$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΚΛΕΙΣΤΑ (;) ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ‘ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ….EΙΣΒΟΛΕΩΝ ‘ ΜΑΣ’ ΚΑΙΡΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ…. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ TO ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 1)ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΘΕΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜAΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.(ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ 1946-1949 ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ-ΜΥΡΓΚΑΝΑ-ΒΙΤΣΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ)ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ Ή ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ/ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ)

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ , ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ …ΤΑΧΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ , ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ-ΜΟΡΙΕΣ «,ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ Ή ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΑΧΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ’-ΚΡΥΦΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…) ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΦΟΔΡΑΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.. ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟΥ.

2)ΣΤΟ ΝΑ ‘ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ’ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ(ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ),ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Ο Α/ΓΕΣ-ΤΟΤΕ ΕΠΕΛΕΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΓΣΣ-NRDC-GR ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ-ΑΣΔΕΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ,ΛΟΓΩ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ /ΤΑΞΗΣ 82, (ΟΠΟΤΕ ΟΙ 3 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 81 ΤΗΣ ΣΣΕ Γ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-Α.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η.ΛΕΟΝΤΡΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ).Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ Α/ΓΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ/ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΜΑΤΙ /ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ), ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΤΕ /ΓΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑΧΘΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ.ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο Δ.ΒΙΤΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ/ΓΕΕΘΑ , ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ Χ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.(ΗΤΑΝ Ο ΤΟΤΕ Α/ΓΕΑ).

3)ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ(ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ) Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗ-ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ‘ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ’ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ «ΕΧΘΡΟΥΣ’,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ «ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΟΝ….). ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.

4)ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 8.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ. ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ -ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΕΖΙΚΟΥ-ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 547 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ(ΚΕΕΜ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ 9ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΚΕΜΧ)ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.(ΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ), ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ(ΚΕΠΒ)ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ Ή ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ(ΚΕΥΠ) ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ(ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΜΕΡΥΠ-ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ /ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΚΕ/ΣΔΙΚΕ) ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ…..
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟΣ , ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ Η ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.
ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ.

5)ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ Α ΚΑΙ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ή ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ /ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΥΠΟΥ Κ.ΚΟΥΡΚΑΦΑ, Κ ΖΙΑΖΙΑ , Η ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑΚΗ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ,ΑΥΤΑ ‘ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ’.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ‘ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ‘ ΩΣ ΚΑΙ «ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ’ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΟΡΜΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

6)ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015/2016 ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….ΥΠΟΨΗ Ο ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

7)ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΗΝΟΦΩΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2007 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ.ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.. ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.(ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ….) ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ,ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΣΒΟ-ΣΑΜΟ ΚΛΠ.

8)ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.

9)ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ/ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ(ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ),ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΕΞΥΠΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ….ΟΨΟΜΕΘΑ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΥΧΗ…ΑΦΟΥ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΓΓ ΤΗΣ 70ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ (ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ….) ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ‘ΑΛΛΑ» ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ….ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ….ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.(ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΕΧΩ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ «ΣΚΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ’ , ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΤ ΠΑΛΜΕΡ…..ΚΑΙ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ…).ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ….

Πηγή: analystsforchange.org

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,495,ΑΠΟΨΕΙΣ,1503,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2419,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,626,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1788,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2314,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4024,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,632,ΥΓΕΙΑ,2377,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΚΛΕΙΣΤΑ (;) ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ‘ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ….EΙΣΒΟΛΕΩΝ ‘ ΜΑΣ’ ΚΑΙΡΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ…. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ TO ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΚΛΕΙΣΤΑ (;) ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ‘ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ….EΙΣΒΟΛΕΩΝ ‘ ΜΑΣ’ ΚΑΙΡΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ…. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ TO ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 1)ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΑ
https://1.bp.blogspot.com/-a24qtytNrYo/Xch_fidb62I/AAAAAAAB5KE/jze4qZ49JVcu3mwjPklofEGm5-MHop1iQCLcBGAsYHQ/s640/ftiachnoun-se-8-megala-kai-istorika-stratopeda-kleista-kentra-ston-ipeirotiko-mas-choro-gia-filoksenia-paratypon.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-a24qtytNrYo/Xch_fidb62I/AAAAAAAB5KE/jze4qZ49JVcu3mwjPklofEGm5-MHop1iQCLcBGAsYHQ/s72-c/ftiachnoun-se-8-megala-kai-istorika-stratopeda-kleista-kentra-ston-ipeirotiko-mas-choro-gia-filoksenia-paratypon.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/11/ftiachnoun-se-8-megala-kai-istorika-stratopeda-kleista-kentra-ston-ipeirotiko-mas-choro-gia-filoksenia-paratypon.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/11/ftiachnoun-se-8-megala-kai-istorika-stratopeda-kleista-kentra-ston-ipeirotiko-mas-choro-gia-filoksenia-paratypon.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων