$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

$show=home

Τι Περιμένει τη Ρωσία και τον Κόσμο: Αποκαλύψεις Αστρολόγων για το 2020

Γράφει ο Σπύρος Μακρής Ο χρόνος είναι μία «διάσταση» την οποία δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εύκολα, ειδικά σε ότι αφορά γεγονότα απ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο χρόνος είναι μία «διάσταση» την οποία δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εύκολα, ειδικά σε ότι αφορά γεγονότα από το μακρινό μέλλον. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν προβλέψεις. Ας δούμε, λοιπόν, τι προβλέπουν γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι για την Ρωσία, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο:

Πρόβλεψη του Pavel Globa για τη Ρωσία και την Ουκρανία


Ο διάσημος Ρώσος αστρολόγος Pavel Globa παρουσίασε την πρόβλεψή του για το 2020. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, το 2020 η Ρωσία θα ολοκληρώσει την περίοδο κρίσης που ξεκίνησε το 2014.

Στη Ρωσία, στα τέλη του 2020, θα ξεκινήσει ένας νέος τριάνταχρονος κύκλος, κατά τον οποίο αναμένονται θετικές αλλαγές στη χώρα, αλλά θα είναι πολύ οδυνηρές.

Ο αστρολόγος πιστεύει ότι το υπάρχον μοντέλο εξουσίας θα είναι ένα κομμάτι του παρελθόντος και ένα νέο πολιτικό μοντέλο διακυβέρνησης περιμένει τη χώρα. Δεν θα υπάρξει επανάσταση, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές.

Η σημασία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου για τη Ρωσία θα αποδυναμωθεί. Οι τεχνολογικές και επιστημονικές ανακαλύψεις θα τεθούν στο προσκήνιο.

Όσον αφορά την Ουκρανία, η πρόβλεψη για αυτήν είναι αρκετά αισιόδοξη. Το 2020, ένας μακροχρόνιος πόλεμος στα ανατολικά της Ουκρανίας θα τελειώσει, αλλά οι περιφέρειες του Λούγκανσκ και του Ντόνετσκ είναι πιθανό να γίνουν μέλη της Ρωσίας. Αυτό θα γίνει ένα νέο σημείο εκκίνησης για την καθιέρωση νέων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Η τύχη της Κριμαίας είναι αποφασισμένη, έτσι δεν θα υπάρξουν αλλαγές, θα παραμείνει με τη Ρωσία

Η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ουκρανία δεν αναμένεται ακόμη.

Πρόβλεψη για τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες χώρες

Το 2020, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιήσουν προεδρικές εκλογές, τα αποτελέσματα των οποίων ενδέχεται να επηρεάσουν στη συνέχεια την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και αυτό θα είναι δυνατό μόνο με τον νέο πρόεδρο. Η ευθυγράμμιση των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα μπορεί να αλλάξει σημαντικά.

Η Μεγάλη Βρετανία θα επιταχύνει την έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Κίνα θα διατηρήσει την ηγετική της θέση στο παγκόσμιο εμπόριο και μέχρι το 2027.

Προβλέψεις της αστρολόγου Σβετλάνα Ντράγκαν

Η διάσημη Ρωσίδα αστρολόγος Σβετλάνα Ντράγκαν πιστεύει ότι το 2020 θα είναι μια εποχή αλλαγής που θα επιφέρει μεταβολή των αξιών.

H Ντράγκαν πιστεύει ότι το 2020 θα υπάρξουν νέοι πολιτικοί ηγέτες και κοινωνικά κινήματα εναντίον της σημερινής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τhν αστρολόγο, αυτό το έτος θα είναι η αρχή των αλλαγών στην πολιτική, την οικονομία και την πνευματική ζωή των ανθρώπων. Ο σχηματισμός της οικονομίας θα πραγματοποιηθεί με πιο ανθρώπινες αρχές.

Όσον αφορά την Ουκρανία, δεν πρέπει να αναμένονται θετικές αλλαγές το 2020. Παρόλο που δεν αναμένεται ο διαχωρισμός της Ουκρανίας, η χώρα θα συνεχίσει να βυθίζεται στην οικονομική κρίση. Οι αμερικανικές ρευστοποιήσεις θα μειωθούν και το ενδιαφέρον για την Ουκρανία θα αρχίσει να εξασθενεί.

Για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν προβλέπει τίποτα καλό, αφού, σύμφωνα με την ίδια, ο Donald Trump θα βρίσκεται σε ευάλωτη θέση. Θα πρέπει να αναζητήσει υποστήριξη μεταξύ της αμερικανικής ελίτ. Η επιρροή των ΗΠΑ στον κόσμο θα αποδυναμωθεί.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αντιμετωπίσει ένα αυξανόμενο πρόβλημα των προσφύγων.

Ο αστρολόγος Vlad Ross πιστεύει ότι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την κατάρρευση και μια αλλαγή στην ηγεσία της χώρας.

Υποσχέθηκε επίσης την εμφάνιση στην Ουκρανία ενός προφήτη που θα βοηθήσει τον πληθυσμό της χώρας να επιβιώσει στη δύσκολη εποχή.

Το 2020, ανέφερε, η άνοδος της Ουκρανίας θα αρχίσει.

Ο Mikhail Levin καλεί το 2020 ως σημείο εκκίνησης στην αρχή των αλλαγών σε όλους τους τομείς της ζωής.

Ο Levin πιστεύει ότι από τον επόμενο χρόνο ο ρόλος του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα αποδυναμωθεί. Ο αστρολόγος δεν απέκλεισε την πρόωρη αποχώρηση του αρχηγού του κράτους και την ολοκλήρωση του συντηρητικού κανόνα. Μεταξύ 2020 και 2022 αναμένονται αλλαγές στη δομή διακυβέρνησης στη χώρα.

Ο αστρολόγος πιστεύει επίσης ότι δεν θα υπάρξει πόλεμος στη Ρωσία, αν και δεν απέκλεισε κάποιες εσωτερικές κρίσεις. Οι αμυντικές δαπάνες στη Ρωσική Ομοσπονδία θα μειωθούν σταδιακά.

Η αστρολόγος Vasilisa Volodina σημείωσε ότι το 2020 η πολιτική αστάθεια στον κόσμο θα αυξηθεί.Δεν αποκλείει ότι θα αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Η Βολόντινα δήλωσε επίσης ότι στη Ρωσία το 2020 θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος. H αστρολόγος πιστεύει ότι είναι δυνατή και η αλλαγή της εξουσίας στη χώρα. Η ειρήνη θα έρθει στην Ουκρανία και ο πόλεμος θα τελειώσει.

Τελικώς, όπως βλέπουμε, οι προβλέψεις διαφορετικών αστρολόγων είναι σε αρκετά σημεία χωρίς κοινά σημεία. Είναι ωστόσο, σημαντικό να έχουμε μία εικόνα για την επόμενη χρονιά, η οποία – παρά τις διαφορές – δείχνουν μία πιθανή τάση που θα μπορούσε να επικρατήσει.

diadrastika.com

Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,119,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,473,ΑΠΟΨΕΙΣ,1450,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,555,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,765,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,125,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,207,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,472,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,46,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,655,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4765,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1553,ΕΛΛΑΔΑ,2669,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,321,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1041,ΕΣΕΙΣ,507,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,297,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,92,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,135,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2343,ΚΥΠΡΟΣ,266,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,620,ΝΑΣΑ,486,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,654,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1748,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,622,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,273,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1244,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,308,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2232,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,156,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3931,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,183,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,146,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1141,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1141,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,34,ΤΟΥΡΚΙΑ,556,ΥΓΕΙΑ,2330,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,91,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,LIFESTYLE,331,UFO,216,VIDEO,2970,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Τι Περιμένει τη Ρωσία και τον Κόσμο: Αποκαλύψεις Αστρολόγων για το 2020
Τι Περιμένει τη Ρωσία και τον Κόσμο: Αποκαλύψεις Αστρολόγων για το 2020
Γράφει ο Σπύρος Μακρής Ο χρόνος είναι μία «διάσταση» την οποία δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εύκολα, ειδικά σε ότι αφορά γεγονότα απ
https://1.bp.blogspot.com/-LAWq5AU6_oQ/XVPvzaI6DrI/AAAAAAAB2qY/EaZKj854j5ki-zdun6D7Zh0JR78BnnHpQCLcBGAs/s640/rosia-provlepseis-astrologon.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-LAWq5AU6_oQ/XVPvzaI6DrI/AAAAAAAB2qY/EaZKj854j5ki-zdun6D7Zh0JR78BnnHpQCLcBGAs/s72-c/rosia-provlepseis-astrologon.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/08/rosia-provlepseis-astrologon.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/08/rosia-provlepseis-astrologon.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων