συνέντευξή του στην δημοσίευση του Bild τον Ιούνιο ότι το ΝΑΤΟ είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τον «εκφοβισμό της Ρωσίας», οπότε καλεί τη Γερμανία να συνεισφέρει κατάλληλα στη Συμμαχία.

Ταυτόχρονα, ο εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί διαφορετικά. Καθώς ο ρόλος των ΗΠΑ εξασθενεί, οι Αμερικανοί θα εγκαταλείψουν την Ευρασία και θα επικεντρωθούν στο ημισφαίριο τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι Γερμανοί θα παραμείνουν με την Ρωσία, διότι το να στηρίζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κάθε κυβέρνηση είναι ελεύθερη να επαναδιαπραγματευθεί τη βάση της Συνθήκης των συμφωνιών, είναι ένα κοντόφθαλμο βήμα γι ‘ αυτούς.

Ο δεύτερος πυλώνας της Αμερικανικής πολιτικής για τη Ρωσία

«Ο παράλογος πνευματικός σχεδιασμός προς τη Ρωσία μιλά για σοβαρή παρανόηση των στρατηγών των ΗΠΑ και των αναλυτών. Οι Αμερικανοί έχουν τη μοναδική επιλογή-θα πρέπει να προχωρήσουν στο δρόμο της ομαλοποίησης των σχέσεων με τη Ρωσία, δηλαδή να μας θεωρήσουν ως ισότιμο εταίρο, των οποίων τα εθνικά συμφέροντα θα πρέπει να κατανοούνται και να λαμβάνονται υπόψη, επιλύνοντας τα συσσωρευμένα προβλήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η πολιτική της δικτατορίας, διατηρώντας παράλληλα επιθετική ρητορική για τους αντίθετους της Ουάσινγκτον, είναι αντιπαραγωγική. Επιπλέον, μέχρι τα μέσα του αιώνα, η Κίνα θα γίνει ο κύριος εχθρός τους και εδώ κάθε απόπειρα εκφοβισμού της Ρωσίας θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Πολλοί λογικοί Αμερικανοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να αλλάξει τη ρητορική προς τη Μόσχα, καθώς το κύριο καθήκον των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να περιπλέξουν τη Ρωσική-κινεζική εταιρική σχέση. Εν τω μεταξύ, οι Αμερικανικές ενέργειες για το αντίθετο οδηγούν στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου «, προσθέτει ο Konstantin Blokhin. .

Ο δεύτερος πυλώνας της πολιτικής για τη Ρωσική κατεύθυνση για την επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ στην εξωτερική πολιτική καλεί μια προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελλοντικών γενεών των Ρώσων, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να μην αντιλαμβάνονται την Αμερικανική πολιτική ως απειλή. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, οι ΗΠΑ πρέπει να καταφεύγουν στη βελτίωση της δημόσιας διπλωματίας, αλλά ταυτόχρονα να μην επιδεικνύουν καμία πρόθεση να ανατρέψουν τη ρωσική κυβέρνηση, αντί να δηλώνουν ανοικτά ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει τέτοια πρόθεση.

«Οι προσπάθειες να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον πληθυσμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ότι οι ΗΠΑ δεν προσπαθούν να αλλάξουν το καθεστώς, μου φαίνονται ότι δεν είναι κατανόητες. Μια τέτοια στρατηγική έχει ελπίδες επιτυχίας, αν όλοι έχουμε ταυτόχρονα αμνησία. Και θα ξεχάσουμε πως οι ΗΠΑ μίλησαν για αλλαγή καθεστώτος στη Σοβιετική Ένωση υπό τον Ρήγκαν, και τώρα υπό τον Πούτιν, υπάρχουν κυρώσεις, κόμματα της αντιπολίτευσης, διάφορα προγράμματα και στρατηγικές όπως το USAID. Είναι απλά αδύνατο να φανταστούμε κάτι τέτοιο, αφού ο λαός της Ρωσίας δεν έχει τόσο κοντή μνήμη, «ο Blokhin είναι βέβαιος.

Андрей Петров, Экономика сегодня
Αντρέι Πετρόφ, οικονομία σήμερα

https://news-front.info/2019/07/30/plany-ssha-po-ustrasheniyu-rossii-antinauchnye-i-primitivno-glupye/

Το διαβάσαμε στο: tokoutsavaki.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,475,ΑΠΟΨΕΙΣ,1459,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,558,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,208,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,478,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4779,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1558,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1043,ΕΣΕΙΣ,508,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,304,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,136,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2355,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,621,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1753,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1247,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2242,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3944,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,185,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,147,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1142,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1143,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,568,ΥΓΕΙΑ,2338,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2971,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Ρωσία με σχέδια αντι-επιστημονικά και πρωτόγονα ηλίθια
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Ρωσία με σχέδια αντι-επιστημονικά και πρωτόγονα ηλίθια
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Ρωσία με σχέδια αντι-επιστημονικά και πρωτόγονα ηλίθια
https://1.bp.blogspot.com/-Tpv0I6010vI/XUGGLMNG0dI/AAAAAAAB2MM/3GtzySaDcHYyPRE514jfYaw871WeAVRowCLcBGAs/s640/oi-hpa-sxediazoun-na-ekfobisoun-thn-rw.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Tpv0I6010vI/XUGGLMNG0dI/AAAAAAAB2MM/3GtzySaDcHYyPRE514jfYaw871WeAVRowCLcBGAs/s72-c/oi-hpa-sxediazoun-na-ekfobisoun-thn-rw.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/oi-hpa-sxediazoun-na-ekfobisoun-thn-rw.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/oi-hpa-sxediazoun-na-ekfobisoun-thn-rw.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων