$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA

Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA


Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA

ΣΧΟΛΙΟ : Νέα υστερία με το Νιμπίρου στις ΗΠΑ. Τι “παίζει” και για ποιό λόγο προετοιμάζεται η FEMA; Γιατί ανακατεύουν και τη θρησκεία;Γιατί θα εμφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2021 και ποιά η σχέση του με την αναμενόμενη εμφάνιση του Εβραίου Μεσσία αλλά και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση;

Δεν είναι άλλη μια ομιλία ή διάλεξη από τον ισραηλινό αστρονόμο Dr. Sam, αλλά ένα συμπληρωματικό βίντεο στα πορτογαλικά που ταχυδρομήθηκε από τη Βραζιλία από τον Tio Abadom. Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με τους προφορικούς Πορτογάλους και πρέπει να ψάχνω ακόμη και γραπτά λόγια, έψαξα για ένα παρόμοιο άρθρο, στο οποίο ένας αξιωματικός της FEMA μίλησε επίσης για τον Ιησού και για τον Θεό, σε ένα .. «Δεν μπορούν να μας βοηθήσουν» .

Το μεταφρασμένο ισπανικό κείμενο βρίσκεται κάτω από το βίντεο, αμέσως παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

NIBIRU CHEGOU E NEM JESUS PODE NOS AJUDAR DIZ CHEFE DA FEMA


Τέλος του κόσμου: Εν μέσω φόβου για την άφιξη του Nibiru, αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτων Περιστατικών (FEMA) συναντήθηκαν ιδιωτικά για να συζητήσουν την επιβίωση κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του πλανήτη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Οι υπάλληλοι καταρτίζουν σχέδια για να τονώσουν τις πολιτικές διαταραχές όταν ο Νιμπίρου γίνει ολοσχερώς ορατός και αρχίζει να εκπέμπει ένα ακατάλληλο χάος.

Υπό το φως της πραγματικότητας του Nιμπίρου, η FEMA έχει εκτρέψει την προσέγγισή της από την παροχή βοήθειας σε περίπτωση καταστροφών.

Τώρα ασχολείται πλήρως με τη διατήρηση της συνέχειας της κυβέρνησης και τη θυσία από πατριώτες και άλλους νομοταγείς πολίτες που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν ή να διαψεύσουν την εξουσία του οργανισμού σε περιόδους επικείμενων καταστροφών, όπως η προσεγγιστική αποκάλυψη του Nιμπίρου.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Κατά την συνάντηση, ο περιφερειακός διοικητής της Fema James Josef είχε την ακρόαση να αναφέρει το όνομα του Κυρίου, λέγοντας ότι η αθωότητα του Nιμπίρου ήταν μια βεβαιότητα που δόθηκε από τον Θεό.

Είπε επίσης ότι ο αναστημένος Ιησούς δεν είχε καμία εξουσία να αποφύγει ή να σώσει αυτό που θα καταστρέψει, σκουπίσει ή σκίσει ο Νίμπιρου στον πλανήτη. Έβλεπε προσωπικά την κατασκευή καταυλισμών FEMA στη Μινεσότα, το Οχάιο και το Ουισκόνσιν.Είπε σε άλλους περιφερειακούς επιβλέποντες ότι ο Brock Long είχε εκδώσει ένα διπλό διάταγμα:

“Εφαρμόστε τον Πολεμικό Νόμο και ταυτόχρονα διατηρήστε τον αυστηρό έλεγχο των αχρείων πρακτόρων που μπορεί να σκεφτούν δύο φορές πριν φυλακίσουν ή γυρίσουν αθώους ανθρώπους”.«Οι προϊστάμενοι της FEMA ανησυχούν ότι οι μη εκπαιδευμένοι πράκτορες μπορεί να γίνουν δειλοί και να ξεφύγουν.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ NIΜΠΙΡΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021

Η FEMA δεν δημοσιεύει αυτό, αλλά αναμένει ένα ποσοστό τριβής 15% όταν φτάσει ο Nιμπίρου.Λάβετε υπόψη ότι μόνο το ανώτερο κλιμάκιο γνωρίζει ότι ο Nιμπίρου έρχεται.Οι πιστοί πράκτορες της FEMA και οι οικογένειές τους έχουν εγγυηθεί ένα καταφύγιο.

Πιθανόν είναι βαθιά υπόγεια στρατιωτικά bunkers, για να επιβιώσουν από την καταιγίδα.”Η κατάσταση της παράνοιας είναι τόσο υψηλή που η FEMA ανησυχεί για τους ανθρώπους της εκτός από την πατριωτική κοινότητα”.Για το λόγο αυτό, η FEMA αναμένει μια δήλωση του Πολεμικού Δικαίου μερικούς μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης του Nιμπίρου.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές και τα λόγια του Ιωσήφ, θα είναι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.Με την ευκαιρία, ο διευθυντής της FEMA, Brock Long, ζήτησε κεφάλαια για να προσλάβει και να εκπαιδεύσει επιπλέον 5.000 πράκτορες μέσα στους επόμενους 18 μήνες.”Προφανώς δεν θα περιμένουν μέχρι να φτάσει ο Nibiru πριν στρογγυλοποιήσουν τους ανθρώπους.”Τότε θα υπήρχε πάρα πολύ πανδαιμόνιο.

Η FEMA πιστεύει ότι πολλοί πατριώτες έχουν προετοιμαστεί για την καταστροφή.Ως εκ τούτου, έχουν την ικανότητα να συντηρηθούν και να επιβιώσουν στις σκοτεινές μέρες του Nιμπίρου.Η FEMA θέλει να σιγουρευτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι, που αισθάνονται προδομένοι από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, δεν θα ξεκινήσουν μια εξέγερση μετά από που θα φέρει ο Nιμπίρου στο δρόμο μας.

Η FEMA έχει περάσει χρόνια καταρτίζοντας καταλόγους πατριωτών, επιζώντων, συντακτών και άλλων ανεπιθύμητων ατόμων. Περιλαμβάνουν προσωπικότητες μέσων μαζικής ενημέρωσης υψηλού προφίλ και διασημότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να υποκινήσουν επανάσταση.Μία από αυτές τις λίστες περιέχει τα ονόματα περισσότερων από 200.000 πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιπλέον, η FEMA έχει εντοπίσει και επισημάνει τα ενδιαφέροντα πρόσωπα με την επίστρωση οικιακών γραμματοκιβωτίων και πεζοδρομίων με βαφή που είναι ορατή μόνο κάτω από υπεριώδες φως.”

Το μόνο που έχει να κάνει ο FEMA είναι να οδηγεί τις γειτονιές στις μικρές ώρες της νύχτας και να ψάχνει για τις προκαθορισμένες θέσεις.Θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν και να αρπάξουν τους ανθρώπους ενώ είναι κοιμισμένοι ή μπερδεμένοι και δεν είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν σε ένα στρατόπεδο της FEMA.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : corfiatiko.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,491,ΑΠΟΨΕΙΣ,1498,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4839,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2702,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2411,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2307,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4015,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2372,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
https://1.bp.blogspot.com/-DWmHThwcLjw/XgPBCmwlgUI/AAAAAAAB6Is/GMFfNroHQMYLNH53JRlNAocqezz3i8y1ACLcBGAsYHQ/s640/o-nimpirou-exei-ftasei-kai-den-mporei-na-mas-bohthhsei-oute.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-DWmHThwcLjw/XgPBCmwlgUI/AAAAAAAB6Is/GMFfNroHQMYLNH53JRlNAocqezz3i8y1ACLcBGAsYHQ/s72-c/o-nimpirou-exei-ftasei-kai-den-mporei-na-mas-bohthhsei-oute.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/12/o-nimpirou-exei-ftasei-kai-den-mporei-na-mas-bohthhsei-oute.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/12/o-nimpirou-exei-ftasei-kai-den-mporei-na-mas-bohthhsei-oute.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων