$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Τα ευρώ πόνου στο μονοπώλιο του τρόμου...

Τι συμβαίνει με την αξία του ρευστού; Σαν τις ακρίδες έχουν πέσει πάνω του


Τι συμβαίνει με την αξία του ρευστού; Σαν τις ακρίδες έχουν πέσει πάνω του...

Τα 400 ευρώ πείνας και εργασίας όλη την μέρα έθεσαν οι νταβατζίδες της οικονομικής μαφίας που διάλυσε την χώρα.


Ο πεινασμένος όμως την πείνα δεν την φοβάται αλλά την τρέμει...Μερικοί όμως έχουν μπει μέσα στο βάζο με το μέλι και πολλοί απ' αυτούς πιστεύουν ότι έχουν καλύψει τα νότα τους με λίγες αποταμιεύσεις στην τράπεζα για να την περάσουν σε μια νεα οικονομική κρίση. Οι τράπεζες όμως πλούσια αδέλφια μου, μπορούν να κλείσουν έτσι ξαφνικά τις πόρτες τους όπως τις άνοιξαν, εάν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίσει το έργο της.

Ήδη το σύστημα εγγύησης των καταθέσεων θα εξαφανιστεί σύντομα γιατι προτείνουν νέα μέτρα για να σώσουν τις τράπεζες όταν θα κλείνουν η μια πίσω από την άλλη. Και όταν φτάσει αυτή η στιγμή αντε να βρεις τα ηλεκτρονικά σου χαρτάκια εφόσον δεν τα διαχειρίζεσαι και δεν έχεις πρόσβαση κάποια Παρασκεύη αργά το βράδυ.

Για εμάς τους πεινασμένους εργαζόμενους, μας υποχρέωσαν να καταθέτουμε τον μισθό σε ένα λογαριασμό σε μια οποιαδήποτε τράπεζα χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να τον πάρουμε στο χέρι σε χρωματιστά σκίτσα.

Γιατί άραγε;


Αυτό συμβαίνει μπροστά μας και φυσικά μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων έχει αντιληφθεί αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τι απίθανη κομπίνα είναι στημένη και πως την έχουν χάψει οι λαοί.
Σύμφωνα με τα δεδομένα του εκπαιδευτή μας όλα μέσα στην οικονομία λειτουργούν βάσει κανόνων, οι κανόνες είναι τέλειοι, στημένοι από άτομα με γνώσεις και οικονομικό κύρος, γι αυτό λειτουργούν τέλεια και απόλυτα. "Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς γιατί οι τράπεζες θα λειτουργούν πάντα και επι καθημερινή βάση".

Συνεχίζετε να πιστεύετε ακόμη το χρηματοπιστωτικό σύστημα του τρόμου που δεν σας άφηνε πριν λίγους μήνες να σηκώσετε τα λεφτά σας; ή σας βάζει τώρα να πληρώνετε για να τα σηκώσετε από αλλού;;; Η ιδιοκτησία σας δεν είναι τόσο δική σας όσο σας εκπαίδευσαν να το πιστεύετε αλλά του νταβαντζή σας;;; Πότε ακριβώς βάλατε νταβαντζή στα λεφτά σας και δεν το γνωρίζατε;;;

Σας λένε ότι σας κάνουν και χάρη που μπορείτε να τα σηκώσετε και απ' αλλού! Τότε γιατί δεν σας τα δίνουν στο χέρι ώστε να μην χρειαστεί να τα σηκώσετε κάπου αλλού;;;

Τι κάνει λοιπόν η Κεντρική Τράπεζα του Τρόμου για να δώσει κι άλλο πόνο στο μονοπώλιο του τρόμου;

Μειώνει τον τόκο στις καταθέσεις των εργαζόμενων και των πιο πλούσιων... θα μου πεις τι στο καλό να τον κάνω τον τόκο εφόσον τα 400-600 δεν φτάνουν ούτε για τσιγάρα; Έχουν αρχίσει όμως να μιλάνε και για αρνητικό τόκο, δηλαδή θα πληρώνεις για να έχεις τα λεφτά σου στην τράπεζα (τα δικά σου άχρηστα λεφτά). Η Κεντρική τράπεζα ζητάει τόκο στις τράπεζες όταν παρκάρουν τα λεφτά τους στην μαμά τους, και αυτοί με την σειρά τους τ΄αρπάζουν εκεί που πρέπει να τα αρπάξουν. Άλλωστε η δικαιοσύνη είνα με το μέρος τους και έχεις καποιες αντιρήσεις τα γκλοπ και η γαλότζα γυαλίζουν στην γωνία του δρόμου.

Τα προτεινόμενα μέτρα της τραπεζικής μαφίας προχωρούν πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπουμε, ο οικονομικός πόλεμος που έχει εξαπωλήσει ο Ντράκι με την εκτύπωση αέρα/ποσοτική χαλάρωση στην ΕΕ , ο Τρομπέτας και η FED στις Πολιτείες καταστρέφουν την αξία του 1 ευρού/δολαρίου και το φτάνουν σε 0,50 ή 0,30 λεπτά. Πληθωρισμός της ακρίδας...

Με την μείωση του τόκου η ΕΚΤ καταστρέφει όλη την ισχύ των χρημάτων που έχουν προκείψει από εργασία και ιδρώτα. Όχι τα δις που εκτυπώνουν οι ίδιοι πατώντας στο κουμπί για την ποσοτική χαλάρωση του εικονικού αέρα... μ' αυτά αγοράζουν το χρήμα απο ιδρώτα.

Επειδή μειώνουν συστηματικά τον τόκο, τα λίγα χρήματα που έχουν μέσα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ταμεία, γίνονται αυτόματα αέρας. Και γι αυτό να μην περιμένει κανείς σας συντάξεις που θα έπρεπε να καλήψουν τα μελλοντικά απαραίτητα έξοδα στέγασης και διατροφής αλλά και άλλων τόσων υποχρεωτικών μέτρων για τους μελλοντικούς δουλοπάροικους.

Με άλλα λόγια, οι πολιτικοί που πάτε και ψοφάτε κάθε 4 χρόνια συγκαταθέτουν στον τρόμο των Κεντρικών Τραπεζών, είναι οι υπάλληλοι τους, και σαν αρχές προστασίας του καταναλωτή καθορίζουν πόσα από τα χρήματά σας θα χάσουν το χρονο σε αξία. Έχουν βάλει και υπουργούς για να τους διαλέγετε δημοκρατικά, έτσι ώστε να σας λένε ότι και εσείς συγκαταθέτετε ώστε να σας τρώνε την αξία των χρημάτων σας μέσα απ' την εργασία του πόνου.

Τον Πάρτα Όλα, το παιχνίδι, που να τον γνωρίζουν οι νέοι...

ΚΟΡΑΚΑΣ

Το διαβάσαμε στο: greek-dutch-truth.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,121,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,489,ΑΠΟΨΕΙΣ,1497,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,562,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,659,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2701,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1051,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,99,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2408,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1253,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,312,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2303,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4012,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,624,ΥΓΕΙΑ,2370,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Τα ευρώ πόνου στο μονοπώλιο του τρόμου...
Τα ευρώ πόνου στο μονοπώλιο του τρόμου...
Τι συμβαίνει με την αξία του ρευστού; Σαν τις ακρίδες έχουν πέσει πάνω του
https://1.bp.blogspot.com/-Cwyv7uapnLM/XWAR4FZtBII/AAAAAAAB26A/FBR-u7ZRYj0IRuY8XBoPzCPz9LuYbWBJACLcBGAs/s640/ta-euro-ponou-sto-monopolio-tou-tromou.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Cwyv7uapnLM/XWAR4FZtBII/AAAAAAAB26A/FBR-u7ZRYj0IRuY8XBoPzCPz9LuYbWBJACLcBGAs/s72-c/ta-euro-ponou-sto-monopolio-tou-tromou.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/08/ta-euro-ponou-sto-monopolio-tou-tromou.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/08/ta-euro-ponou-sto-monopolio-tou-tromou.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων