$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

$show=home

Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές

Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές


Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές των ΗΠΑ καθώς τότε οι Δημοκρατικοί είχαν ισχυριστεί ότι η αποκάλυψη των e-mails της Χίλαρι Κλίντον «χάρισε» τη νίκη στον Αμερικανό πρόεδρο καθώς διαφάνηκε η σχέση της οικογένειας Κλίντον με τον συγκεκριμένο δισεκατομμυριούχο.

Όμως αποκαλύφθηκε πως τα e-mails αυτά έλεγαν την πραγματικότητα, τουλάχιστον μετά την αποσφράγιση 2.000 δικαστικών εγγράφων. Συνεπώς καμία ρωσική ανάμιξη δεν υπήρξε κατά τις αμερικανικές εκλογές.

Ο δισεκατομμυριούχος, πρώην καθηγητής μαθηματικών Jeffrey Epstein φίλος των Clinton που κατηγορήθηκε για διακίνηση και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε παγκόσμιο δίκτυο φέρεται ν΄αυτοκτόνησε στο κελί του στις φυλακές του Manhattan μια μέρα μετά την αποκάλυψη εγγράφων που ανέφεραν πως ο Bill Clinton είχε περάσει πολλές φορές από τον ιδιωτικό «παράδεισο » νησί του Epstein κάτι για το οποίο το pronews.gr είχε ενημερώσει από το 2016 πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

Περισσότερα από 2.000 δικαστικά έγγραφα που προηγουμένως είχαν σφραγιστεί κι αφορούν την υπόθεση παιδοφιλίας,κακοποίησης ανηλίκων του Jeffrey Epstein δόθηκε εντολή απόσφράγισής τους από δικαστήριο της Νέας Υόρκης και να δοθούν στην δημοσιότητα.Σύμφωνα μ΄ένα από αυτά τα έγγραφα ο Bill Clinton έκανε ένα ιδιωτικό πάρτυ στο παιδοφιλικό νησί του Jeffrey…..

Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών George Mitchell ο τ. Κυβερνήτης του New Mexico ο Bill Richardson (Δημοκράτες) επίσης κατονομάζονται στα έγγραφα.

Τον Ιούλιο η ερευνήτρια reporter Conchita Sarnoff, συγγραφέας του “Trafficking” για την υπόθεση του Jeffrey Epstein συνδέθηκε με Shannon Bream και είπε πως ο Bill Clinton πέταξε με το αεροπλάνο του Epstein 27 φορές και σχεδόν κάθε φορά που ο Clinton ήταν στο αεροπλάνο ήταν και ανήλικα κορίτσια στο αεροπλάνο δηλ. παιδιά.

Ο Epstein πήρε μόνο 13 μήνες φυλακή εν αντιθέσει με το μίνιμουμ 20 χρόνων κάθειρξης που τιμωρούνται άλλοι που διέπραξαν κακοποίηση ανηλίκου.

Η Sarnoff είπε στο RT τον Απρίλη του 2016 ότι τα κακοποιημένα κορίτσια ήταν όλα κάτω από 16 ετών. Στη συνέχεια, η Sarnoff διάβασε από το βιβλίο της για το θύμα Virginia Roberts , που δήλωσε στον δικαστή κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ότι ο Epstein είχε διάφορους σημαντικούς πελάτες.

Glenn Dubin, Marvin Minsky, Jean-Luc Brunel, ο πρίγκιπας Andrew της Βρετανίας, «ένας άλλος πρίγκιπας», ένας «ξένος πρίγκιπας» κι ο άγνωστος ιδιοκτήτης μιας «μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων» στη Γαλλία περιλαμβάνονται μεταξύ των ανδρών που ο Epstein υποχρέωνε τα παιδιά κορίτσια να έχουν σχέσεις μαζί τους.

« Ο Epstein χρησιμοποίησε αμειβόμενους υπαλλήλους για να βρουν και να φέρουν μικρά κορίτσια σ ‘αυτόν », έγραψε ο δικαστής Kenneth Marra. »Ο Epstein συνεργάστηκε με άλλους για να εξασφαλίσει τις ανήλικες όχι μόνο για τη σεξουαλική του ικανοποίηση, αλλά και για τη σεξουαλική ικανοποίηση άλλων ».

Πολλές μαρτυρίες συνελλέχθησαν κυρίως από την « Miami Herald », που αποδεικνύουν πως οι εργαζόμενες και στρατολόγοι διαχειρίζονταν στο χιλιοστό μια σκοτεινή δουλειά που είχε να κάνει με κανονισμό rendez-vous, μεταφορά , κάποιες φορές με ιδιωτικό jet , οδηγίες και τιμωρίες, συχνά στα 200 με 300 dollars η επίσκεψη ως δώρο.

« ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης μου προερχόταν από την ίδια την Ghislaine », κατήγγειλε στην « Herald » η κύρια κατήγορος του Jeffrey Esptein, η Virginia Giuffre, που εργάστηκε στο spa του Donald Trump στο Mar-a-Lago, που βρισκόταν δίπλα από την οικία του Jeffrey.

«Συνίσταται στην εκμάθηση πεοθηλασμού , να είμαστε σιωπηλές, υποταγμένες να δίνουμε στον Jeffrey αυτό που θέλει».Μια γυναίκα τ. βοηθός του Maxwell, η Johanna Sjoberg, αποκάλυψε πως διοχέτευσε στον Epstein πολλά νέα κορίτσια καθημερινά..«μου είχε εξηγήσει ότι κατά τη γνώμη του όφειλε να έχει 3 οργασμούς την ημέρα » ανέφερε η Sjoberg στην ένορκη κατάθεσή της το 2015. »Και ότι ήταν κάτι το βιολογικό όπως το να τρως».

Ο Epstein συνελήφθηκε αρχές Ιουλίου γιατί για διάρκεια πολλών ετών είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο δομημένο από δεκάδες κορίτσια υπό την αυτοκρατορία του κάποιες ήταν μαθήτριες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις στις πολυάριθμες ιδιοκτησίες του ακίνητα κυρίως σε Manhattan και Floride και γιατί τις προωθούσε ως προαγωγός και σε τρίτους.

https://dimpenews.com/2019/08/11/δικαστικά-έγγραφα-αποδεικνύουν-πως-ο/

Ας θυμηθούμε τώρα τι έγραφε το pronews.gr το 2016.

«To truepundit.com και η ιστοσελίδα του γνωστού αμερικανού αναλυτή Άλεξ Τζόουνς η infowars.com προχώρησαν σε μια συνταρακτική αποκάλυψη η οποία, αν ισχύει, θέτει «ταφόπλακα» στα όνειρα της Χ.Κλίντον για την αμερικανική προεδρία:

Το NYPD κατάσχοντας τον υπολογιστή από τον Weiner με ένταλμα ερεύνης ανακάλυψαν περίπου 500,000 emails από και προς την Hillary Clinton,την Abedin και άλλους εσωτερικούς συνεργάτες κατά την θητεία της ως ΥΠΕΞ.

Η αστυνομία και οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ερευνώντας το sexting με ανηλίκους του πρώην Αντιπρόσωπου του Κονγκρέσου Anthony Weiner βρήκαν έναν υπολογιστή κοινό με την γυναίκα του και στενή συνεργάτιδα της Χ.Κλίντον, της Huma Abedin, με αρκετά στοιχεία στο FBI «για να βάλει την Χίλαρι Κλίντον και τους συνεργάτης φυλακή για πάντα», όπως σημειώνουν οι truepundit.com και η infowars.com

Το NYPD στους συνεργάτες της Κλίντον αναφέρει μερικά ακόμα μέλη του Κονγκρέσου.

Το περιεχόμενο αυτών των emails ήταν η αιτία που το FBI ξανάνοιξε τον φάκελο.

Όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιεχόμενο του laptop, εμπλέκει την Χίλαρι και τους συνεργάτες της σε πολύ πιο σοβαρά εγκλήματα από απλή κακή διαχείριση απόρρητων εγγράφων

Οι πηγές του NYPD αναφέρουν ότι τα email αυτά αναφέρονται σε:

-Ξέπλυμα χρήματος

-Εκμετάλλευση παιδιών

-Σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων

-Πληρωμές στο Clinton Foundation

-Παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης και άλλα κακουργήματα

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του NYPD είπαν καθαρά ότι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία. «Ότι περιέχεται στα emails είναι συγκλονιστικά και σαν πατέρας μου γυρνάει το στομάχι. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια απόδραση τύπου Houdini από αυτά που βρήκαμε. Έχουμε αντίγραφα από οτιδήποτε. Θα τα στείλουμε στα Wikileaks η προσωπικά θα κάνω δικιά μου συνέντευξη τύπου εάν χρειαστεί» είπε ο διοικητής του NYPD

Αυτή ήταν και η αιτία που ο αρχηγός του FBI άνοιξε πάλι τον φάκελο κατά της Κλίντον αναφέρει ο διοικητής του NYPD. «Οι άνθρωποι θα πάνε φυλακή» τόνισε χαρακτηριστικά..

Στο μεταξύ πηγές του FBI είπαν ότι η Abedin και ο Weiner συνεργάζονταν με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Και οι δύο σύζυγοι επιχειρούν να πετύχουν κάποιο είδος συμφωνίας με το FBI.

«Εάν δεν συνεργαστούν θα δουν εις βάρος τους πολυετείς αποφάσεις» είπε ένας ομοσπονδιακός αξιωματούχος.

Οι πηγές του NYPD λένε ότι ο Weiner ή Abedin αποθήκευσαν όλα τα emails σε ένα γιαγάντιο Microsoft Outlook program στο laptop.

Τα emails εμπλεκουν κι άλλα νυν και πρώην μέλη του Congress αλλά και έναν Δημοκρατικό Γερουσιαστή σε πιθανή εγκληματική δραστηριότητα.

Οι εισαγγελείς του γραφείου του US Attorney Preet Bharara έχουν εκδόσει εντολή για τα κινητά τηλέφωνα του Weiner και τα αρχεία των ταξιδιών του.

Το ίδιο θα γίνει και για τις Clinton και Abedin. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για την καταγραφή στα ταξίδια στις Bahamas, U.S. Virgin Islands και αλλες τοποθεσίες, παράδεισους «μαύρου χρήματος».

Τα νέα emails περιέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα που δείχνουν ότι οι Hillary Clinton, Bill Clinton, Weiner και πολλά μέλη του Congress και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνόδευσαν τον καταδικασμένο παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο Jeffrey Epstein στο δικό του Boeing 727 σε πολλαπλές περιπτώσεις στο ιδιωτικό του νησί στα U.S Virgin Islands, είπαν οι πηγές.

Το νησί του Epstein έχει ονομαστεί και Orgy Island ή Sex Slave Island όπου ο Epstein (κατά τα αμερικανικά ΜΜΕ) εκπορνεύει ανήλικα κορίτσια και αγόρια.

Και το NYPD και το FBI επιβεβαιώνουν με βάση τα νέα emails ότι τώρα πιστεύουν ότι η Hillary Clinton ταξίδεψε σαν καλεσμένη του Epstein τουλάχιστον σε έξι περιπτώσιες ίσως και περισσότερες

Μαντέψτε τώρα και ο Bill Clinton,επιβεβαιώθηκε ότι όπως έλεγαν αμερικανικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και αυτός είχε ταξιδέψει στο νησί με τον Epstein τουλάχιστον 20 φορές.

Γίνεται σαφές τώρα γιατί το FBI αναγκάστηκε να ανοίξει πάλι την έρευνα και τόσο άμεσα.»

Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,119,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,473,ΑΠΟΨΕΙΣ,1450,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,555,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,207,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,472,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4765,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1553,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1041,ΕΣΕΙΣ,507,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,297,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,135,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2343,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,620,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,654,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1748,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,622,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1244,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2232,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3931,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,183,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,146,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1141,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1141,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,556,ΥΓΕΙΑ,2330,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2970,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές
Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές
Η αυτοκτονία του παιδόφιλου Τ.Έπσταϊν απέδειξε την σκευωρία κατά Ν.Τραμπ για δήθεν «ρωσική ανάμιξη» στις εκλογές
https://1.bp.blogspot.com/-dMf_Y1TVr_4/XVCzYx1FmII/AAAAAAAB2jA/RqpafT5WYWcwlCsiKYQcAcEdZuPkRU9-QCLcBGAs/s640/i-aytoktonia-toy-paidofiloy-tepstain-apedeixe-tin-skeyoria-compressed.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-dMf_Y1TVr_4/XVCzYx1FmII/AAAAAAAB2jA/RqpafT5WYWcwlCsiKYQcAcEdZuPkRU9-QCLcBGAs/s72-c/i-aytoktonia-toy-paidofiloy-tepstain-apedeixe-tin-skeyoria-compressed.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/08/i-aytoktonia-toy-paidofiloy-tepstain-apedeixe-tin-skeyoria.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/08/i-aytoktonia-toy-paidofiloy-tepstain-apedeixe-tin-skeyoria.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων