$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Η μοναδική ευκαιρία που έχει ο Κυριάκος…

Του Strange Attractor Τα 4 και κάτι χρόνια της διακυβέρνησης του Τσίπρα και της κομπανίας του, που μας πήγαν δεκαετίες πίσω φλερτάρον


Του Strange Attractor

Τα 4 και κάτι χρόνια της διακυβέρνησης του Τσίπρα και της κομπανίας του, που μας πήγαν δεκαετίες πίσω φλερτάροντας με την σομαλοποίησή μας, έστρεψαν πολλούς ψηφοφόρους προς τη Ν.Δ.

Όχι μόνο κάποιους αναμπάμ μπαμπαντάμ νεοδημοκράτες, που το ’15 ψήφισαν Αλέξη λόγω ΕΝΦΙΑ, και τώρα επανήλθαν στο μαντρί, αλλά και πολλούς ακομμάτιστους, κάθε άλλο παρά δεξιούς, πλην όμως νουνεχείς Έλληνες, που είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, και επιθυμούσαν μια επιστροφή στη κανονικότητα.

Μια κανονικότητα όμως που δεν συμβαδίζει με αυτήν που έχει στο μυαλό του ο Κυριάκος.

Τουλάχιστον αν κρίνω από την αντιμετώπιση, και τη στάση του στα φλέγοντα ζητήματα της εγκληματικότητας, και του (λαθρο)μεταναστευτικού.

Και άντε στο μακεδονικό «μέτωπο» αυτά που βλέπουμε είναι τα αναμενόμενα. Ο Κυριάκος ήταν εξ αρχής χλιαρός απέναντι στη μανιώδη προσπάθεια του Αλέξη να τελειώνει όπως όπως το όλο θέμα, και να πάμε παρακάτω. Εξάλλου ο μπαμπάς του δεν είναι που είχε πει πριν από 30 περίπου χρόνια ότι «σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς»; Αργήσαμε λίγο, αλλά τον επιβεβαιώσαμε.

Στα άλλα όμως ζητήματα, ο μέσος Έλληνας που ψήφισε τον Κυριάκο, άλλα περίμενε και άλλα βλέπει να γίνονται.

Εξ ου και μια τρομερή αναστάτωση που επικρατεί στους κόλπους των ψηφοφόρων της ΝΔ (για το ίδιο το κόμμα δεν γνωρίζω) τόσο σε μεταξύ τους συζητήσεις, όσο και στα σόσιαλ μίντια και στο διαδίκτυο γενικότερα.

Για να το θέσω απλά, ο μέσος νορμάλ και νομοταγής Έλληνας, αυτός που πληρώνει φόρους δηλαδή, και δεν επιδοτείται ούτε από ΜΚΟ, ούτε από το «έγκλημα», αυτός που εργάζεται και μεγαλώνει παιδιά, και που δεν είναι επαγγελματίας «ιδεολόγος», ήθελε και θέλει αυστηρότητα στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας, περισσότερη αστυνόμευση όσον αφορά στην πρόληψη της εγκληματικότητας, και περιορισμό στις ροές, αλλά και ένα γενικό συμμάζεμα όλων όσων «προσφύγων πολέμου» κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σε ολόκληρη τη χώρα, προκαλώντας αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες.

Αντί όμως για αυτά τι βλέπουμε; Κάποιες σωστές κινήσεις σε ζητήματα συντάξεων, φοροελαφρύνσεων, κλπ. και πολλές επικοινωνιακές κορώνες σε ζητήματα ήσσονος σημασίας, όπως είναι η γενικευμένη απαγόρευση του καπνίσματος (σε λίγο θα στέλνουν εξορία τους καπνιστές), και η επιστολική ή μη ψήφος των απόδημων. Mόνο για τον δημόσιο θηλασμό δεν βγήκαν ακόμη στα τηλεοπτικά πάνελ οι κυβερνώντες.

Την ίδια ώρα που οι μπαχαλάκηδες συνεχίζουν να κάνουν πάρτι, οι κακοποιοί συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους, και οι ΜΚΟ με τους λαθροδιακινητές συνεχίζουν επίσης απτόητοι να γεμίζουν τα νησιά μας με περισσότερους «πρόσφυγες».

Με την κυβέρνηση να συνεχίζει το έργο της κυρά Τασίας, με περισσότερο ζήλο, βρίσκοντας ως λύση την… μεταφορά χιλιάδων «προσφύγων» στην ενδοχώρα!

Και εκτοξεύοντας ρουκέτες για δήθεν ενίσχυση των περιπολιών στο

Αιγαίο, και σφράγισμα των συνόρων.

Όντως οι περιπολίες αυξήθηκαν, μόνο που το Λιμενικό (και η FRONTEX) δεν αποτρέπει τις αφίξεις, αλλά τις διευκολύνει… βοηθώντας εν πολλοίς τις ΜΚΟ που αυτό το ανθρωπιστικό έργο το έχουν κάνει επάγγελμα.

Όσο για το σφράγισμα των συνόρων, ναι, όντως ισχύει. Γι’ αυτούς τους «πρόσφυγες» που θέλουν να φύγουν όμως.

Όπως π.χ. οι 118 που «συνελήφθησαν» τον Σεπτέμβριο στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, επειδή προσπάθησαν να αναχωρήσουν με πλαστά έγγραφα.

Συλλήψεις στα λόγια, διότι την επομένη οδηγούνται στον εισαγγελέα, εκείνος ορίζει δικάσιμο, τους αφήνει ελεύθερους «με όρους», ενώ τα όποια έξοδα (πρόστιμα, κλπ.) εγγράφονται στις αθάνατες ελληνικές καλένδες.

Εξάλλου με ποια χαρτιά, με ποια ΑΦΜ, και με ποια μόνιμη διεύθυνση να τους εντοπίσεις προκειμένου να δικαστούν του Αγίου Φούφουτου;

Έτσι έχουμε χιλιάδες εργατοώρες αστυνομικών, δικαστικών, κλπ. χώρια οι δαπάνες μεταγωγής, σίτισης, και άλλα τέτοια, να χαραμίζονται για μια … παπάντζα. Για μια φούσκα. Για το τίποτα.

Την ίδια ώρα που Πακιστανοί διαλύουν μαγαζί Κούρδου στη Θεσσαλονίκη, άλλοι Αλγερινοί ληστεύουν περαστικούς στο δρόμο οπλισμένοι με μαχαίρι, κ.ο.κ. Με την περιοχή π.χ. των Διαβατών να θυμίζει Χάρλεμ της δεκαετίας του ’70, και χωρίς κανέναν Τζουλιάνι στο προσκήνιο…

Ναι, αλλά απαγορεύτηκε το κάπνισμα στις παιδικές χαρές! Λίγο είναι;

Εν κατακλείδι, αντί ο Κυριάκος να μιμηθεί τον Σαλβίνι, αντί δηλαδή να βάλει πλώρη να σώσει την Ελλάδα, για την οποία προσωπικά πιστεύω ότι σε 15 χρόνια θα είναι εντελώς διαφορετική, μάλλον μουσουλμανική, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες ενός ψόφιου πλέον Σύριζα, αυτός τι κάνει;

Εκφράζει την ενοχική δεξιά, λες και είμαστε ακόμη στο 1975, λες και οι πολίτες δεν κατάλαβαν την εγγενή απατεωνιά των «άφθαρτων αγωνιστών», και κρέμεται από κάθε ανακοίνωση της… Σβίγγου και του Ραγκούση, τρέμοντας και διαγράφοντας μάλιστα και μια πρόεδρο τοπικής ΟΝΝΕΔ η οποία έγραψε τα αυτονόητα!

Μη τυχόν και δυσαρεστηθεί ο Σύριζας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ… ήμαρτον δηλαδή.

Μια ευκαιρία έχει πλέον ο Μητσοτάκης για να διορθώσει αυτή την εικόνα του συμβιβασμού… να προτείνει για ΠτΔ τον Σαμαρά, κι ας διαφωνεί η Φώφη, κι ας ανεβαίνουν στα κάγκελα ο Αλέξης με τον Σκουρλέτη και τον Παπαγγελόπουλο.

Γνωρίζω πολύ καλά πως η πατριωτική και διαχρονική στάση του Σαμαρά στο μακεδονικό ζήτημα δεν ταιριάζει στο νέο αφήγημα, ούτε του Κυριάκου, ούτε των Βρυξελλών. Είναι αναχρονιστική και αντιπαραγωγική σε σχέση με το γενικότερο πλάνο που έχουν για την μελλοντική Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ίδιο και η στάση του απέναντι στην παραβατικότητα, στους δήθεν πρόσφυγες πολέμου, αλλά και στην Τουρκία.

Διότι ήταν και θα είναι πάνω από όλα Έλληνας πατριώτης, κι ας σκούζουν οι νενέκοι.

Θα ήταν όμως στην παρούσα συγκυρία η ιδανικότερη λύση για το συγκεκριμένο αξίωμα, και μια ιδιαίτερα χρήσιμη εξισορρόπηση της γενικότερης χλιαρής πολιτικής της νέας Νέας Δημοκρατίας, η οποία φλερτάρει και μοιάζει περισσότερο με την κεντροαριστερά, με το πάλαι ποτέ Ποτάμι και το ΚΙΝΑΛ, παρά με την κεντροδεξιά, ή τον φιλελευθερισμό γενικότερα.

Έτσι τα βλέπω εγώ… μπορεί και να κάνω λάθος.

Θα φανεί οσονούπω…

ΥΓ-Ούτε στο πιο τρελό του όνειρο δεν θα μπορούσε κάποιος φανατικός ανθέλληνας Τούρκος γκρίζος λύκος να φανταστεί αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Με την Τουρκία σε πλήρη πολεμική έξαρση, και με τον πολεμοχαρή Σουλτάνο Ερντογάν να μας απειλεί καθημερινά (και την Κύπρο) αδιαφορώντας παντελώς για τις «προειδοποιήσεις» της ΕΕ και των ΗΠΑ, εμείς μετά χαράς φιλοξενούμε εκατοντάδες χιλιάδες πεμπτοφαλαγγίτες, πολλοί εξ αυτών μπαρουτοκαπνισμένοι τζιχαντιστές, ενώ καθημερινά υποδεχόμαστε κι άλλους εν χορδαίς και οργάνοις…

Στην καρακοσμάρα μας δηλαδή.

Πηγή: antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,481,ΑΠΟΨΕΙΣ,1473,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,500,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4810,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1584,ΕΛΛΑΔΑ,2690,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,323,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1048,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,312,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,96,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2391,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,488,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1774,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2273,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,159,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3975,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,187,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1150,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,595,ΥΓΕΙΑ,2359,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2978,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Η μοναδική ευκαιρία που έχει ο Κυριάκος…
Η μοναδική ευκαιρία που έχει ο Κυριάκος…
Του Strange Attractor Τα 4 και κάτι χρόνια της διακυβέρνησης του Τσίπρα και της κομπανίας του, που μας πήγαν δεκαετίες πίσω φλερτάρον
https://1.bp.blogspot.com/-SK9JJ35cpJ4/Xadew9emDqI/AAAAAAAB4dc/TB62iTxHC-U7WeAX6whmhG5C4cqMMQuLACLcBGAsYHQ/s640/i-monadiki-eukairia-pou-exei-o-kuriakos.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-SK9JJ35cpJ4/Xadew9emDqI/AAAAAAAB4dc/TB62iTxHC-U7WeAX6whmhG5C4cqMMQuLACLcBGAsYHQ/s72-c/i-monadiki-eukairia-pou-exei-o-kuriakos.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/10/i-monadiki-eukairia-pou-exei-o-kuriakos.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/10/i-monadiki-eukairia-pou-exei-o-kuriakos.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων