$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκινάει η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"

Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκινάει η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"


⍆Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο παρόν κείμενο για την ανιδιοτελή από μέρους μου... ενημέρωσή σας σε σχέση με αυτό που νιώθω. Επίσης ότι αυτή η ενέργεια που με κατακλύζει, είναι ένα ιερό "δώρο" που μου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω τα διαισθητικά μηνύματα μου και σε καμία περίπτωση δεν την αμφισβητώ διότι συνεχώς με επιβεβαιώνει.

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, είναι προτιμότερο για μένα να μιλήσω, παρά να έχω το βάρος της σιωπής... Οπότε με το συγκεκριμένο άρθρο, στόχος μου είναι η προστασία όλων μας, μέσα από την "σταυρική σήμανση" που μου προσφέρθηκε ως μήνυμα, να μεταφέρω.

Καταρχήν να σας εξηγήσω τι σημαίνει ο Σταυρός

Η ύπαρξη του σταυρού ως συμβόλου ανάγεται στα βάθη της αρχαιότητας. Ο Σταυρός είναι το σύμβολο της Νίκης, το σύμβολο της Θυσίας, της αγάπης και της αιώνιας ζωής, σύμβολο της ενότητας, αφού συνάπτει τα άνω με τα κάτω, όλα τα πλάτη και τα μήκη της οικουμένης. Στο σημείο του Σταυρού συντελείται η ένωση πάντων των ορατών και αοράτων.

Ο Σταυρός είναι η οδός της πνευματικής ζωής καθώς για μένα προσωπικά είναι η κλίμακα, δηλαδή το Α και το Ω κάθε λογικής λατρείας. Κάθε προσευχή προσωπική αρχίζει και τελειώνει με τον Σταυρό. Όλα τα Μυστήρια της Εκκλησίας από την έναρξή τους, κατά τη διάρκειά τους και κατά τη λήξη τους σφραγίζονται δια του Σταυρού ή της σταυρικής Ευλογίας.

Η διασταύρωση πνεύματος και ύλης, είναι ένας δεσμός που πρέπει να εξισορροπείται παρά την δυσκολία και της ταλαιπωρίας ανάμεσα στα δύο αντιθετικά στοιχεία, ειδικά στην εποχή μας, για την οποία έχω μιλήσει κατά κόρον. Είναι η σύγκρουση της πνευματικής μας φύσης, με αυτή της προσωπικότητας, που αποτελεί την επίπονη διαδρομή του ανθρώπου προς την εξέλιξή του μέσω της αφύπνισης που εξελίσσει την νόηση του, που είναι και το ανυπέρβλητο δώρο του Δημιουργού-Θεού.

Ο Σταυρός σπάει κάθε σχέση με την επίγεια υλική πραγματικότητα, με τη φυσική εκδήλωση, γιατί υπάρχει η ανάγκη να εγκαταλείψουμε τα κατώτερα ένστικτα και να ζήσουμε με την ανώτερη πλευρά μας.

Το πρώτο βήμα...
Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας.
Η διαδικασία και γιατί...


- Η προστασία για κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην ύπαρξη του Δημιουργού-Θεού προτείνετε (μέσω του μηνύματος μου) δια της σταυρικής σήμανσης αρχικά στην πόρτα της οικείας του και κατόπιν φορώντας ένα μικρό Σταυρό επάνω του.
- Δεν χρειάζονται υπερβολές ως προς τις επιλογές σας, είτε για την οικεία σας, είτε για την προστασία του σώματος σας.
- Μην βάζετε μαζί με τον Σταυρό για την οικεία κι άλλα διακοσμητικά μαζί και σε ότι αφορά το Σταυρό του σώματος, δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι από πολύτιμο μέταλλο η απλά από ένα ξύλο. Ο Σταυρός του σώματος, μας δίνει ευλογία και δύναμη για την προστασία μας.
- Βάλτε το Σταυρό μέσα σε αγίασμα και αφήστε τον για λίγα λεπτά να "αναπνεύσει". Έπειτα μην τον σκουπίσετε αλλά βγάλτε τον στο φως για δυο - τρεις ώρες. Κατόπιν ανάψτε λιβάνι-θυμίαμα για να θυμιατίσετε το σπίτι σας κι αφού τον περάσετε επάνω από τον καπνό, κρεμάστε τον στην εξώπορτα ή στο τοίχο σε διακριτικό σημείο.
- Κατά τον ίδιο τρόπο θα εξαγνίσετε και το Σταυρό που θα φορέσετε στο λαιμό σας.
- Παρακαλώ να μην φορέσετε Σταυρό σαν καλλωπιστικό κόσμημα στο χέρι σας ή στο πόδι σας. Είναι προσβολή ως προς τον συμβολισμό της δύναμης του και κυρίως για την προσωπική σας ενέργεια.
- Παρακαλώ να σεβαστείτε την διαδικασία της προστασίας του οίκου σας μέσω της "Σταυρικής ευλογίας". Ενημερωθείτε ότι Άγιος Γέροντας Παΐσιος στις γραφές του αναφέρθηκε ως εξής: Κάντε το σήμα του Σταυρού γύρω απ’ το κάθε σπίτι. Όταν θα έρθει η στιγμή να μην το πάρει η δίνη. Βάλτε Σταυρό μ’ ευχέλαιο σε πόρτες και παραθύρια.
- Η διαδικασία αυτή ξεκινάει από την συμβολική ημερομηνία της 7ης Ιουλίου 2019 της Αγίας Κυριακής και σας εξηγώ το γιατί:... +++
- Η Αγία Κυριακή μαρτύρησε στα χρόνια του Διοκλητιανού, που βασίλεψε από το 284 ως το 305 με απίστευτους διωγμούς των Χριστιανών. Το όνομα της συνδέεται στενά με το πρόσωπο και τη συνείδηση του ανθρώπου. Ενώ το όνομα είναι έξω από τον άνθρωπο και προστίθεται σ' αυτόν ύστερα, όμως συνδέεται τόσο μαζί του, που γίνεται ένα μ' αυτόν. Έτσι καταλαβαίνουμε την καλή συνήθεια των ευσεβών χριστιανών να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα Αγίων της πίστης. Με αυτό τον τρόπο και με την ευκαιρία που η Εκκλησία κάθε χρόνο εορτάζει τα ιερά της πρόσωπα, ο κάθε χριστιανός στο όνομά του έχει μια συνεχή υπόμνηση της ευσέβειας. Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει πως με το όνομα εισάγει «εις την οικίαν έκαστος την εαυτού τον άγιον». Αμήν.
- Επίσης μέσα από το διαισθητικό μήνυμα μου, σημειώστε ότι η η συγκεκριμένη ημερομηνία 7/7/2019 = 8 (οχτώ). Είναι ο αριθμός της ανάστασης. Η όγδοη μέρα είναι μια καινούρια αρχή. Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι ημέρα ανάστασης. Όλα είναι οκτώ έλεγαν οι Έλληνες. Εδώ στην γη, για εμάς τους εν σαρκί ανθρώπους, όλα είναι οκτώ. Στο οκτώ βρίσκει το τελείωμα της κάθε γέννηση ανθρώπινη και κάθε θεϊκή παρουσία συγχρόνως. Ο άνθρωπος δεν είναι πια μονάχα ζώο αλλά έχει ψυχή και πνεύμα ουράνιο.
- Ο αριθμός 8 είναι ο ενσαρκωμένος άνθρωπος και το 888 είναι ο Υιός, ο Κύριος Ιησούς, ο Κύριος των Μυστηρίων.
- Η διαδικασία αυτή έχει σαν στόχο την ασφάλεια των ανθρώπων που έχουν την πίστη μέσα τους για τον Δημιουργό-Θεό και παράλληλα θα ξεκινήσουν την απόξιση του πνεύματος τους από την κοσμική και υλιστική ζωή, ώστε να εξελίσσονται και να υγιαίνουν πνευματικά, ενώ θα χαίρονται αγγελικά...
- Επίσης με την αποδοχή της "Σταυρικής ευλογίας" και αποδοχής οι πιστοί θα έχουν την προστασία του Δημιουργού και την ευλογία του Δώρου του, δηλαδή της νόησης ,ώστε να πορευθούν στα δύσκολα... όταν ο αλλόθρησκος γείτονας "απασφαλίσει" πιεζόμενος από την φαινομενική υπερδύναμη. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο δυνατός...
- Για τα επόμενα 7 χρόνια ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου 2020 ξεκινάει επισήμως η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"... Να είστε απόλυτα ψύχραιμοι και να μην φανταζεστε τα "τέρατα". Η δοκιμασία που έρχεται αφορά απολύτως τον απεγκλωβισμό μας από την ύλη και την σχέση που έχουμε μαζί της για την επιβίωση μας.
- Ο αλλόθρησκος έρχεται να εκπληρώσει την προφητεία και να απειλήσει την "πλασματική" ευημερία μας που είχαμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάρουμε το μάθημα μας... Πολλοί δύστυχος δεν θα επιλέξουν την πίστη τους. Θα πάρουν τον δρόμο της υποταγής στην ύλη και όχι της ανύψωσης του πνεύματος τους.
- Αρκετοί παρότι με "Σταυρική ευλογία", στο τέλος θα επιλέγουν το "φαΐ της τοξικότητας" και της ψυχικής εξάρτησης στην πρόσκαιρη διευκόλυνση. Θα εγκαταλείψουν τον Δημιουργό- Θεό.
- Είναι προσβολή και αμαρτία πνεύματος να χρησιμοποιούμε το "ΔΩΡΟ" του Δημιουργού-Θεού, την Νόηση, για την προσκόλληση μας στην ύλη, ξεχνώντας ότι η ύπαρξη μας οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο πνεύμα μας.

+++ (Μπορείτε να κάνετε την διαδικασία της Σταυρικής Ευλογίας από την στιγμή που θα ενημερωθείτε από το άρθρο μου η από κάποιον φίλο σας. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη από τις 7/7/2019 και θα κρατήσει μέχρι ότου "σημανθούν" όλοι οι απανταχού πιστοί του Δημιουργού - Θεού).

Θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα...

Η διαισθητική πρόβλεψη και οι χρησμοί είναι ένα ιερό δώρο που πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Στ. Πλουμιστός


ploumistos.com απο katohika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,480,ΑΠΟΨΕΙΣ,1468,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,494,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4798,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1574,ΕΛΛΑΔΑ,2686,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,322,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1047,ΕΣΕΙΣ,508,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,310,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,94,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2383,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,487,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1770,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2266,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,158,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3966,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,186,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1149,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,587,ΥΓΕΙΑ,2352,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2976,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκινάει η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκινάει η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκινάει η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
https://1.bp.blogspot.com/-NLDtGkedLRE/XSE-51TV7eI/AAAAAAAB1dI/LMU8r0Avu48qCoFoa7_3g3ggkKZTE9v1ACLcBGAs/s640/st-ploumistos-kante-to-sima-tou-stavrou-sto-spiti-sas-ksekinaei-i-periodos-pou-anaferetai-stis-ieres-grafes.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-NLDtGkedLRE/XSE-51TV7eI/AAAAAAAB1dI/LMU8r0Avu48qCoFoa7_3g3ggkKZTE9v1ACLcBGAs/s72-c/st-ploumistos-kante-to-sima-tou-stavrou-sto-spiti-sas-ksekinaei-i-periodos-pou-anaferetai-stis-ieres-grafes.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/st-ploumistos-kante-to-sima-tou-stavrou-sto-spiti-sas-ksekinaei-i-periodos-pou-anaferetai-stis-ieres-grafes.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/st-ploumistos-kante-to-sima-tou-stavrou-sto-spiti-sas-ksekinaei-i-periodos-pou-anaferetai-stis-ieres-grafes.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων