$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

Οι επιστήμονες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα: Αν αυτό αποδειχθεί, ΟΛΑ θα αλλάξουν

«Τι είναι αληθινό;» του Νεκτάριου Αρχοντίου «Πως ορίζεις το αληθινό; Αν μιλάς για αυτό που μπορείς να μυρίσεις, να γευτείς ή να δε


«Τι είναι αληθινό;»

του Νεκτάριου Αρχοντίου

«Πως ορίζεις το αληθινό; Αν μιλάς για αυτό που μπορείς να μυρίσεις, να γευτείς ή να δεις, τότε αυτό που λες αληθινό είναι απλά ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύει ο εγκέφαλος σου. Αυτός είναι ο κόσμος που γνωρίζεις…»

Με αυτά τα λόγια από την ταινία του 1991, «ΜΑΤΡΙΞ», πολλοί άρχισαν εξετάζουν στην εποχή μας, το σενάριο, ο κόσμος μας να είναι μια εικονική πραγματικότητα.

Αυτό όμως που ακόμη περισσότεροι δεν γνωρίζουν, είναι πως η ταινία MAΤΡΙΞ, δεν βασίζεται στη φαντασία κάποιου σεναριογράφου, αλλά σε κάτι που είχε αποκαλύψει ο Σωκράτης στους μαθητές του, και μας το μετέφερε, ένας εξ αυτών ο Πλάτωνας, μέσω του περίφημου «μύθου του σπηλαίου».

Βέβαια, κι άλλοι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και όχι μόνο, αμφισβήτησαν τις αισθήσεις και την πραγματικότητα γύρω τους και μας είπαν πως ο υλικός κόσμος δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.

Σίγουρα ο όρος εικονική πραγματικότητα δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, γιατί δεν θα σήμαινε τίποτα για τους ανθρώπους της εποχής εκείνης. Το ότι αντιλαμβανόμαστε έναν ψεύτικο κόσμο, μας το είπε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο Δημόκριτος, ο Αναξαγόρας, ο Σωκράτης και φυσικά, όλα τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Υιός του Θεού, ο Ιησούς Χριστός, όταν ήρθε και έζησε μαζί μας.

Δυστυχώς, λίγα χρόνια μετά τον Χριστό,επί Βυζαντίου, κάποιοι ιεράρχες που δήθεν στο όνομά Του ενεργούσαν έκαναν κάτι φρικτό: Με τις «ευλογίες» του παλατιού παραποίησαν την αλήθεια, έκαψαν τα πραγματικά λόγια του Χριστού και κατέστρεψαν ολόκληρες βιβλιοθήκες με αρχαιοελληνικά κείμενα, δολοφονώντας, όποιον διαφωνούσε μαζί τους.

Σκοπός, μεταξύ των άλλων ήταν να χαθεί η αλήθεια που είχαν πει οι Έλληνες σοφοί και που επιβεβαίωσε ο Χριστός, μέσα σε μια ακόμη θρησκεία (τον Ιουδαιοχριστιανισμό), που θα ωθούσε τους ανθρώπους στο να δένονται με τον υλικό κόσμο όντας… μαντρωμένοι σε αυτήν.

Ωστόσο, κάνοντας μια μικρή παρένθεση, αυτή η θρησκεία, δεν ήταν απλά μια παραποίηση των λόγων του Χριστού, αλλά κάτι απόλυτα ανίερο, αφού ένωσε μερικά από τα λόγια του Χριστού και σχεδόν ολόκληρη την Ιουδαϊκή θρησκεία, η οποία καλεί σε υπέρμετρη προσκόλληση στον υλικό αυτό κόσμο από τον οποίο ο Χριστός και πριν από Αυτόν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί μας κάλεσαν να απαγκιστρωθούμε. Ο θεός μάλιστα των Ιουδαίων ο Γιαχβέ, όπως και των Μουσουλμάνων ο Αλλάχ, δεν είναι παρά ο Σατανάς ή Διάβολος, που σύμφωνα με τον Χριστό είναι ο δημιουργός του ψεύτικου αυτού υλικού κόσμου.

Τίθεται λοιπόν το θέμα: Αν ζούμε πράγματι σε ένα MATRIX, τι θα γινόταν αν αυτό μπορούσε με κάποιο τρόπο να αποδειχθεί επιστημονικά και πέρα από κάθε αμφιβολία;

Ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις των ανθρώπων παγκόσμια αν μάθαιναν πως ζουν μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα;

Αυτό το σενάριο εξετάζει το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Τονίζουμε, πως σαφώς και όλα όσα αναφέρονται στο βίντεο δεν είναι σωστά.

Απαντώντας όμως στην παραπάνω ερώτηση, σας λέμε ότι η αποκάλυψη πως το MATRIX υπάρχει, μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, εξαρτάται από το τι θέλει να πετύχει κάποιος. Σας δίνουμε ορισμένους από αυτούς επιγραμματικά.

1- Το ότι ζούμε σε έναν ψεύτικο κόσμο, είναι κάτι που μας είπαν και οι Έλληνες σοφοί και που μας επιβεβαίωσε ο Χριστός, καλώντας μας να ζήσουμε στον αληθινό φωτεινό αιώνιο κόσμο. Αν η επιστημονική αυτή ανακοίνωση συνοδευόταν με την αλήθεια του Χριστού και τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, τότε όλοι θα ήξεραν τι μας είπε ο Χριστός και θα ζητούσαν να γυρίσουν στον αληθινό κόσμο του Φωτός. Ο κόσμος αυτός θα έχανε σε μεγάλο ποσοστό την αξία του στα μάτια τους και πολλοί θα ζούσαν όπως μας είπε ο Χριστός, θέτοντάς τον εαυτό τους στην διάθεσή Του με σκοπό να βοηθούν τους άλλους, ώσπου να έρθει η ώρα να φύγουν από δω.

2- Αν η αποκάλυψη για το ότι ζούμε σε MATRIX, δοθεί με τη μέθοδο της μισής αλήθειας, με σκοπό οι «κοσμοκράτορες» να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, τότε μπορεί ακόμη και να ανακοινωθεί πως… ο αληθινός κόσμος είναι χειρότερος από το MATRIX, γιαυτό και κάποιοι έφτιαξαν το MATRIX για μια καλύτερη ζωή.

3- Στο ίδιο μοτίβο με το 2, μπορεί να χρησιμοποιούσαν την ύπαρξη του MATRIX για να πείσουν τους ανθρώπους πως…. μπορούν να τους απελευθερώσουν, βάζοντάς τους να ζουν μέσα σε μια άλλη εικονική πραγματικότητα, που θα τους πουν ότι ΔΗΘΕΝ είναι ο αληθινός κόσμος.

4- Μπορεί να χρησιμοποιούσαν την ύπαρξη του ΜΑΤΡΙΧ για να πείσουν τους ανθρώπους πως παίρνοντας διάφορα εμφυτεύματα θα μπορούν να έχουν υπερδυνάμεις και να γίνουν…θεοί, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζουν τον κώδικα του ψεύτικου κόσμου, κάνοντας στην κυριολεξία ο,τι θέλουν. Άρα ποιος ο λόγος να θελήσουν να φύγουν;

Όπως καταλαβαίνετε αν αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, μπορείτε να σκεφτείτε δεκάδες σενάρια. Στους ανθρώπους, συμφέρει φυσικά μόνο το πρώτο από όσα αναφέραμε.

Στις μέρες μας, πολλοί επιστήμονες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην κβαντομηχανική, ελπίζοντας να φτάσουν σε σημείο να μπορέσουν να αποδείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα.

Ο Χριστός μας έχει ξεκαθαρίσει πως ο κόσμος αυτός είναι μια εικονική φυλακή και μας καλεί να γυρίσουμε στον αληθινό κόσμο δίπλα Του.

Δείτε το -σε πολλά σημεία προπαγανδιστικό- βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας, εσείς τι πιστεύετε πως θα γινόταν αν οι άνθρωποι παγκόσμια μάθαιναν πως πράγματι ζουν σε ένα MATRIX;


Με πληροφορίες από: el.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,120,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,481,ΑΠΟΨΕΙΣ,1473,ΑΡΗΣ,176,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,560,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,767,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,126,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,210,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,500,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,656,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4810,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1584,ΕΛΛΑΔΑ,2690,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,323,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1048,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,312,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,96,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,137,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2391,ΚΥΠΡΟΣ,267,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,622,ΝΑΣΑ,488,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,655,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,442,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1774,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,623,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,274,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1248,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,309,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2273,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,159,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,3975,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,187,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1145,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1150,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,595,ΥΓΕΙΑ,2359,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,60,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,217,VIDEO,2978,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Οι επιστήμονες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα: Αν αυτό αποδειχθεί, ΟΛΑ θα αλλάξουν
Οι επιστήμονες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα: Αν αυτό αποδειχθεί, ΟΛΑ θα αλλάξουν
«Τι είναι αληθινό;» του Νεκτάριου Αρχοντίου «Πως ορίζεις το αληθινό; Αν μιλάς για αυτό που μπορείς να μυρίσεις, να γευτείς ή να δε
https://1.bp.blogspot.com/-0x8YfmebQ9Q/XeuCDDe5PQI/AAAAAAAB5xw/tVp7QjPWh-od005ziDbc6EpphN1-jfyHgCLcBGAsYHQ/s640/oi-epistimones-parakoloythoyn-me-komm.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-0x8YfmebQ9Q/XeuCDDe5PQI/AAAAAAAB5xw/tVp7QjPWh-od005ziDbc6EpphN1-jfyHgCLcBGAsYHQ/s72-c/oi-epistimones-parakoloythoyn-me-komm.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/12/oi-epistimones-parakoloythoyn-me-komm.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/12/oi-epistimones-parakoloythoyn-me-komm.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων