$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home

ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ & ΥΠΕΡΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ, Ο ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ & ΟΛΟΙ ΟΙ ’’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ &; ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ &; ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩ


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ &; ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ &; ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ &; ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

Κύριοι τα πράγματα ξέφυγαν, σώστε τους λαούς σας και την Ε.Ε.! Σταματήστε τώρα τον Σουλτάνο πριν είναι αργά, γιατί θα ‘ναι αυτός που θα οδηγήσει τελικά την παγκόσμια κοινότητα στον Γ΄ Π. Π.!!!

Αν θέλετε αυτό να μη συμβεί, εξοπλίστε και ενισχύστε ΑΜΕΣΑ με τις ένοπλες δυνάμεις σας την Ελλάδα, τον μόνο φρουρό και ακρίτα των Ν. Α. συνόρων σας!!!

Σταματήστε την όποια υποστήριξη σας προς τη Τουρκία κι αρχίστε με τον αποκλεισμό τους σε ανεφοδιασμούς και εξοπλιστικά προγράμματα, γιατί τελικά θα ‘ναι αυτά που θα γυρίσουν μπούμερανγκ να πνίξουν τους λαούς σας στο αίμα!
Κύριοι, πως είναι δυνατόν ως ηγέτες να προσκυνάτε στον 21ο αιώνα, έναν Μωαμεθανό τζιχαντιστή ‘’Σουλτάνο’’, έναν βάρβαρο επελαύνοντα επίδοξο στρατηλάτη εχθρό της Ευρώπης και των λαών σας, που δεν παύει στιγμή να σας καθυβρίζει και να σας ντροπιάζει δεχόμενοι τις επιθέσεις του ως να ‘σαστε υποτελείς του, είτε γιατί πρόκειται για τα οικονομικά σας συμφέροντα είτε γιατί φοβάστε μια σύγκρουση μαζί του! Ντροπή σεβαστείτε την Ιστορία σας και τους λαούς σας!!!

Η Τουρκία είτε πρέπει να ‘’απασφαλίσει’’ άμεσα ξεχνώντας τα αλυτρωτικά της οράματα –κάτι που προφανώς δεν θα κάνει- είτε θα πρέπει να οδηγηθεί δια της μιας και μόνης οδού, στα προ της Οθωμανικής αυτοκρατορίας σύνορα της, στα βάθη της Ασίας, να ησυχάσουν πλέον όλοι οι λαοί των Βαλκανίων, της Ε.Ε., της Δύσης και κάθε λαός της Μ. Ανατολής!
Αν αυτό δεν συμβεί, η πρώτη που θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα θα ‘ναι η Ευρώπη!
Κύριοι μην ολιγωρείτε, είναι σίγουρο πως αυτός ο πόλεμος τελικά δεν θα αποφευχθεί, είναι θέμα χρόνου και φυσικά υπεύθυνη γι αυτόν είναι μόνο η Τουρκία!
Αν θέλουμε την επόμενη μέρα να βρεθούμε ως Έθνη στην πλευρά των νικητών, ένας είναι ο δρόμος κι αυτός είναι βατός, ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να γίνει τώρα, είναι μια ‘’διαδικασία’’ ολίγων εβδομάδων αν όχι ημερών!!!
Αποσύρατε όλοι άμεσα τις στρατιωτικές σας δυνάμεις από ένα ΝΑΤΟ ανύπαρκτο και υποβολιμαίο, ενωθείτε και αντιμετωπίστε ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν θα ‘μαστε εμείς αυτοί που θα σας υποδείξουμε τι πρέπει να κάνετε, ωστόσο τον δρόμο αυτόν τον επέλεξαν οι ίδιοι, δεν υπάρχει πλέον άλλη λύση για τις χώρες μας, είναι μονόδρομος και αποτελεί την μόνη επιλογή μας!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ, ΒΑΡΒΑΡΑ &; ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!

Είναι υπαρξιακό πλέον το θέμα για τους λαούς μας, την Ιστορία μας και τα Έθνη μας! Αφορά κάθε λαό της Ευρώπης, την ευημερία και το μέλλον μας όπως και τη διαφύλαξη της κουλτούρας μας και την διαιώνιση του πολιτισμού των Εθνών μας!
Είναι κάτι που το οφείλουμε στα παιδια μας και στις επόμενες γενιές!!!
Πέραν αυτού, όλο αυτό ίσως αποδειχτεί τελικά ο συνδετικός κρίκος που θα επαναφέρει τις αξίες και τις αρχές των οραματιστών της Ε.Ε., Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ &; ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΟΠΩΣ &; ΤΟ ΝΑΤΟ!


Κύριοι, αυτό που πρέπει να γίνει ‘’χθες’’ είναι, οι λαοί μας ως μια οντότητα και ενιαία δύναμη να ανακαταλάβουν τα εδάφη που κατέχουν τους τελευταίους αιώνες οι Τούρκοι, έχοντας χριστεί έως και ‘’ευρωπαίοι’’ πολίτες (αν είναι δυνατόν να ενταχτεί στην Ευρώπη ένας λαός που το επίπεδο του είναι να αφοδεύει μπροστά στα μάτια των τουριστών στο κέντρο και στις γωνίες της πλατείας Ταξίμ, φανταστείτε πιο μέσα τι γίνεται) να εκδιωχθούν από τα παράλια της Μ. Ασίας και την Κωνσταντινούπολη με οποιονδήποτε τρόπο και τίμημα, όπως έκαναν και οι ίδιοι στους Έλληνες και στους άλλους λαούς, να επιστρέψουν στα πατρογονικά τους εδάφη, εκεί που βρίσκονται οι ρίζες τους, όσο πιο βαθιά μέσα στην Ασία όπου η θέση τους και ο ‘’πολιτισμός’’ τους!!!
Έτσι θα πάψουν πλέον να ελέγχουν το ακριβοθώρητο πέρασμα για τους Ρώσους, τα στενά του Βοσπόρου και την έξοδο τους στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, ικανοποιώντας τον διακαή στόχο τους, αυτόν που θα αποτελέσει το κίνητρο γι αυτούς για να ξεχάσουν τις όποιες ‘’φιλικές’’ σχέσεις και διμερείς συμφωνίες έχουν κάνει με τους Τούρκους!

ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ &; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ &; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ Ή ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ! ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Αν δεν γίνουν όλα αυτά ένα είναι βέβαιο, ότι το επόμενο μέτωπο που θα ανοίξουν οι ξεσαλωμένοι πλέον Τούρκοι μετά το Κουρδικό-Συριακό, είναι με την Ελλάδα και την Κύπρο και αμέσως μετά -ίσως και ταυτόχρονα- με τα Βαλκάνια και τις χώρες της Ε.Ε.!
Εκεί μοιραίως θα προσχωρήσουν κι άλλες τρίτες δυνάμεις, κάτι που θα οδηγήσει την παγκόσμια κοινότητα στον Γ΄ Π.Π.! Και βεβαίως ας μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Αν κάποιο κράτος θελήσει να αντιδράσει μόνο του και όχι από κοινού με άλλα κράτη της Ευρώπης, το τίμημα προφανώς θα ‘ναι βαρύ, γιατί τόσα χρόνια στον βωμό του κέρδους εξοπλίζετε έναν ημιμαθή και βάρβαρο λαό 82.000.000, μεταλλάσσοντας τον σε μια πολυάριθμη και ισχυρή στρατιωτική δύναμη!
Κύριοι, κρατάτε τις τύχες της Ε.Ε. και των λαών σας στα χέρια σας, ουαί κι αλίμονο αν μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν επισπεύσετε και δεν ενεργοποιηθείτε!!!
Η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση της Τουρκίας πρέπει να είναι άμεση. Κράτη, θεσμοί και οργανισμοί πρέπει να ενεργήσουν όλοι ως μια γροθιά και όχι μεμονωμένα, αδύναμα και περιστασιακά! Δεν πρέπει να ξαναδούμε αυτό που βιώνουν οι Κούρδοι, την απόλυτη εγκατάλειψη και την πλήρη απουσία όλων!

Και κλείνοντας ελπίζοντας στις καλύτερες των εξελίξεων, αυτές που θα μπορούσαν να συμβούν βοηθώντας την Ε. Ε και τη παγκόσμια κοινότητα: Ο Τράμπ να εκπέσει ’’χθες’’ των καθηκόντων του, η Γερμανία να ‘’εκθρονιστεί’’ και ο Ε. Μακρόν να υποστηριχθεί άμεσα απ’ όλα τα κράτη της Ευρώπης και όχι μόνο και κυρίως από τον δυσαρεστημένο πλέον λαό του, αναλαμβάνοντας η Γαλλία πλέον τον ηγεμονικό ρόλο στα τεκταινόμενα της Ε.Ε.!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

Με πληροφορίες από: manifesto.com.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,494,ΑΠΟΨΕΙΣ,1502,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,564,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,214,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,530,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,48,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4844,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1606,ΕΛΛΑΔΑ,2704,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,315,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,101,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,140,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2418,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,625,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,660,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1788,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2313,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4023,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1148,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1159,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,632,ΥΓΕΙΑ,2376,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,332,UFO,218,VIDEO,2990,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ & ΥΠΕΡΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ, Ο ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ & ΟΛΟΙ ΟΙ ’’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!
ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ & ΥΠΕΡΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ, Ο ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ & ΟΛΟΙ ΟΙ ’’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ &; ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ &; ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩ
https://1.bp.blogspot.com/-LjX3xFl7qus/XfA2ibC47qI/AAAAAAAB51w/GKJPpjIYb8oLIqcxlQMRFXhhLFOB57YxgCLcBGAsYHQ/s640/xaire-mega-soultane.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-LjX3xFl7qus/XfA2ibC47qI/AAAAAAAB51w/GKJPpjIYb8oLIqcxlQMRFXhhLFOB57YxgCLcBGAsYHQ/s72-c/xaire-mega-soultane.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2019/12/xaire-mega-soultane.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2019/12/xaire-mega-soultane.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων