$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»

Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»


Σήμερα, πολλοί ζουν στο έλεος των πνευματικών δυνάμεων των θρησκειών της μόδας, των κινήσεων της Νέας Εποχής, παραδίδοντας τη δύναμη του δικού τους πεπρωμένου στα χέρια οποιουδήποτε άλλου όντος.

Ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο δονήσεις και το σώμα μας αποτελείται από αυτές τις δονήσεις ενέργειας που εκπέμπουμε συνεχώς.

Eπιστημονικά πειράματα έχουν δείξει ότι το DNA μας αλλάζει με τη συχνότητα που παράγεται από τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας, δηλαδή τις δονήσεις. Αυτό μας δείχνει έναν νέο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα, έχουμε τη δύναμη να συνδέουμε με όλη τη δημιουργία μέσω του DNA που δημιουργεί μικρά πεδία στρέψης, τα οποία με τη σειρά του δημιουργούν μικρές διαστατικές πύλες που ονομάζονται RingHoles. Από αυτές τις πύλες προέρχεται μια ισχυρή ενέργεια που είναι μέρος μας.

Αυτή η ισχυρή ενέργεια φαίνεται να είναι ένα πυκνό δίκτυο που συνδέει όλη την ύλη, ενώ βασικά επηρεάζουμε αυτό το δίκτυο μέσω των δονήσεων μας. Τα πειράματα έχουν ανακαλύψει ότι οι υψηλότερες συχνότητες ενέργειας είναι αυτές της Αγάπης και ότι έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον, κάνουν τις υλικές αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA μας και στο άμεσο περιβάλλον μας.

Αυτό έχει βαθύ νόημα και έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.

Ο Gregg Braden αναφέρεται σε μια τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται ευρέως από την αρχαιότητα. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας και ερευνητής μιλάει για έναν πολύ απλό τρόπο, παγκοσμίως γνωστό ως «προσευχή».

Αυτή η προσευχή, σωστά εφαρμοσμένη, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εξαιρετικά πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Ο Gregg Braden τονίζει ότι σιγά-σιγά αποδεχόμαστε τη δυνατότητα ενός ολοένα και προσιτού ενεργειακού πεδίου και ότι χάρη στο DNA μας είναι δυνατόν να επικοινωνούμε με φωτόνια μέσω αυτού του πεδίου. Το κλειδί για την επίτευξη ενός αποτελέσματος, μεταξύ των πολλών υφιστάμενων δυνατοτήτων, έγκειται στην ικανότητά μας να αισθανόμαστε ότι η επιλογή μας έχει ήδη δημιουργηθεί και συμβαίνει τώρα.

Τα χειρόγραφα του Κουμράν ή της Νεκράς Θάλασσας πάνω σε όλο αυτό έχουν μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα, αλλά είναι ανενεργά και κοιμούνται.

Βρέθηκε στην Αίγυπτο το 1910, αγοράστηκε, μαζί με άλλα χειρόγραφα, από το JP Morgan το 1911.

Η Εκκλησία και οι δυνάμεις της μπλοκάρουν και διορθώνουν αυτά τα χειρόγραφα, για να υποδουλώσουν και να συνεχίσουν να κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Πού είναι τα χειρόγραφα;

Δεν ξέρουμε, αλλά ας πάμε πιο κοντά στην αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που θα μας αφήσει ελεύθερους.

Αυτά τα κείμενα είναι οι οδηγίες ενός χαμένου μοντέλου προσευχής που η κβαντική επιστήμη έχει αποδώσει τη δύναμη να θεραπεύσει το σώμα της, να φέρει μόνιμη ειρήνη και να αποτρέψει τις κλιματικές τραγωδίες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στο μέλλον.


Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,119,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,474,ΑΠΟΨΕΙΣ,1455,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,555,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,208,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,476,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4771,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1554,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1042,ΕΣΕΙΣ,508,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,299,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,136,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2349,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,621,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,654,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1748,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1247,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2234,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3935,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,184,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,147,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1141,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1141,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,561,ΥΓΕΙΑ,2335,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2971,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»
Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»
Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»
https://1.bp.blogspot.com/-2m_eeQYSFTg/XSr9omMP88I/AAAAAAAB1ro/qW21Ck6tl8I62QdK-BsNzVj-3TIYmWRLgCLcBGAs/s640/xeirografa-pou-kryvei-to-vatikano-apokalyptoun-to-anthropino-on-exei-yperfysiki-dynami.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-2m_eeQYSFTg/XSr9omMP88I/AAAAAAAB1ro/qW21Ck6tl8I62QdK-BsNzVj-3TIYmWRLgCLcBGAs/s72-c/xeirografa-pou-kryvei-to-vatikano-apokalyptoun-to-anthropino-on-exei-yperfysiki-dynami.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/07/xeirografa-pou-kryvei-to-vatikano-apokalyptoun-to-anthropino-on-exei-yperfysiki-dynami.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/07/xeirografa-pou-kryvei-to-vatikano-apokalyptoun-to-anthropino-on-exei-yperfysiki-dynami.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων