$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε.. ΔΡΟΥΓΟΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε..ΔΡΟΥΓΟΣ 1)ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε..ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

2)ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΚΙΝ ΟΖΤΟΥΡΚ, ΑΝΤΕΜ ΧΟΥΝΤΟΥΤΙ, ΣΕΜΙΧ ΤΕΡΖΙ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΜΠΕΚΙΡ ΕΡΚΑΝ,ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΓΚΙΧΑΝ ΣΑΧΙΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ(ΕΧΩ 17 ΟΝΟΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ.ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΧΑΝ.ΚΟΡΥΦΑΙΟΒΙΒΛΙΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....

3)ΠΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΝΤΑΡ /ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ 15/16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙΤΗΣ 16ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ (ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ 'ΑΣΤΡΑΠΗ-1" ΚΑΙ 'ΑΣΤΡΑΠΗ-2',ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΤΟΥΣ 8 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΥΠΟΨΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ 4 ΑΠΟΤΟΥΣ 8.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ-ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ-ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΡ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ/ΜΟΥΡΝΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ.Ο ΝΤΟΥΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ TOTE Ο ΝΤΟΥΝΤΑΡ ΓΙA NATΟΙKA ΖΗΤΗΜΑΤΑ.(ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ NRDC-TR ) ΕΙΝΑΙΕΝΑ ΑΠΟΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ .ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΛΙΛ,ΙΠΣΟΥΙΤΣ,ΜΟΥΝΣΤΕΡ,ΣΤΕΤΙΝΟΥ,ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΚΑ

4)ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΤΟΥΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΕΚΑΙ ΑΞΑΚΑΛΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΤΗΝ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ..

5)ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΡ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ (ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ) ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.(ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ...). ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

6)ΠΩΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΤΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΙΛΧΑΝ ΓΙΑΣΙΤΛΙ ,ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΑΛΙΣ ΤΟΥΝΤΣ.(ΤΙ ΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ)ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ.

7)ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ,ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (3 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ),ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΣΛΙ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΝΤΙΡΑ.

8)ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙΑΚΑΡ-ΤΣΟΛΑΚ-ΓΚΙΟΥΡΕΛ -ΝΤΟΥΝΤΑΡ.(ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ-ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΖΙΚΟΝ)

9)ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ.ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ .... ΓΕΥΜΑΤΟΣ...

10)ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ(ΤΟΤΕ) ΖΕΚΙ ΟΥΓΚΟΥΡΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΣΕ ΘΕΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ.ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

11)ΠΟΙΟΙ -ΠΟΣΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ./ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ.

12)ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΣΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ.ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ.ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ..

13)ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ,ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΦΟΒΟΝΤΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΖΙΚΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΚΕΝΤΡΑ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΜΗ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ'.

14)ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ/ΠΡΩΗΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΡΘΡΩΝ-ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟ 2015, ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ).. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

15)ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ Ο ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ /ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΞΙΚΟΠΗΜΑ/ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ/ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΑΣΕΩΝ...ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

16)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ "ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟ TEAM ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F35.

17)ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ 8 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΤΕ ;ΕΙΔΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ-ΜΛΔΑΒΙΑ-ΓΚΑΝΑ-ΜΑΡΟΚΟ-ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ./ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

18)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ;

19)ΤΙΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Β-61 ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.ΠΟΙΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΘΟΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ .ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ Ο ΤΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ,ΜΕ ΤΟΝ SACEUR ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΦΙΛΙΠ ΜΠΡΙΝΤΛΑΒ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

20)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ" ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
21)ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2018 Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΣΙΦ ΤΣΕΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

22)ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ.

23)ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ./ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚΤΟΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ΟΣΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ.ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ....

24)ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ .ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Πηγή: analystsforchange.org

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1501,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,529,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4842,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2415,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1787,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2311,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4020,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,630,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε.. ΔΡΟΥΓΟΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε.. ΔΡΟΥΓΟΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε..ΔΡΟΥΓΟΣ 1)ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡ
https://1.bp.blogspot.com/-axqYxwtE09Q/Xc1CdJ_Ym4I/AAAAAAAB5QI/JhQLZYJN_Loj--FBYRxh4sJVPRLy5MTNwCLcBGAsYHQ/s640/to-apotyxhmeno-gkiouleniko-praksikophma-tou-Iouliou-tou-2016.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-axqYxwtE09Q/Xc1CdJ_Ym4I/AAAAAAAB5QI/JhQLZYJN_Loj--FBYRxh4sJVPRLy5MTNwCLcBGAsYHQ/s72-c/to-apotyxhmeno-gkiouleniko-praksikophma-tou-Iouliou-tou-2016.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/11/to-apotyxhmeno-gkiouleniko-praksikophma-tou-Iouliou-tou-2016.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/11/to-apotyxhmeno-gkiouleniko-praksikophma-tou-Iouliou-tou-2016.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων