$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

$show=home

«Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;!

«Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;!


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Linda Moulton Howe είναι Αμερικανίδα ερευνητής δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ιδιαίτερα γνωστή για το έργο της αλλά, κυρίως, για την υποστήριξή της σε μια μεγάλη ποικιλία θεωριών συνωμοσίας.

Η διάσημη Αμερικανίδα ερευνήτρια, ισχυρίζεται ότι έχει μεταφράσει μερικούς από τους δυαδικούς κώδικες χάρη στην υποστήριξη ενός λοχίας του αμερικανικού στρατού, ο οποίος με τη σειρά του είχε λάβει ένα ανάλογο μήνυμα σε κρυπτικό κώδικα σχετικά με τον Ωρίωνα και το Zeta Reticuli.

Τα σύμβολα και οι δυαδικοί κώδικες έχουν επίσης ανακτηθεί από διάφορες συντριβές ΑΤΙΑ. Έχει επιβεβαιωθεί τόσο από την Linda Moulton Howe όσο και από έναν άλλο ερευνητή, τον Dr. Horace Drew, ότι το μήνυμα μπορούσε να μεταφραστεί μέσω του πρότυπου ASCII πίνακα.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Συνεχής προστασία της ανθρωπότητας 49.27n
11.5e. Εκθέστε την κρυφή γνώση σε όλους τους πολίτες
Απαιτούμενη πρόοδος για την επιβίωση του πλανήτη
Προσοχή από το Orion 1,350.3 και το Zeta Reticuli 39.170
Αποφύγετε την αποστολή (σημάτων) ή μηνυμάτων

Όμως ένα ακόμα πιο μυστηριώδες μήνυμα έρχεται να κάνει την εμφάνισή του.

Το Voyager 2 ήταν ένας από τους πρώτους αυτόματους ανιχνευτές του διαστήματος που έγιναν για την εξερεύνηση του εξωτερικού ηλιακού συστήματος και είναι ακόμα σε λειτουργία. Ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου 1977 από τη NASA στο ακρωτήριο Canaveral για να επισκεφτεί τους μεγάλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

Υποστηρίζεται, τώρα, ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο ηλιακό σύστημα, δέχτηκε κάποιο είδος παραβίασης οπότε και αλλάχτηκε ο κωδικός των μηνυμάτων που στέλνονταν στη γη.

Η μυστηριώδης αυτή ανωμαλία ξεκίνησε στις 22 Απριλίου 2010 και οι συνωμοσιογράφοι έκαναν ανησυχητικές υποθέσεις που σχετίζονται με εξωγήινη δολιοφθορά.

Ο εμπειρογνώμονας της NASA Kevin Baines, ο οποίος διαχειρίστηκε την αποστολή, φέρεται να δήλωσε: «Φαίνεται ότι κάποιος έχει πειραματιστεί και έχει επαναπρογραμματίσει το κρυπτογραφημένο σήμα που στέλνει κώδικες».

Ο Kevin Baines ανέφερε ότι ο ανιχνευτής βρισκόταν σε απόσταση περίπου 15 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη και ξεκίνησε ξαφνικά την αποστολή δεδομένων σε γλώσσα που κανένας από τους ειδικούς δεν μπορούσε να καταλάβει. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε μία περίπτωση: όταν κάποιος έχει αλλάξει το σύστημα επικοινωνίας του καθετήρα.

Από μια ανάλυση που πραγματοποιήθηκε με τη λήψη κρυπτογραφημένων σημάτων Voyager 2, παρατηρήθηκε με έκπληξη ότι ο δυαδικός κώδικας του συστήματος επικοινωνίας άλλαξε. Αν και η NASA υποσχέθηκε ότι θα το ψάξει, δεν ανακοινώθηκε ποτέ τι ακριβώς συνέβη, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk

Κατάφεραν, όμως, και διάβασαν ένα πολύ περίεργο όσο και διφορούμενο μήνυμα που έλεγε: «LEAVE EARTH» δηλαδή στα ελληνικά: «Αφήστε τη Γη».

Εφόσον, όμως, αληθεύουν όλα αυτά τα παράξενα και μυστήρια που ισχυρίζονται οι συνωμοσιογράφοι, το μυστηριώδεις μήνυμα ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους, αναλόγως σε ποιον και από ποιόν αναφέρεται.

Μπορεί να είναι μία προειδοποίηση προς τους ανθρώπους να αφήσουν, δηλαδή, να εκκενώσουν και να εγκαταλείψουν τον πλανήτη; Απευθύνεται προς άλλους πολιτισμούς να φύγουν από την Γη; Είναι για πολιτισμούς εκτός Γης που θέλουν να έρθουν και τους ζητά να αφήσουν ήσυχη τη Γη;

Μυστήρια πράγματα, πολύ μυστήρια πράγματα συμβαίνουν, αν εμπιστευτούμε την Linda Moulton Howe καθώς και όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, τα οποία βέβαια καμία επίσημη αρχή δεν αναγνωρίζει ως πραγματικά και αληθινά, εκτός ίσως, από την πιθανότητα κάποιο «ξένο είδος» να χάκαρε το Voyager 2

Linda Moulton Howe – ET Contact and Binary Code: The Message in the Mystery


Το διαβάσαμε στο: diadrastika.com


ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,119,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,473,ΑΠΟΨΕΙΣ,1450,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,555,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,207,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,472,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4765,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1553,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1041,ΕΣΕΙΣ,507,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,297,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,135,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2343,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,620,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,654,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1748,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,622,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1244,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2232,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3931,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,183,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,146,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1141,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1141,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,556,ΥΓΕΙΑ,2330,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2970,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: «Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;!
«Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;!
«Αφήστε τη Γη»: Ένα Μυστηριώδες Μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα - Μία Προειδοποίηση για την Ανθρωπότητα;!
https://1.bp.blogspot.com/-32UIMsSytyQ/XURH6g-Nf4I/AAAAAAAB2QQ/3lZLtnH88AIVJEyvqzreXlCv_DI-VRUdwCLcBGAs/s640/afiste-ti-gi-ena-mystiriodes--minyma-s.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-32UIMsSytyQ/XURH6g-Nf4I/AAAAAAAB2QQ/3lZLtnH88AIVJEyvqzreXlCv_DI-VRUdwCLcBGAs/s72-c/afiste-ti-gi-ena-mystiriodes--minyma-s.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/08/afiste-ti-gi-ena-mystiriodes-minyma-s.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/08/afiste-ti-gi-ena-mystiriodes-minyma-s.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων