$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Μας απειλούν χωρίς να ξέρουν: Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή

270 Κούρδους σκότωσαν οι Τούρκοι. Οι Κούρδοι με την σειρά τους σκότωσαν πάνω από 7 Τούρκους (μεταξύ των νεκρών και ένα παιδί). Του Γι


270 Κούρδους σκότωσαν οι Τούρκοι. Οι Κούρδοι με την σειρά τους σκότωσαν πάνω από 7 Τούρκους (μεταξύ των νεκρών και ένα παιδί).

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι Τούρκοι παίρνουν δυνάμεις από την Ανατολική Θράκη και τις στέλνουν στην Συρία.Χιλιάδες στρατιώτες έχουν μπει μέσα στην Βόρεια Συρία και ενισχύεται συνεχώς το μέτωπο. Μέσα στην Τουρκία αυτή την στιγμή υπάρχει μια πολύ πετυχημένη Ερντογανική προπαγάνδα για την εισβολή στην Συρία.

Το φερέφωνο του Ερντογάν Ιμπραήμ Καραγκιούλ ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Yeni Safak, δήλωσε ότι μετά από την Συρία σειρά έχουν η Ελλάδα και η Κύπρος. Εντυπωσιάζει η Τουρκία επειδή κρατάει ανοιχτό μέτωπο στην Συρία και παράλληλα στην Κύπρο (γεωτρύπανα κλπ).

Η Ελλάδα είναι μια χώρα οργανωμένη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να φέρουν ισχυρά πλήγματα μέσα στην Τουρκία. Μια τουρκική επίθεση δεν θα είναι περίπατος. Θα αντισταθούμε και θα αντεπιτεθούμε.

Για να είμαστε αντικειμενικοί: Ναι μεν μπορούμε να απαντήσουμε με στρατιωτικά μέσα αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει η πολιτική εντολή στον στρατό. Όταν οι Τούρκοι έκαναν γεωτρήσεις στην Κύπρο, μείναμε ακίνητοι. Όταν οι Τούρκοι «έκαναν» τα Ίμια, κάναμε πίσω μετά από την πτώση του ελικοπτέρου και τώρα τα Ίμια είναι μια ζώνη γκρίζα.

Πλεονέκτημα για την Ελλάδα: Η οικονομία αρχίζει να ανακάμπτει. Οι πολίτες νιώθουν πιο σίγουροι, οπότε σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο, το ηθικό θα είναι καλό (καλύτερο από ότι ήταν στο εντελώς πρόσφατο παρελθόν).

Στρατηγικό λάθος: Η Ελλάδα δεν φρόντισε να στηρίξει τις εθνότητες που υπάρχουν μέσα στην Τουρκία, με σκοπό να λειτουργήσουν ως «Πέμπτη φάλαγγα» και σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο, να πάρουν την θέση μας «Δούρειος ίππος». Η Τουρκία αυτό το λάθος δεν το έκανε. Φρόντισε να στείλει πολλούς Μουσουλμάνους στα νησιά μας και στην ενδοχώρα. Αυτοί οι άνθρωποι ποιον θα στηρίξουν σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο; Σίγουρα όχι την Ελλάδα.

Συμπερασματικά, η χώρα μας όχι μόνο μπορεί να αμυνθεί αλλά μπορεί να καταστρέψει την οικονομία της γειτονικής χώρας, αν καταστρέψει βιομηχανικούς στόχους. Η οικονομία της Τουρκίας στηρίζεται στις βιομηχανίες που υπάρχουν στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα (εντός εμβέλειας των «ελληνικών» πυραύλων Scalp EG δηλαδή). Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες

MKEK: Με έδρα στην Άγκυρα
Turkish Aerospace Industries: Με έδρα στην Άγκυρα
ASELAN: Με έδρα στην Άγκυρα
Roketsan: Με έδρα στην Άγκυρα
FNSS: Με έδρα στην Άγκυρα
Nurol Makina: Με έδρα στην Άγκυρα
Havelsan: Με έδρα στην Άγκυρα
Otokar: Με έδρα στην Σακάρια

Οι βιομηχανίες (Σιδήρου και Χάλυβα) που στηρίζουν τις εξαγωγικές δυνατότητες της Τουρκίας

Habas: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
Çolakoglu Diler: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
ICDAS: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη

Στην Τουρκία η μεταποιητική οικονομία βασίζεται στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν χτίσει τα εργοστάσια παραγωγής τους στην χώρα. Κάποιες από αυτές είναι οι: Renault, Fiat, Chrysler,Toyota,Hyundai, Mercedes Benz. Τα εργοστάσια βρίσκονται κυρίως στο «Διαμέρισμα Μαρμαρά»! Δηλαδή:

Επαρχία Γιάλοβας
Επαρχία Εντίρνε (Αδριανούπολης)
Επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιών)
Επαρχία Κοτζάελι
Επαρχία Κωνσταντινούπολης
Επαρχία Μπαλικεσίρ
Επαρχία Μπιλετσίκ
Επαρχία Προύσας
Επαρχία Σαγγάριου
Επαρχία Τεκίρνταγ (Ραιδεστού)
Επαρχία Τσανάκκαλε.

Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή

Τεχνικά χαρακτηριστικά/Επιδόσεις των πυραύλων Scalp EG όπως τα διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας:

Καθοδήγηση: GPS /INS + IIR (τελική φάση) με Terrain Masking και Terminal pop-up maneuver
Πολεμική Κεφαλή: Bomb Royal Augmenting Charge (BROACH) με τρεις τρόπους λειτουργίας βάρους 120 Kg
Εμβέλεια: 300 km (Αυτό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η ελάχιστη εμβέλεια και όχι η μέγιστη. Δεν ξέρουμε τι παραλλαγές έχει κάνει η Ελλάδα.)
Βάρος: 1300 kg
Άνοιγμα Πτερύγων Καθοδήγησης: 2.84m
Μήκος: 5.1m
Πλάτος: 0.630 m
Ταχύτητα: 0.85 Mach
Τύπος Φέροντος Αεροσκάφους: M-2000-5
Στόχοι: Ευκολίες Αεροδρομίων, Ελλιμενισμένα Πλοία, Γέφυρες, Ενισχυμένοι στόχοι καθώς και Στόχοι στρατηγικού ενδιαφέροντος (Η Ελλάδα λοιπόν μπορεί να καταστρέψει στόχους στρατηγικού ενδιαφέροντος και να στείλει την Τουρκία στην λίθινη εποχή)


Πηγή εικόνας: Eurokinissi

Πηγή: el.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,481,ΑΠΟΨΕΙΣ,1470,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,498,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4807,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1583,ΕΛΛΑΔΑ,2689,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,322,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1047,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,312,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,96,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2390,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,487,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1774,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2271,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,159,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3973,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,187,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1150,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,592,ΥΓΕΙΑ,2355,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2978,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Μας απειλούν χωρίς να ξέρουν: Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή
Μας απειλούν χωρίς να ξέρουν: Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή
270 Κούρδους σκότωσαν οι Τούρκοι. Οι Κούρδοι με την σειρά τους σκότωσαν πάνω από 7 Τούρκους (μεταξύ των νεκρών και ένα παιδί). Του Γι
https://1.bp.blogspot.com/-zHh06qG34LI/XaBuwQa-fII/AAAAAAAB4U0/qnuKl3QQikIT14C8N7C8aa_zwY9lyUzuQCLcBGAsYHQ/s640/mas-apeiloyn-choris-na-xeroyn-pos-tha-ste.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-zHh06qG34LI/XaBuwQa-fII/AAAAAAAB4U0/qnuKl3QQikIT14C8N7C8aa_zwY9lyUzuQCLcBGAsYHQ/s72-c/mas-apeiloyn-choris-na-xeroyn-pos-tha-ste.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/10/mas-apeiloyn-choris-na-xeroyn-pos-tha-ste.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/10/mas-apeiloyn-choris-na-xeroyn-pos-tha-ste.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων