$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Άσαντ προς Ερντογάν: είσαι σκλάβος των ΗΠΑ

Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε σε μια βδομάδα ένα τέταρτο του συριακού εδάφους.(voltairenet) Είναι τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που


Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε σε μια βδομάδα ένα τέταρτο του συριακού εδάφους.(voltairenet) Είναι τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που ώθησε τον Πρόεδρο Άσαντ να φτάσει ως στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Ιντλίμπ και να μιλήσει με σκληρή γλώσσα κατά του Ερντογάν ενός από τους πρωταίτιους αρχιτέκτονες της συριακής τραγωδίας. 

Εκτός από »ληστή » και »κλέφτη » τον χαρακτήρισε και »σκλάβο των ΗΠΑ », όπως και »πρωταγωνιστή σε θέατρο » που ανέβασαν οι Αμερικανοί στη Συρία. Ο Άσαντ αφού συνεχάρη τους στρατιώτες του επαναλαμβάνοντας συχνά το « Mabrouk » ! [συγχαρητήρια ] απευθύνθηκε με καυστικό τρόπο και καταγγελτικό κατά του εισβολέα Ερντογάν….Μεταξύ άλλων είπε:

H αλήθεια είναι ότι τώρα ζούμε μια φάση που θα τη χαρακτήριζα « θέατρο ». Ένα ανέβασμα στη σκηνή αριστοτεχνικό σε πολλές πράξεις από τον ίδιο συγγραφέα, τον ίδιο σκηνοθέτη και από τον ίδιο παραγωγό.Κάθε μια από τι φάσεις που ζήσαμε αντιστοιχεί σε μια από τις πράξεις της σκηνογραφίας: ο συγγραφέας-σκηνοθέτης-παραγωγός είναι ο Αμερικάνος, όλοι οι άλλοι δεν είναι παρά ηθοποιοί με τον ήρωά της για κάθε πράξη , ο Erdogan είναι αυτός οποίος συχνότερα πρωταγωνίστησε.

Το λέω αυτό γιατί παραβρισκόμαστε σε μια αλλαγή της στρατιωτικής και πολιτικής κατάστασης. Προφανώς εδώ ο Erdogan παίζει το ρόλο του,του ηθοποιού κι εμείς στη Συρίας έχουμε επίσης τους ηθοποιούς μας και την τέχνη μας. Βέβαια εμείς προσφέρουμε μια τέχνη σεβαστή ενώ ο Erdogan είναι βέβαια ένας star αλλά προς μεγάλη μας λύπη μιας τέχνης σε παρακμή σε σημείο που δεν μπορεί το ίδιο πια να πείσει για την ειλικρίνειά του τους πιο κοντινούς του στο εσωτερικό του καθεστώτος του όποια κι αν είναι η επιχειρούμενη δράση.

Στην τελευταία σκηνή που ανέβηκε δήλωσε : « αποφασίσαμε να μπούμε στη Συρία », ενώ είναι 9 χρόνια που το λέει αλλά δεν το μπορεί γιατί του ήταν απαγορευμένο.Προσθέτει: « Προειδοποιήσαμε τους Αμερικανούς ότι θα μπούμε στη Συρία ». Συνεπώς εσύ Erdogan, εσύ πληροφορείς εκ των προτέρων τους Αμερικανούς.Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι ένας σκλάβος. Αυτοί σου είπαν:« Μπες! ».

Και οι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρθηκαν πριν εισέλθει κάποιες ώρες μετά την απόσυρσή τους. Έπειτα δήλωσε : « δεν θα συναντήσω τον Αμερικανό αντιπρόεδρο κι αυτούς που τον συνοδεύουν ». Λιγότερο από μια ώρα αργότερα η τούρκικη προεδρία γνωστοποίησε πως η συνάντηση με Erdogan θα λάβει χώραν. Με άλλα λόγια αυτός δέχθηκε την εντολή κι αυτός θα τους συναντήσει.

Αυτό το θέατρο που ζούμε διαφαίνεται τέλεια εδώ και πολύ καιρό.

reseauinternational 23/10/19

Ωστόσο το θέατρο του παραλόγου των ΗΠΑ είναι ένα έργο που αποκωδικοποιήθηκε αφού ανέβηκε πολλές φορές και ήρθε η ώρα να κατέβει. Είναι η ώρα του »Μαύρου Θεάτρου » της Πράγας για το δυτικό μπλοκ οι ρινόκεροι της παγκόσμιας πολιτικής ακρωτηριάστηκαν στη Συρία…..Κοσμοιστορική ήττα γεωπολιτική για ΗΠΑ στη Μ Ανατολή, ο κόσμος αλλάζει, είμαστε στη μετάβαση αναφέρει το voltairenet 22/10/19.

»H παγκόσμια τάξη ανατράπηκε. Η συνέχεια των γεγονότων είναι αναπόφευκτη.Πρέπει να καταλάβουμε αυτό που συμβαίνει.Μπαίνουμε σε μια περίοδο μετάβασης.Είναι μια στιγμή που δεν φθάνει παρά μια ή 2 φορές ανά αιώνα.Μια νέα παγκόσμια τάξη αναδύεται…Η Ρωσία αναγνωρίστηκε από όλους ως η ειρηνοποιός κάνοντας να θριαμβεύσει το Διεθνές Δίκαιο………

Η μεγαλοπρεπής υποδοχή του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πιστοποιεί τη δραματική μεταστροφή των δυνάμεων του Κόλπου που τώρα »πέφτουν » στο ρωσικό στρατόπεδο. » Αντίθετα οι ΗΠΑ αναδιπλώνονται γεωστρατηγικά από τη Μ Ανατολή. »Αποσύρουν το πυρηνικό αποθεματικό τους από την Τουρκία κι ετοιμάζονται να κλείσουν το CentCom στο Qatar. »

To middleeasteye 15/10/19 φθάνει να μιλήσει για »στιγμή βιετναμέζικη της αμερικάνικης πολιτικής στη Μ Ανατολή ». Αναφέρει πως οι επιθέσεις στις πετρελαικές εγκαταστάσεις στη Σ Αραβία που δεν αναχαιτίστηκαν από τα εκεί αμερικάνικα όπλα αλλά και που δεν είναι σε θέση οι Αμερικανοί να απαντήσουν στρατιωτικά ανάλογα αποδεικνύει ότι είναι τέλος εποχής για Αμερικανούς η περιοχή και σαφή αναδίπλωση, πλέον οι ΗΠΑ όπως λέει δεν είναι σε θέση να καθορίζουν το πεπρωμένο των χωρών της Μ Ανατολής.

dimpenews.com 

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,493,ΑΠΟΨΕΙΣ,1500,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,528,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2415,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2310,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4019,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,629,ΥΓΕΙΑ,2375,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Άσαντ προς Ερντογάν: είσαι σκλάβος των ΗΠΑ
Άσαντ προς Ερντογάν: είσαι σκλάβος των ΗΠΑ
Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε σε μια βδομάδα ένα τέταρτο του συριακού εδάφους.(voltairenet) Είναι τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που
https://1.bp.blogspot.com/-qwkbBT2jcUE/XbMYVlxzzLI/AAAAAAAB4tk/2_MMCrsidNQAZfC1MCcvgMrlz3iV-CZzACLcBGAsYHQ/s640/asant-pros-erntogan-eisai-sklabos-twn.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-qwkbBT2jcUE/XbMYVlxzzLI/AAAAAAAB4tk/2_MMCrsidNQAZfC1MCcvgMrlz3iV-CZzACLcBGAsYHQ/s72-c/asant-pros-erntogan-eisai-sklabos-twn.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/10/asant-pros-erntogan-eisai-sklabos-twn.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/10/asant-pros-erntogan-eisai-sklabos-twn.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων