$type=sticky$rm=0$va=0$count=4$va=0$show=home$hide=mobile

Αποκάλυψη Ν. Κακλαμάνη: «Οι ΗΠΑ μας πάνε σε συνεκμετάλλευση»

Ν Κακλαμάνης: Εκτιμώ ότι η Αμερική θέλει να μας βάλει στο τραπέζι για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, γιατί αυτό τη


Ν Κακλαμάνης: Εκτιμώ ότι η Αμερική θέλει να μας βάλει στο τραπέζι για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, γιατί αυτό τη συμφέρει οικονομικά. Για δώστε μου μια εξήγηση, πάνω από το γεωτρύπανο της Exxon Mobil δεν πετάει ούτε πουλί».

Μία συνέντευξη που μίλησε για όλα έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης. Σχολίασε τόσο την υποψηφιότητα της κ. Σακελλαροπούλου, όσο και τη στάση του Ερντογάν για τους υδρογονάνθρακες στο Αιγαιο.

Το πολιτικό του βάρος δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να μην σχολιαστούν τα όσα ανέφερε, τα οποία προβληματίζουν και σίγουρα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για τις εξελίξεις σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Την πρόταση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχολίασε στον Realfm 97,8, ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι “Εγώ πάντοτε πίστευα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο. Ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές που ζούμε. Πολιτικό πρόσωπο με πολιτική εμπειρία, με γνώση των διεθνών θεμάτων και του διεθνούς δικαίου και με αναγνώριση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το δεύτερο να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από όποια κυβέρνηση, και το τρίτον αν ήταν εν ενεργεία πρόεδρος να κριθεί η θητεία του. Εγώ εκτιμώ ότι η θητεία του κ. Παυλόπουλου ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, άρα είχε και τις τρεις παραμέτρους και γι’αυτό στήριζα την επανεκλογή του”.

“Δεν ήταν συναισθηματική η στήριξή μου, επειδή ο κ. Παυλόπουλος είναι φίλος μου, ήταν καθαρά πολιτική. Ο πρωθυπουργός επέλεξε μιαν άλλη λύση με το σκεπτικό που ακούσαμε. Όσον αφορά αυτό που είπατε, ναι εκτιμώ ότι θα μπορούσε να είχε γίνει πιο κομψά.

Διότι το ίδιο βράδυ ο κ. Παυλόπουλος έφευγε σε επίσημο ταξίδι στην Ιρλανδία. Το να γινόταν την Παρασκευή που γύριζε δεν νομίζω να ήταν κακό γιατί πήγε ένας Πρόεδρος στην Ιρλανδία και μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο ο ομόλογός του ήξερε ότι μετά από 10 ημέρες δεν θα ήταν πρόεδρος”, πρόσθεσε.

“Η κυβέρνηση πρέπει να νιώθει και να είναι ισχυρή και μια βασική παράμετρος για αυτό το πράγμα είναι το κόμμα που τη στηρίζει να είναι ένα κόμμα ενωμένο και ισχυρό.

Με αυτό το σκεπτικό και επειδή εγώ μαθητής γυμνασίου οργανώθηκα στη νεολαία της ΕΡΕ, άρα είμαι παραταξιακός, με αυτό και μόνο το σκεπτικό και με το σκεπτικό του σεβασμού στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα δώσω θετική ψήφο. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος, και όχι γιατί έχω πειστεί ότι η υποψήφια πρόεδρος ήταν το ό,τι καλύτερο. Βεβαίως της εύχομαι μια ειρηνική και πετυχημένη θητεία, όλοι οι Έλληνες το θέλουμε αυτό και από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω” τόνισε.

Σχολιάζοντας τη διάσκεψη του Βερολίνου, τόνισε: «Δεν βγήκε απόφαση λύση για το Λιβυκό, αλλά σχέδιο απόφασης προκειμένου να φτάσουμε σε κάποια λύση. Ας περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η ιστορία. Δεν νομίζω πάντως ότι το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο, αυτό βεβαίως δεν σημαίνει, δεν μασάω τα λόγια μου, ότι ήταν απαράδεκτο ότι η Ευρώπη απέκλεισε ένα κράτος μέλος του οποίου τα κυριαρχικά δικαιώματα πλήττονται από την γνωστή συμφωνία, επειδή το ζήτησε ο κ. Ερντογάν. Η λέξη αλληλεγγύη που ήταν βασική παράμετρος στην ιδρυτική συνθήκη της Ένωσης, έχει φύγει από τη μέση».

«Σήμερα θα αποτολμήσω μια δική μου κρίση, τη χρεώνομαι εγώ, όχι το κόμμα ούτε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Δεν πιστεύω ότι αυτός ο τύπος (σ.σ. Ερντογάν) λέει και πράττει ό,τι λέει και ό,τι πράττει, χωρίς να έχει ενθάρρυνση από πίσω μεγάλης υπερδύναμης.

Εκτιμώ ότι η Αμερική θέλει να μας βάλει στο τραπέζι για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, γιατί αυτό τη συμφέρει οικονομικά. Για δώστε μου μια εξήγηση, πάνω από το γεωτρύπανο της Exxon Mobil δεν πετάει ούτε πουλί», σχολίασε.

Με πληροφορίες από: hellas-now.com

ΣΧΟΛΙΑ

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

  • Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο Sahiel.gr εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων, και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το Sahiel.gr. Περιλαμβάνει επίσης άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησεογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε στο email: sahielgr@gmail.com  στη συνέχεια, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.
  • Το Sahiel.gr λειτουργεί σε εθελοντική βάση, μη κερδοσκοπική και έτσι οι δημιουργοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Όνομα

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,119,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,1,ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΡΥΠΑΙΟΣ,122,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,492,ΑΠΟΨΕΙΣ,1499,ΑΡΗΣ,177,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,563,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,768,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,127,ΒΑΛΚΑΝΙΑ,213,ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,525,ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ,47,ΔΗΜΗΤΡΗ-ΝΙΚΟΓΛΟΥ,36,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,660,ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΕΛΗΝΗ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ,1313,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,2,ΔΙΑΦΟΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,1,ΔΙΕΘΝΗ,4840,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,33,ΕΘΝΙΚΑ,1605,ΕΛΛΑΔΑ,2703,ΕΜΒΟΛΙΑ,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,325,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1053,ΕΣΕΙΣ,510,ΗΛΙΟΣ,106,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,314,ΙΣΤΟΡΙΑ,3,ΚΑΙΡΟΣ,100,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,138,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,2413,ΚΥΠΡΟΣ,268,ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΟΥΜΑΚΗΣ,59,ΜΙΧΑΛΗ-ΙΓΝΑΤΙΟΥ,2,ΜΥΘΟΙ,154,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,624,ΝΑΣΑ,491,ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,1,ΝΕΑ-ΤΑΞΗ,659,ΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΖΑΚΗΣ,12,ΝΙΚΟΣ-ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,79,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,443,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1782,ΟΜΗΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,28,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,625,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ,275,ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1254,ΠΛΑΝΗΤΕΣ,313,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2307,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,160,ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ,4016,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,188,ΣΕΛΗΝΗ,84,ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ,149,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,1147,ΤΑΞΙΔΙΑ-ΣΤΟ-ΧΡΟΝΟ,51,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1158,ΤΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΑΣ,35,ΤΟΥΡΚΙΑ,627,ΥΓΕΙΑ,2374,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,92,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,693,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,61,KON-MAR,1,LIFESTYLE,333,UFO,218,VIDEO,2989,
ltr
item
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!: Αποκάλυψη Ν. Κακλαμάνη: «Οι ΗΠΑ μας πάνε σε συνεκμετάλλευση»
Αποκάλυψη Ν. Κακλαμάνη: «Οι ΗΠΑ μας πάνε σε συνεκμετάλλευση»
Ν Κακλαμάνης: Εκτιμώ ότι η Αμερική θέλει να μας βάλει στο τραπέζι για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, γιατί αυτό τη
https://1.bp.blogspot.com/-PFFqYJdJxqY/Xib-Q2NuxrI/AAAAAAAB61o/8U9FBAh9-UgZWwYhydIsCwTgMhEAvPd1ACLcBGAsYHQ/s640/apokalypsi-n-kaklamani-oi-ipa-mas-pane-se.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-PFFqYJdJxqY/Xib-Q2NuxrI/AAAAAAAB61o/8U9FBAh9-UgZWwYhydIsCwTgMhEAvPd1ACLcBGAsYHQ/s72-c/apokalypsi-n-kaklamani-oi-ipa-mas-pane-se.jpg
SAHIEL - Ενημέρωση με άλλο μάτι!
https://www.sahiel.gr/2020/01/apokalypsi-n-kaklamani-oi-ipa-mas-pane-se.html
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/
https://www.sahiel.gr/2020/01/apokalypsi-n-kaklamani-oi-ipa-mas-pane-se.html
true
6519061846400829948
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ [...] Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγράφω Ανάρτηση απο ΑΡΧΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ... ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Πίσω στην Αρχική Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 πριν από ένα λεπτό $$1$$ minutes ago 1 πριν από μία ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Ακολουθούν Follow Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο IS LOCKED STEP 1: Μοιραστείτε το σε ένα κοινωνικό δίκτυο STEP 2: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε Όλο τον Κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων